Interiøret i nye Peugeot 308 er en kombinasjon av estetikk og intuitive funksjoner. Den rene og høyst funksjonelle utformingen bidrar til god ergonomi og bedre kjøreopplevelser.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/95/8/i-cockpit-full.54958.jpg

Inne i nye Peugeot 308 sitter føreren komfortabelt i en ekte høyteknologisk "cockpit" med en svært intuitiv og innovativ utforming: Peugeot i-Cockpit.

Den elegante innvendige designen er ren og luftig foran, med svært få synlige knapper og materialer av førsteklasses kvalitet, noe som vitner om hvor mye omtanke som ligger bak alle detaljene. Den minimalistiske stilen er svært innovativ og helt enestående i bransjen.

Ved den 29. internasjonale bilfestivalen i Frankrike ble nye Peugeot 308 kåret til bilen med det vakreste interiøret i 2013 av en jury bestående av eksperter og ivrige bilentusiaster fra både motorsportverdenen og fra foretak innen mote, design, arkitektur, kultur og media. Denne prisen hyller nye Peugeot 308s originalitet og modernitet og den generelle kvaliteten på Peugeot i-Cockpit, som er det som særlig særpreger Peugeots innvendige design. Peugeot 308 overbeviste juryen med sin skarpe, rene stil og innovative, intuitive cockpit.

Med det kompakte rattet, head-up-displayet, berøringsskjermen på 9,7 tommer og det midtstilte dashbordet får både passasjerene og føreren en utrolig fornøyelig opplevelse.

REN KVALITET

Hvert enkelt element i interiøret er perfekt tilpasset cockpiten: Det er få synlige knapper, berøringsskjermen er et integrert høyteknologisk panel, og volumknappene gjenspeiler den høye kvaliteten. Dashbordet, med en overflate av plastskum, og detaljene i matt krom og høyglanset sort gjenspeiler vekten som er lagt på detaljene.

PANORAMATAK

/image/96/4/07.54964.jpg

Et panoramatak i glassi gir mer lys i kupeen og gjør det hyggelig for både fører og passasjerer. For å oppnå best mulig komfort når sola skinner, har nye Peugeot 308 en ny og innovativ finperforert kalesje som kan filtrere bort 95 % av lyset utenfra.

BERØRINGSSKJERM

i

Innebygd i Peugeot 308 har føreren et nettbrett med en stor berøringsskjerm på 9,7 tommer. Det er vendt mot føreren og er perfekt integrert i selve dashbordet. Det gir tilgang til alle funksjoner med et lett fingertrykk. Berøringsskjermens kontroller og mange snarveier gjør den intuitiv å bruke. Den kan også tilpasses..

/image/92/0/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.54920.jpg

MINDRE RATT

Det mindre rattet på nye Peugeot 308 inviterer til en kjøretur. Den reduserte diameteren gjør rattet lettere å håndtere og øker kjøregleden. Det naturlige, gode grepet får en mer elegant stil fra og med nivå 2, med trekk i nappaskinn og stikninger.

/image/92/1/combine-peugeot-nouvelle-308.54921.jpg

INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelet er omhyggelig utformet og kombinerer en høyteknologisk følelse med en eleganse som minner om kvalitetsur. Når bilen startes, tegner de forseggjorte instrumentnålene symmetriske buer, og lysende måleinstrumenter fanger blikket. Takket være panelets head-up-posisjon trenger føreren aldri å flytte blikket fra veien for å sjekke informasjon om bilen, noe som øker både kjørekomforten og sikkerheten.

/image/92/2/coffre-290x310.54922.jpg

BAGASJEROM

Nye Peugeot 308 har et av segmentets største bagasjerom. Det er rombeformet og svært praktisk og romslig med et totalt volum på 420 dm3 VDA, tilsvarende 470 liter.

INTERIØRMATERIALER

Avhengig av utstyrsnivået kan du velge din favoritt blant de syv interiørmaterialene. Avhengig av nivå er det flere materialer å velge mellom. Børstet aluminium, høyglanset sort, matt krom, skinnseteri eller seter av stoff ... et bredt utvalg av materialer som alle er moderne og elegante.

LYD

i

Berøringsskjerm
Berøringsskjermen på nye Peugeot 308 er utviklet for å være kompatibel med en rekke enheter, via plugg- og USB-tilkoblinger.

Du kan velge å bruke albumcovere, opprette din egen spilleliste og lagre favorittmusikken din: Berøringsskjermen har 6,9 GB lagringsplass med navigasjonsanlegget.. Det vanskeligste er å velge hvilken sang du skal spille …

Ingen grunn til å dra hjem for å se på bilder: Vis dem når du står parkert, ved å koble en USB-penn til berøringsskjermen. Avhengig av land tilbys DAB-radio som standard- eller ekstrautstyr: Digitalradio har bedre lydkvalitet og mottaksforhold i tillegg til nye funksjoner (spoling bakover, pause osv.).

Denon Hifi
Som et resultat av nært samarbeid mellom Peugeot og Denon er det nye Denon HiFi-anlegget i 308 en spesiallaget teknologisk prestasjon. Systemet omfatter åtte høyttalere, en basshøyttaler og en digital forsterker. Valget mellom to forhåndsinnstillinger for fordeling av lyd og fem for equalizeren gir fører og passasjerer en kraftig, presis og naturlig lydgjengivelse.