208 GTi

/image/12/1/peugeot-208-gti-2015-04.31121.jpg

Peugeot 208 GTi

Fra 329.900 kr ink.mva*

Den nye PEUGEOT 208 GTi er laget for å gi maksimal kjøreglede og utviklet med tanke på føreren. I alt fra det hevede instrumentpanelet til midtkonsollens utforming er detaljene perfekt integrert i en moderne helhet.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/79/3/peugeot_208_2015_437_fr.54793.jpg

PEUGEOT i-Cockpit har fått en naturlig ergonomisk utforming som øker kjøregleden og gjør bilen enkel å manøvrere med større presisjon. Det hevede instrumentpanelet og det kompakte rattet sørger for presis styring og en sportslig kjøreopplevelse som er spennende, intuitiv og trygg, uten at du noensinne trenger å flytte blikket vekk fra veien.

AVANSERT INSTRUMENTPANEL

Du har alle instrumentskivene i det hevede instrumentpanelet rett foran deg. Hver instrumentskive er rammet inn av rødt LED-lys mot en bakgrunn av matte og blanke ruter og har retroinspirerte nåler som lyser hvitt. Du har alle viktige kjøredata rett foran deg og trenger aldri å flytte blikket vekk fra veien.

KOMPAKT RATT

Legg hendene på sportsrattet i fullnarvet skinn prydet med GTi-logoen. Sammen med de kompakte utvendige målene på den nye PEUGEOT 208 GTi (total lengde er under fire meter) gjør det kompakte sportsrattet bilen smidig og svært lettmanøvrert – oppskriften på mye moro bak rattet.

BERØRINGSSKJERM

Den 7 tommer store berøringsskjermen er perfekt plasserti, og har fått et sportslig «Redline»-tema i rødt og sort. Berøringsskjermen gir enkel tilgang til navigasjonssystemet og en rekke andre funksjoner. Den leveres med Jack- og USB-tilkobling, slik at du kan høre på musikk eller lade enheter, og dessuten Bluetooth-forbindelse, slik at du kan ringe når du er ute på veien, uten å bekymre deg for sikkerheten.

KLAR FOR FART OG SPENNING

/image/80/9/peugeot_208gti_1502pc120.54809.jpg
/image/82/2/peugeot_208gti_1502pc005.54822.jpg

Sett deg godt til rette i de behagelige setene og nyt synet av GTi-logoen på skinninteriøreti. Kjørestillingen er naturlig, og hånden finner intuitivt veien til girspakkulen i rødt og satinert krom.

DE VIKTIGE DETALJENE

Hver minste detalj bygger opp om GTi-identiteten: røde stikninger på setene, armlenene i dørene, girspakmansjetten, håndbremsspaken i skinni, de sorte sikkerhetsbeltene med røde kanter, de blanke, sorte dørhåndtakene med røde kanter foran, dørtersklene prydet med GTi-logoen og sportspedalene i aluminium.