/image/80/9/peugeot-308gti-2017-201-fr.294809.jpg

NYE PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT

Fra 449.900 kr ink.mva*

Med PEUGEOT i-Cockpit®, Driver Sport-pakke, et ESP-system som kan slås av og på, nettbaserte tjenester og førerassistentsystemer gir den nye 308 GTi by PEUGEOT SPORT dynamiske kjøreopplevelser med maksimal sikkerhet.

PEUGEOT i-COCKPIT® EN NY TILNÆRMING TIL BILKJØRING

/image/82/2/peugeot-308gti-2017-449-fr.294822.jpg

SKJERP SANSENE

Ta plass i en bil litt utenom det vanlige. 308 GTi by PEUGEOT SPORT kan lokke med en unik PEUGEOT i-Cockpit®. Når du setter deg inn bak det kompakte rattet  er det bare å følge intuisjonen og ta i bruk sansene: Den kapasitive berøringsskjermen og headup-instrumentpanelet gir deg en mer finslipt og presis kjøreopplevelse enn noensinne.

Med Driver Sport-pakkens dynamiske egenskaper og ESP-systemet som kan slås av og på, ligger dessuten alt til rette for frydefulle opplevelser på veien, og Denon Hi-Fii sørger for at bilturen lydsettes på passende kraftig vis.

/image/82/1/peugeot-308gti-2015-147-fr.294821.jpg

INTENSE KJØREOPPLEVELSER

Driver Sport-pakken forsterker den sportslige følelsen: Når du trykker på Sport-knappen i midtkonsollen, skifter instrumentpanelene farge fra hvitt til rødt, du får mer informasjon i det sentrale visningsfeltet (effekt, dreiemoment, ladetrykk, akselerasjon og g-krefter) motorlyden forsterkes (via lydanlegget) og gasspedalen blir mer følsom.

NETTBASERTE FUNKSJONER

/image/82/0/peugeot-308gti-0905js-421.294820.jpg

Fra den heldigitale PEUGEOT i-Cockpit® har du tilgang til en lang rekke nettbaserte funksjoner.

Finn veien til bestemmelsesstedet med 3D-navigasjon i sanntidi på den kapasitive berøringsskjermen, og benytt deg av Mirror Screen Triple Playi-funksjonen som gir tilgang til et hav av nettbasert informasjon.

NOE FOR ALLE SANSER

Den nye PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT er like smidig på landeveien som i byen. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og de mange førerassistentsystemenei kan hjelpe deg med alt fra å oppdage potensielle farer i trafikken til å parkere.

  • Sikkerhetspakken består av en aktiv filskiftevarsler, uoppmerksomhetsvarsler, automatiske nær-/fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning og fartsgrenseanbefaling.
  • Park Assist omfatter en parkeringsassistent (med aktiv luke- og tverrparkeringshjelp), aktiv blindsonevarsleri og Ryggekamera med 180° visning.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALING

i

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler deg om fartsgrensen via instrumentpanelet. Vi anbefaler å lagre avlesninger av fartsgrenseskilt som en ny instruksjon i fartsholderen eller -begrenseren, dersom denne er aktivert.

AKTIV FILSKIFTEVARSLER

i

Dette førerassistentsystemet varsler deg når du krysser kjørefeltlinjen uten å ha satt på blinklyset. Varslingen med lyd og et symbol på instrumentpanelet er særlig nyttig hvis føreren er søvnig eller mister konsentrasjonen et øyeblikk. Den aktive filskiftevarsleren kan også korrigere kursen: Hvis det er fare for at bilen skal krysse kjørefeltlinjen og havne utenfor filen ved et uhell, styres bilen til motsatt side, slik at den holder seg i den opprinnelige filen.

AKTIV BLINDSONEVARSLER

i

308 GTi by PEUGEOT SPORT er utstyrt med til sammen fire sensorer på fremre og bakre støtfanger, som varsler deg hvis du har et kjøretøy i blindsonen på venstre eller høyre side. En varsellampe lyser da i et av sidespeilene eller i instrumentpanelet.

I tillegg til varsellampene på den siden der et kjøretøy befinner seg i blindsonen, aktiveres systemeti når blinklyset settes på og bilen krysser kjørefeltoppmerkingen. Dermed kan farlige situasjoner og kollisjoner forebygges og forhindres.