3008 SUV

Årets bil - showroom 3008

Peugeot 3008 SUV

Fra 299.900 kr ink-MVA*

103g i

0.4l i

FORBEDRET PARKERINGSASSISTENT

i

Den forbedrede parkeringsassistenten gjør det mulig å se hele området rundt bilen på berøringsskjermen. Bilen og området rundt vises i fugleperspektiv i sanntid mens du manøvrerer.
Det gir deg 360-graders sikt, slik at du kan se alle hindringer i nærheten. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

ADAPTIV FARTSHOLDER MED STOPPFUNKSJON

i

Systemet registrerer kjøretøyet foran ved hjelp av en radarsensor og holder automatisk en sikker, forhåndsinnstilt avstand ved hjelp av bremsen  eller gassen. Funksjonen er tilgjengelig mellom 30 og 160 km/t. Ved skiltgjenkjenning aktivert leser også systemet fartsgrenseskilt og videresender denne informasjonen til instrumentpanelet og via head-up instrumentpanelet. Føreren kan deretter detektere ny hastighet ved å trykke på MEM-tasten og bilen vil automatisk akselerere opp til ny hastighet. Systemene forutsetter at cruise control er aktivert (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

FULL KONTROLL

/image/06/0/peugeot_3008_layout6-10.74060.jpg
/image/06/1/peugeot_3008_layout6-13.74061.jpg

Den nye Peugeot 3008 SUV er en perfekt bil for bykjøring, men er også velegnet for kjøring litt utenfor allfarvei med funksjonen Advanced Grip Controli. Du kan velge den kjøremodusen som er best egnet til underlaget, enten det er snø, gjørme eller sand, med et hjul på midtkonsollen. I de bratteste nedoverbakkene regulerer den innovative nedoverbakkeassistenten automatisk bilens hastighet etter hellingen, slik at du kan kjøre gradvis og jevnt nedover uten å bruke gasspedalen eller bremsen.

i

ALLTID PÅ NETT

/image/06/2/peugeot_3008_layout6-14.74062.jpg
/image/06/3/peugeot_3008_layout6-15.74063.jpg

Med funksjonen Mirror Screen kan du bruke kompatible Apple CarPlayTM-, MirrorLink®- og Android Auto*-apper på berøringsskjermen i bilen. Funksjonen omfatter en trådløs smarttelefonladeri.

* BARE SERTIFISERTE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- OG ANDROID AUTO-APPER (ANDROID AUTO-APPER FRA SLUTTEN AV 2016). OM APPENE KAN BRUKES UNDER KJØRING ELLER BARE NÅR BILEN STÅR STILLE, AVHENGER AV APPEN. ENKELTE FUNKSJONER I APPENE DEAKTIVERES UNDER KJØRING. VISSE TYPER INNHOLD SOM ER TILGJENGELIG KOSTNADSFRITT PÅ SMARTTELEFONEN, KREVER ET BETALT ABONNEMENT PÅ TILSVARENDE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- ELLER ANDROID AUTO-SERTIFISERTE APPER. MIRROR SCREEN-FUNKSJONEN DRIVES AV MIRRORLINK®-TEKNOLOGI PÅ MIRRORLINK®-KOMPATIBLE ANDROID-, BLACKBERRY- OG WINDOWS PHONE-TELEFONER, AV APPLE CARPLAYTM-TEKNOLOGI PÅ TELEFONER MED IOS, OG AV ANDROID AUTO-TEKNOLOGI PÅ ANDROID-TELEFONER. MIRROR SCREEN-FUNKSJONEN FORUTSETTER ET MOBILABONNEMENT MED INTERNETT-TILGANG. MER INFORMASJON FINNER DU PÅ HTTP://SERVICES.Peugeot.FR/DECOUVRIR-MIRROR-SCREEN/

EKSKLUSIVT HI-FI-ANLEGG FRA FOCAL®

/image/06/4/peugeot_3008_layout2-10.74064.jpg

Focal®-lyden – et resultat av over 35 års erfaring fra utvikling og produksjon av hi-fi-drivtrinn og høyttalere. En kraftpakke på 515W, 9 høyttalere (mellomtone/diskant) og en basshøyttaler under passasjersete for maksimale ytelser (ekstrautstyr)

i