108 5-dører

/image/07/9/peugeot-108-3-portes-2015-01.31079.jpg

Peugeot 108

Fra 171.900 kr ink.mva*

88g i

0.38l i

Den moderne og elegante nye Peugeot 108 er til kreativ inspirasjon for alle. Velg blant sju ulike designtemaer for å skille deg ut, samme hvilken vei du tar. Smart, elegant, urban, sportslig!

DRESSY

CHIC OG SPORTY

Med nye Peugeot 108 kan du være både chic og sporty på samme tid. Med sin fiffige nytolkning av det klassiske hundetannsmønsteret i kombinasjon med en moderne 3D-effekt er "Dressy"(1)(2)-temaet en smart blanding av mote- og sportselementer som vil begeistre selv de mest krevende moteløvene.

KILT

Kvinne med handlepose på vei mot en Peugeot 108

EN EKTE DANDY

Det finnes de som før hver eneste kjøretur forestiller seg at de skal ut på en stilfull, klassisk utflukt. Med "Kilt"(1)(2)-temaet gir 108 det tradisjonelle skotskrutete mønsteret en ny vri ved å tilføre subtile riper i de skotskrutete stripene. Dette både tradisjonsrike og moderne geometriske mønsteret vil føre de som elsker den klassiske moten, inn i en ny og umiskjennelig franskpreget tid.

DIAMOND

ROCK OG GLAMOUR

"Diamond"(1)(2)-temaet er en virkelig glamorøs trendsetter. I dette vidunderet er det ikke mulig å kjøre ubemerket forbi. De annenhver blanke og matte prismene gir metallet en ekstra dimensjon og en følelse av konstant bevegelse. Nye Peugeot 108 begeistrer til og med ekspertene. Du kommer definitivt til å bli stjernen på veien og etterlate deg et sydende spor på asfalten.

DUAL

Lilla Peugeot 108 sett bakfra

DEL VEIEN I TO

Har du en mer delt personlighet? Det er alltid bra å uttrykke seg, men enda bedre er det å vise en tydelig personlighet. "Dual"-temaet fremhever den tredørs Peugeot 108s eksklusive tofargede karosseri. "Dual"(3)-trenden er for mennesker som liker både det ene og det andre, og som ikke er redd for å vise det – heller ikke ute på veien.

Følgende kombinasjoner er tilgjengelig:

  • Red Purple nederst / Grey Gallium øverst
  • White Lipizzaner nederst / Aikinite øverst

BARCODE

Bybilen Peugeot 108 står ved et veikryss
Kupeen i bybilen Peugeot 108 med dekaler

FARGER OG LINJER

Med sin urbane og høyteknologiske stil er "Barcode"(1)(2)-trenden en lek med farger og linjer som bryter med etablerte kleskoder. Dette svært aktuelle temaet er det mest moderne valget.

TATTOO

Kupeen i Peugeot 108 med tatoveringsdekal i interiøret
Kvinne hopper ved siden av en Peugeot 108 i regnet

GATESMART

"Tattoo" (1)(2) består av iøynefallende blomster akkompagnert av selvtilliten fra gatekunsten. Med dette temaet viser Peugeot 108 verden sin vågale, herlig ukonvensjonelle side, som ligger et sted mellom idyllisk romantikk og en dristig, urban holdning. "Tattoo" er trenden for de som verner om den myke siden av seg selv, samtidig som de er stolte av den ekstravagante delen av personligheten sin. Dette er en trend som går lenger enn å pirke i overflaten.

SPORT

Peugeot 108 står på en løpsbane

I TOPPFORM

"Sport"(1)-temaet gir nye Peugeot 108 et dynamisk utseende. De blanke, svarte dekslene til sidespeilene, røde kanter og unike gulvmatter gjør "Sport"-alternativet til det ideelle valget for menn og kvinner som foretrekker en svært atletisk livsstil. Sjakkbrettemaet etterlater ingen tvil.


(1) Seks temaer for personlig tilpasning av sedanversjonen: klistremerker utvendig, deksler til sidespeilene, klistremerker innvendig, gulvmatter, nøkkeldeksler.
(2) Fem temaer for personlig tilpasning av cabrioletversjonen: klistremerker utvendig, deksler til sidespeilene, klistremerker innvendig, gulvmatter, nøkkeldeksler.
(3) Ett tofargersalternativ som er eksklusivt for den tredørers sedanen: klistremerker utvendig, karosseristripe, deksler til sidespeilene, klistremerker innvendig, gulvmatter, nøkkeldeksler.