/image/59/9/header-gallery-full.13599.jpg

Peugeot 308 SW

Fra 269.900 kr ink-MVA*

99g i

0.42l i

Inne i nye Peugeot 308 SW går design og innovasjon sammen om å skape en svært eksklusiv opplevelse. Takket være de forseggjorte detaljene, den utrolig brukervennlige designen og den høyteknologiske og svært intuitive cockpiten.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/98/2/25.54982.jpg

 

Inne i nye Peugeot 308 SW sitter føreren komfortabelt i en ekte høyteknologisk "cockpit" med en svært intuitiv og innovativ utforming: Peugeot i-Cockpit.

Den elegante innvendige designen er ren og luftig foran, med svært få synlige knapper og materialer av førsteklasses kvalitet, noe som vitner om hvor mye omtanke som ligger bak alle detaljene. Den minimalistiske stilen er svært innovativ og helt enestående i bransjen.

Ved den 29. internasjonale bilfestivalen i Frankrike ble nye Peugeot 308 SW kåret til bilen med det vakreste interiøret i 2013 av en jury bestående av eksperter og ivrige bilentusiaster fra både motorsportverdenen og fra foretak innen mote, design, arkitektur, kultur og media. Denne prisen hyller nye Peugeot 308 SWs originalitet og modernitet og den generelle kvaliteten på Peugeot i-Cockpit, som er det som særlig særpreger Peugeots innvendige design.

Med det kompakte rattet, head-up-displayet, berøringsskjermen på 9,7 tommer og det midtstilte dashbordet får både passasjerene og føreren en utrolig fornøyelig opplevelse.

 

REN KVALITET

Innvendig både ser og føles Peugeot 308 SW så avgjort smart og elegant ut. Hver eneste detalj gjenspeiler en viss diskré eleganse: svært få knapper, en eksklusiv glidende voluminnstilling, dekor og dørpaneler i blank sort og matt kromi
Bakluke i termoplast for versjonene på nivå tre
… Berøringsskjermen er perfekt integrert i det polstrede dashbordet og er en høyteknologisk skjerm der du kan følge med på alt.

PANORAMATAK

i

Med sitt panoramatak i glassi og et vindusområde på totalt 1,69 m2 gir nye Peugeot 308 SW både passasjerene og føreren en god følelse av velvære og naturlig lys.

/image/04/0/eran-tactile-peugeot-nouvelle-308-video.55040.jpg

BERØRINGSSKJERM

Innebygd i Peugeot 308 SW har føreren et nettbrett med en stor berøringsskjerm på 9,7 tommer. Det er vendt mot føreren og er perfekt integrert i det midtstilte dashbordet. Det gir tilgang til alle funksjoner med et lett fingertrykk. Berøringsskjermens kontroller og mange snarveier gjør den intuitiv å bruke. Den kan også tilpasses..

/image/04/1/petit_volant.55041.jpg

MINDRE RATT

Det mindre rattet på nye Peugeot 308 SW inviterer til en kjøretur. Den reduserte diameteren gjør rattet lettere å håndtere og øker kjøregleden. Det naturlige og sensoriske grepet får en elegant dimensjon med trekk i nappaskinn og stikninger (avhengig av versjonen).

/image/04/2/combine.55042.jpg

INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelet er omhyggelig utformet og kombinerer en høyteknologisk følelse med en eleganse som minner om kvalitetsur. Når bilen startes, tegner de forseggjorte instrumentnålene symmetriske buer, og lysende måleinstrumenter fanger blikket. Takket være panelets head-up-posisjon trenger føreren aldri å flytte blikket fra veien for å sjekke informasjon om bilen, noe som øker både kjørekomforten og sikkerheten.

BAGASJEROM

/image/09/1/coffre-11.55091.jpg
/image/09/2/coffre-21.55092.jpg
/image/09/4/coffre-31.55094.jpg

 

Den 4,585 mm lange, 1,804 mm brede og 1,471 mm høye nye Peugeot 308 SW har den perfekte størrelsen for en stasjonsvogn, særlig med tanke på plass i kupeen og bagasjerommet.

De praktiske oppbevaringsrommene under gulvet øker det totale volumet i bagasjerommet til 610 dm3 (VDA 210-standard eller tilsvarende 660 liter med vann), noe som gjør dette til et av de største bagasjerommene i klassen.

Ved hjelp av de elegante krokene i på listene i kromi kan du enkelt organisere og sikre lasten.

 

MAGIC FLAT

Nye Peugeot 308 SW blir enda mer intuitiv og brukervennlig takket være "Magic Flat"-baksetet, som er standardutstyr.
Ved hjelp av to lett tilgjengelige brytere på hver sin side av baksetet kan du på ett sekund forvandle bagasjerommet fullstendig, slik at det blir helt flatt og svært anvendelig uansett hva du skal frakte. Det kan øke volumet til totalt hele 1,660 dm3 (VDA 214-standard).