/image/54/0/header.63540.jpg

TILKOBLINGSMULIGHETER

Velkommen til en verden full av tilkoblingsmuligheter! Utforsk nye funksjoner og apper fra PEUGEOT Connect som raskt øker kjøregleden og sikkerheten.    

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/58/3/peugeot_308_2013_249_fr.63583.jpg

IKKE TILGJENGELIG I NORGE

PEUGEOT Connect Appsi er en pakke med tilkoblede apper som forenkler bilturen underveis.

Disse appene er enkle å bruke og vises direkte på bilens berøringsskjerm.

Appene er tallrike, mangfoldige og svært fleksible og gir deg flere og flere muligheter til å skreddersy hver biltur etter dine individuelle krav.

 - Coyotei varsler deg om farlige områder, slik at du kan tilpasse kjøringen deretter.
 - Parking angir tilgjengelig parkering i nærheten.
 - Guide Michelin og Trip Advisor varsler deg om restauranter eller hoteller langs veien eller ved bestemmelsesstedet.
 - Carburant varsler deg om bensinstasjoner i nærheten og hvilke som er billigst
 - Michelin Voyage inviterer deg til å utforske de mest attraktive turistmålene langs veien
 - Gule sider hjelper deg med å finne fagfolk når du trenger profesjonell hjelp
 - Michelin Traffic hjelper deg med å unngå trafikkø ved å tilby direkte trafikkoppdateringer og foreslå alternative ruter
 - Værappen varsler hva slags vær du har i vente langs veien
 - ViaMichelin tar deg trygt til bestemmelsesstedet
 - Tellmewhere viser lokale kart, der du finner de beste stedene hvis du har lyst til å gå ut på byen.
 - MyPeugeot forteller deg alt du trenger å vite om bilen og korrekt vedlikehold av den.
 - Besøk butikken for å laste ned nye apper

I noen land er også spesialapper tilgjengelige for å komplettere denne tjenesten.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/58/4/peugeot_508rxh_2014_052_fr.63584.jpg

Peugeot har utstyrt over en million biler med PEUGEOT Connect SOSi, vår geolokaliserte nødtjeneste, slik at du og passasjerene skal ha maksimal sikkerhet.

PEUGEOT Connect SOS er en geolokalisert nødtjeneste som er tilgjengelig døgnet rundti uten tilleggsabonnement. Kreves rask inngripen i en situasjon, for eksempel etter en ulykke, uvelhet, angrep mot bilen eller andre farlige situasjoner, kan vi sende den hjelpen du trenger.

PEUGEOT Connect SOS fungerer på to måter:
 - Automatisk: Straks kollisjonsputene eller beltestrammerne utløses, sendes et nødanrop automatisk – du behøver ikke å gjøre noe som helst. Du blir umiddelbart lokalisert, og en PEUGEOT Connect SOS-operatør kontakter deg på ditt eget språki og sender straks den hjelpen du trenger.
 - Manuell: Er du vitne til eller opplever en ulykke, uvelhet eller annen kritisk situasjon som kan skade deg, passasjerene eller andre, kan du aktivere manuelt nødanrop ved å trykke på SOS-knappen på dashbordet. Da blir du umiddelbart satt over til PEUGEOT Connect SOS' telefonsentral.

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

/image/58/5/508rxh_1407pc205.63585.jpg

PEUGEOT Connect Assistancei er et GPS-assistansesystem knyttet til informasjon om bilen og utviklet for å hjelpe så raskt som mulig når det trengs.

Hvis bilen bryter sammen, kan du når og hvor som helst trykke på knappen med Peugeot-emblemet på dashbordet. Da blir du satt over til Peugeots assistanseplattform, som er tilgjengelig døgnet rundt. Den som snakker med deg, vil ha direkte tilgang til opplysninger om hvor du befinner deg, og all informasjon fra bilen din. Vedkommende foretar en første fjernevaluering og sender straks en egnet mekanikeri.

LINK MYPEUGEOT

Du kan nå fortsette å nyte kjøreopplevelsen også etter at du har gått ut av bilen med smarttelefonappen Link MyPeugeot.


Det enkle, intuitive grensesnittet gir tilgang til en hel serie snedige og praktiske funksjoner.

«Locate my car»i hjelper deg med å finne bilen mens den står parkert, mens «Continue to navigate»i viser deg veien hvis du velger å gå siste strekning av reisen til fots. Du kan også bruke statistikk om tidligere bilturer til å optimalisere forbruket ved å sammenligne den respektive kostnaden ved hver tur. Pluss en funksjon som husker servicedatoer, slik at du får maksimal sikkerhet og opprettholder bilens verdii.

Link MyPeugeot bruker en Bluetooth®-tilkobling i forbindelse med berøringsskjermen på 208- og 2008-modellene og de nye 308- og 508-modellene til å viderebringe kjøretøydata idet tenningen skrus avi.

Link MyPeugeot er kompatibel med smarttelefoner fra iOS 6 eller Androïd 2.3. Du finner mer informasjon om Link MyPeugeot på vårt nettsted: Link MyPeugeot App

MIRROR SCREEN

i

Mirror Screen-funksjonen i gjør det mulig å bruke apper på en Mirrorlink®-kompatibel smarttelefoni eller med CarPlay®i via bilens 7-tommers berøringsskjerm. Med Apple CarPlay får du muligheten for å bruke Iphones viktigste funksjoner på touch-skjermen i bilen. Du får veibeskrivelser, ringe, sende og motta meldinger. 

For å oppnå best mulig lesbarhet og sikkerhet i bilen, har de kompatible appene fått et grensesnitt som er spesialtilpasset bruk under kjøring.

Mirrorlink fungerer med kompatible Andorid telefoner, mens CarPlay fungerer med kompatible Iphone telefoner.

LES OM APPLE CARPLAY HER

LES OM MIRRORLINK HER

 

SCAN MYPEUGEOT

IKKE TILGJENGELIG I NORGE

Scan MyPeugeoti-appen tilbyr en interaktiv instruksjonsbok for bilen på smarttelefonen.

Lurer du på noe som har å gjøre med inn- eller utvendig utstyr på Peugeoten din, skanner du bare utstyret inn i smarttelefonen!

Med et fotogjenkjenningssystem vil Scan MyPeugeot-appen identifisere det utstyret du spør etter, og automatisk hente det relevante avsnittet fra instruksjonsboken frem på mobilskjermen.

Du kan også se fanen «Varsellys», som forteller deg hva et varsel går ut på, og hvilke første tiltak du bør iverksette.

Fordeler med Scan MyPeugeot-appen:
 - Visuell gjenkjenning
 - Nedlastinger via trådløst nett som standard, men kan også lastes ned via nettverksoperatøren (3G/4G).
 - Kan brukes i frakoblet tilstand
 - Bruksanvisning for varsellys
 - Du kan åpne eller gå gjennom en komplett serie funksjoner: enten via skanning eller via en illustrert tematisk innholdsfortegnelse.
 - Kompatibel med iOS 6.1 eller høyere [Android 2.3 eller høyere]. Fås også til iPad (optimalisert for display med lavere oppløsning enn retina).

Straks appen er lastet ned, ber vi deg lese bruksvilkårene i de juridiske merknadene.