208 Kombi

/image/10/3/peugeot-208-5-portes-2015-02.31103.jpg

Peugeot 208

Fra 199.900 kr ink.mva*

102g i

0.45l i

Alt teknologisk utstyr i den nye PEUGEOT 208 er utviklet for å forbedre kjøreopplevelsen, støtte deg under kjøringen og gi deg deg en mest mulig komfortabel kjøreopplevelse med optimal effektivitet og sikkerhet.

/image/28/5/peugeot_208_2015_316_fr.54285.jpg

KOMPAKT OG LETTMANØVRERT

Den nye PEUGEOT 208 føler seg hjemme både i byen og på landeveien, og er derfor svært godt egnet som hverdagsbil, og ryggekamera og -sensoreni(oppdager skjulte hindringer ved rygging) og Park Assisti(aktiv parkeringshjelp for lukeparkering eller parkering i parkeringslommer ved hastigheter på under 7 km/t) gjør det også enkelt å parkere

/image/28/6/peugeot_208_2015_471_fr.54286.jpg


De kompakte utvendige målene til den nye PEUGEOT 208 (total lengde er under fire meter) og det kompakte rattet gjør bilen smidig og svært lettmanøvrert.

HJULOPPHENG

Den nye PEUGEOT 208 er utviklet for å gi fremragende kjøreegenskaper. Det er mulig takket være de svært effektive PureTech- og BlueHDi-motorene, som kombinerer allsidighet og økonomi uten å gi avkall på de gode kjøreopplevelsene.

I tillegg til PEUGEOT i-Cockpit og det kompakte rattet, hjuloppheng tilpasset de forskjellige motorene og en vekt som er optimert for å gi best mulig reaksjonsevne, har PEUGEOT 208 et understell som gir en perfekt balanse mellom høy komfort og overlegne kjøreegenskaper. For deg betyr det mange gode opplevelser bak rattet.

LED-FRONTLYKTER

/image/34/2/peugeot_208_2015_166_fr.54342.jpg

Med en innramming i sort og krom, som gir den karakteristiske fasongen, samt en avansert LED-lyssignaturi gir frontlyktene den nye PEUGEOT 208 et skarpere, stiligere og mer særpreget utseende. Samtidig lyser de godt opp, ikke minst langs veikanten og i skarpe svinger.

AVANSERTE LYKTER

/image/34/3/peugeot_208_2015_168_fr.54343.jpg

En spesielt iøynefallende detalj på den nye PEUGEOT 208 er de nye, røde 3D LED-klori. Lysene med tre klor – en av PEUGEOTs designsignaturer – bygger på avansert teknologi og er brukt i samtlige modeller i den nye PEUGEOT 208-serien.

MIRROR SCREEN

Mirror Screen-funksjonen i gjør det mulig å bruke apper på en Mirrorlink®-kompatibel smarttelefoni eller med CarPlay®i via bilens 7-tommers berøringsskjerm.

For å oppnå best mulig lesbarhet og sikkerhet i bilen, har de kompatible appene fått et grensesnitt som er spesialtilpasset bruk under kjøring.

 

PEUGEOT Connect-apper

Tjenestene er tilgjengelige fra PEUGEOT 208s 7-tommers berøringsskjerm og forutsetter en 3G-nøkkel (ekstrautstyr) og et abonnement (foreløpig ikke tilgjengelig i Norge).

Leveres som en pakke med 18 tjenester som gir føreren tilgang til praktisk informasjon i sanntid, og som forenkler den daglige kjøringen. Blant tjenestene finner vi oversikt over parkeringsplasser og drivstoffpriser i nærheten, trafikkinformasjon, værmelding, turistinformasjon fra både den røde og den grønne Michelin-guiden, telefonkatalog, TripAdvisor- og Coyote-appene (foreløpig ikke tilgjengelig i Norge).

Link MyPeugeot

Denne appeni bruker en Bluetooth®-forbindelse i kombinasjon med bilens berøringsskjerm. Dermed kan data overføres direkte fra bilen og til en kompatibel smarttelefon (f.eks. data om geolokalisering, tilbakelagt distanse, drivstofforbruk eller eventuelle varsellamper på displayet som har slått seg på), og du kan få tilgang til følgende tjenester:

  • Maintenance and alerts: Systemet husker datoen for neste vedlikeholdskontroll.
  • Find My Car: Hjelper deg å finne tilbake til der du parkerte bilen.
  • Last Mile Guidance: Viser deg vei til bestemmelsesstedet til fots når du har parkert bilen (forutsetter en navigasjonsapp).
  • Distance left: Sjekker drivstoffmåleren og hvor langt du kan kjøre på det du har igjen på tanken, mellom to kjøreturer.
  • Journey statistics: Etter ankomst til bestemmelsesstedet kan du se statistikk for den tilbakelagte turen: varighet, gjennomsnittlig drivstofforbruk og tilbakelagt distanse.

PEUGEOT Connect-pakker

/image/29/2/peugeot_208_2015_420_fr.54292.jpg

For å øke komforten og sikkerheten ytterligere tilbyr vi nå tre nettbaserte servicepakkeri:

Monitoring Pack: en virtuell servicehåndbok (holder automatisk oversikt over kilometerstand og planlagt vedlikehold) og veiledning til miljøbevisst kjøring (skreddersydde tips basert på kjørestil).

Mapping Packi: geolokalisering, hjelp til å finne hvor bilen er parkert, e-postvarsler når bilen er i bruk (unntatt der sone og/eller timeplan(er) er angitt på forhånd) og oversikt over pågående og tilbakelagte reiser

Tracking Packi: hvis bilen skulle bli stjålet, kommuniserer tjenesten med de relevante politimyndighetene, slik at disse kan spore opp bilen.