/image/59/9/header-gallery-full.13599.jpg

Peugeot 308 SW

Fra 269.900 kr ink-MVA*

99g i

0.42l i

Nye Peugeot 308 SW har høstet fruktene av Peugeots erfaring og ekspertise når det gjelder førsteklasses kjøreegenskaper og sikkerhet.

FØRERASSISTENTPAKKE

/image/10/3/driver_assistance_pack1.55103.jpg

 

Nye Peugeot 308 SW har et nytt utvalg av sikkerhetsutstyr, blant annet førerassistentpakken, som omfatter den aktive fartsholderen, varsling om kollisjonsfare og nødbremssystemet. Disse funksjonene er koblet til radaren, som er integrert i den nedre grillen foran.

Den aktive fartsholderen reduserer automatisk den programmerte hastigheten når du ligger bak en bil som kjører saktere enn deg, ved å bruke motorbremsen. Hvis hastighetsforskjellen mellom din bil og en forankjørende er for høy, ber varslingen om kollisjonsfare deg om å bremse for å redusere forskjellen. Hvis en kollisjon ikke er til å unngå, reduserer den automatiske nødbremsen hastigheten til maksimalt 20 km/t, for å unngå sammenstøtet eller begrense konsekvensene. Disse funksjonene fritar ikke føreren fra ansvaret for å ha kontroll over bilen i enhver situasjon og følge trafikkreglene.

 

BLINDSONEKONTROLL

/image/05/8/park-assist-600x400.55058.jpg

 

Som på 308-sedanen finnes det fire sensorer på støtfangerne foran og bak som sørger for at føreren til enhver tid er informert om eventuelle biler eller motorsykler i blindsonen.

En LED-lampe tennes på et av sidespeilene for å varsle føreren.

 

INTELLIGENT ANTISPINNREGULERING

/image/10/4/contrle_de_traction_intelligent1.55104.jpg

Denne avanserte antispinnteknologien gjør at bilen effektivt kan få feste og kjøre på alle typer glatte overflater (snø, is, vann osv.), der den griper tak i veien under alle kjøreforhold.
Systemet med intelligent antispinnregulering velger automatisk den beste strategien og tillater mer eller mindre spinn på hvert av de to forhjulene.

KOLLISJONSPUTER

Nye Peugeot 308 SW er utstyrt med seks kollisjonsputer:

  • to kollisjonsputer foran som beskytter førerens og passasjerens hode og bryst ved en eventuell frontkollisjon
  • to sidekollisjonsputer foran som beskytter føreren og passasjeren ved en eventuell sidekollisjon
  • to kollisjonsputegardiner foran og bak som beskytter hodene til passasjerer foran og bak

EuroNCAP

Til tross for den reduserte vekten er Peugeot 308 SW konstruert spesifikt for å absorbere maksimalt med energi fra ulike typer kollisjoner, og for å redusere konsekvensene for passasjerer, kjøretøy og eventuelle personer som blir påkjørt, til et minimum.

PEUGEOT CONNECT SOS*

/image/99/5/39.54995.jpg

Med Peugeot får alle lett tilgang til nødmeldingstjenester, over hele Europa. Når hvert eneste minutt teller, kan du stole på at Peugeot Connect SOS i raskt ringer etter hjelp.

- Automatisk nødanrop: Uten at føreren må gjøre noe, sender bilen automatisk en SOS-melding hvis kollisjonsputene eller beltestrammerne utløses. Peugeot Connect SOS lokaliserer bilen på et øyeblikk, ringer de som er i den, og kontakter de mest aktuelle redningstjenestene. Kommunikasjonen kan til og med foregå på førerens eget språk.

- Manuelt nødanrop: Hvis føreren er vitne til eller selv opplever en kritisk situasjon (for eksempel hvis en person besvimer eller oppfører seg aggressivt), kan han eller hun selv raskt ringe etter hjelp ved hjelp av Peugeot Connect SOS-systemet. Dette gjøres ganske enkelt ved å trykke på SOS-knappen og holde den inne i tre sekunder.

*Ekstrautstyr

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/10/5/peugeot_connect_apps1.55105.jpg

 

Gjennom den store berøringsskjermen på 9,7 tommer i nye Peugeot 308 SW kan føreren dra full nytte av Peugeot Connect Appsi. Oppdag disse nyttige applikasjonene som er laget spesielt for å gjøre kjøreopplevelsen enklere: ViaMichelin trafikkinfo, tilgjengelige parkeringsplasser i nærheten, billigste verksteder, været, Michelin-guider, veibok, Peugeots kundemottak osv.

MultiApps-funksjonen gjør den enda enklere å bruke ved at den viser nøkkelinformasjon fra alle de fire applikasjonene på én enkelt skjerm.

 

LINK MY PEUGEOT

Applikasjonen Link My Peugeoti sender informasjon om bilen din (sted, kilometerstand, drivstofforbruk, varselsignaler osv.) direkte til smarttelefonen din, slik at du kan se:

  • Status og varsler om vedlikehold: Du får en påminnelse når det er på tide med service, noe som bidrar til å holde bilen i topp stand.
  • Find My Car: Med denne funksjonen kan du raskt og enkelt finne igjen bilen hvis du har glemt hvor du parkerte.
  • Last Mile Guidance: Så snart du har parkert bilen, kan du selv gå den siste biten til bestemmelsesstedet (navigasjonssystem er nødvendig).
  • Aksjonsradius: Hold et øye med hvor mye drivstoff du har igjen, mellom to bensinstasjonbesøk.
  • Statistikk om turen: Når du kommer frem til bestemmelsesstedet, kan du ta en titt på de viktigste opplysningene om turen: hvor lang tid den tok, hvor langt du har kjørt, og gjennomsnittlig forbruk.

 

SCAN MY PEUGEOT

Når du har et spørsmål om utstyret i bilen, trenger du bare sjekke smarttelefonen dini, så vises det aktuelle avsnittet fra brukerhåndboken automatisk på skjermen på mobiltelefonen. Takket være den praktiske Scan MyPeugeot-applikasjonen kan du lese dokumentasjonen for 308 SW på en helt ny måte.

Lær mer om alle disse praktiske applikasjonene på det personlige kundeområdet MyPeugeot på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din.