/image/59/9/header-gallery-full.13599.jpg

Peugeot 308 SW

Fra 269.900 kr ink-MVA*

99g i

0.42l i

Den strømlinjeformede, høyteknologiske og svært elegante nye Peugeot 308 SW ble nylig kåret til årets bil 2014, takket være bilens nye og spennende stil og forseggjorte detaljer.

REN DESIGN

/image/08/4/pur_design3.55084.jpg

Nye Peugeot 308 SW har en robust og moderne, men samtidig elegant stil. De fine linjene gir den et både smart og sportslig utseende med ennaturlig eleganse. Det store vindusområdet fremhever bilens dynamiske sjarm og avdekker det brukervennlige interiøret.

REN KVALITET

/image/03/0/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.55030.jpg

 

Alle aspekter, flater og detaljer ved nye Peugeot 308 SW er omhyggelig gjennomarbeidet.

Fra designfasens første øyeblikk ble alle klaringer og fluktende flater gjenstand for mye omtanke og oppmerksomhet. Lyssignaturen foran og bak og den innvendige designen matcher LED-forsterkerne i bakspeilene og skaper balanse og harmoni mellom alle bilens deler. Og til slutt viser den forkrommede grillen og formen på bagasjerommet tydelig hvor elegant nye Peugeot 308 SW er.

 

 

 

KJØREOPPLEVELSE

/image/03/1/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308-sw.55031.jpg

Plasser hendene på det lille, sportslige rattet, og oppdag hvor intuitiv og presis styringen er, hvor god kontroll du har over den lavtliggende bilen, og hvor dynamisk den reagerer. Gled deg over den ekstra behagelige kjøreturen du får med de strategiske veigrepspunktene og effektiv lydisolasjon. Du kan slappe helt av takket være de mange førerassistentsystemene som styrker sikkerheten og gjør det enklere for deg å komme dit du vil.

LYSSIGNATUR

i

Den elegante utformingen på grillen og frontlyktene gir fronten på nye Peugeot 308 SW en sterk og lett gjenkjennelig signatur. Front- og baklyktene har Full LED-teknologi i 100 % lysdioder , og de gjenspeiles i de integrerte LED-blinklysene på siden. Det generelle kattøyeinntrykket fascinerer alle i dette segmentet.

BAKLYKTER

i

Baklyktene strekker seg over på sidene som på sedanen og gir en helt ny, høyteknologisk, C-formet signatur med 42 glitrende lysdioderi, og 3 ekstra lysdioder på hver side markerer tydeligere når det bremses, noe som gir totalt 48 lysdioder på bakpartiet. Den særegne signaturen er en direkte henvisning til 508 SW og 508 RXH og gir en visuell forbindelse mellom nye Peugeot 308 SW og merkets serie med stasjonsvogner.