Nye Peugeot 308 GTI

NYE PEUGEOT 308 GTi

Fra 449.900 kr ink-MVA*

Den nye Peugeot 308 GTi fra Peugeot Sport er selve definisjonen på en sportslig bil. Stilen, utstyret og de eksklusive motorversjonene gjør kjøreopplevelsen enda hvassere.

ALLE KJENNETEGNENE PÅ EN SPORTSBIL

Facelift 308 GTi

STIKKORDET ER YTELSE

Det er fullt forståelig hvis du forelsker deg i den nye Peugeot 308 GTi fra Peugeot Sport. Den nye og typete fronten gir sammen med den vertikale grillen i blank sort utførelse, det røde frontskjørtet og de modellspesifikke luftinntakene dette til en bil som blir lagt merke til.

Facelift 308 GTi

TA UTFORDRINGEN

Med de røde Peugeot- og GTi- merkene og en spenstig Coupe Franche-utførelse i fargen blå Magnetic eller en mer diskré sort Perla Nera-finishi kan du la personligheten din komme til uttrykk. Kompaktsedanens sportslige stil og gemytt inspirerer og gir mot til å ta nye utfordringer og kaste seg ut i selv de mest utfordrende situasjoner.

PEUGEOT i-COCKPIT® – EN HELT NY KJØREOPPLEVELSE

Facelift 308 gti interør
Facelift 308 gti skjerm
Facelift 308 gti logo

VEKKER INSTINKTENE

Peugeot 308 GTi interiør er både sportslig og elegant med Peugeot Sport-design i antrasittgrått, rødt og sort. Hver eneste detalj gjenspeiler bilens store krefter: bøtteseter i skinnimitasjon/tekstil/Alcantara, pedaler og fotstøtte i stål, ratt i fullnarvet skinn med røde stikninger og GTi-emblem og terskellister i aluminium med Peugeot Sport-logo ...

FULLSTENDIG PÅ NETT 

Peugeot i-Cockpit® gir deg en helt ny kjøreopplevelse der du aldri trenger å føle deg alene. Med 3D-navigasjon basert på sanntidsdata på den 9,7-tommer store kapasitive berøringsskjermen og Mirror Screen Triple Playi-funksjonen ligger verden for dine føtter.

PRESISJON OG VEIGREP SOM FORVENTET FRA PEUGEOT SPORT

Facelift 308 GTi

INTENS KJØREGLEDE

Den nye Peugeot 308 GTi er utviklet i samarbeid med Peugeot Sport og har fått mengder av utstyr (bremsekalipere, bremseskiver på 380 mm, sportsfjæring med et understell som er senket med 11 mm, og Torsen®-differensial med begrenset sluring) samt en Driver Sport-pakke (standardutstyr), som til sammen gir overlegne kjøreegenskaper. 308 GTi er utstyrt med det aller siste innen teknologi, deriblant flere førerassistentsystemer.

Facelift 308 GTi

SLIPP KREFTENE FRI

Den nye Peugeot 308 GTi 270 fra Peugeot Sports sportslige natur som skriver seg fra den eksklusive THP 270 S&S BVM6i-motoren med svært høy ytelse. Kjøreegenskapene er smidige ved vanlige forhold, og for den som ønsker en ekstra intens kjøreopplevelse, er det også mulig å koble fra ESP-funksjonen og forvandle bilen til en fullblods sportsbil ved kjøring på lukket bane.

NYTELSE

SE OGSÅ

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.