"Enkelhet er det ultimate raffinement": Nye Peugeot 308 har gjort Leonardo da Vincis berømte ord til sine egne. Med sine rene linjer, teknologi og eleganse har denne bilen fått en helt ny stil, der ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene.

REN DESIGN

/image/97/2/13.54972.jpg

Nye Peugeot 308s fine, velbalanserte design understreker bilens særegne eleganse.

Den presise, sporty, strømlinjeformede stilen til nye Peugeot 308 formidler en umiddelbar følelse av lett effektivitet som balanseres opp mot de tradisjonelle egenskapene til en robust sportsbil: brede dekk, iøynefallende felger som står til karosseriet, en forkrommet grill og et pyramideformet bakparti.

REN KVALITET

/image/91/0/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308.54910.jpg

Alle aspekter, flater og detaljer ved nye Peugeot 308 er omhyggelig gjennomarbeidet.

Fra designfasens første øyeblikk ble alle klaringer og fluktende flater gjenstand for mye omtanke og oppmerksomhet. Lyssignaturen foran og bak og den innvendige designen matcher LED-forsterkerne i bakspeilene og skaper balanse og harmoni mellom alle bilens deler. Og til slutt viser den forkrommede grillen og formen på bagasjerommet tydelig hvor elegant nye Peugeot 308 er.

DYNAMISKE KJØREEGENSKAPER

/image/91/1/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308.54911.jpg

Nye Peugeot 308 drar fordel av merkets lange erfaring og omfattende kunnskap om design av biler som ligger lavt på veien, slik at du får en svært god og dynamisk kjøreopplevelse.

Nye Peugeot 308s strømlinjeformede stil, kompakte mål og lave tyngdepunkt har stor innvirkning på hvordan bilen glir aerodynamisk bortover veien. Bilen oppnår verdier for Cx og SCx (indeks for luftmotstand) som aldri er sett i dette markedssegmentet før. De starter på henholdsvis 0,28 og 0,63.

Slike resultater bidrar aktivt til å redusere drivstofforbruket og dermed også CO2-utslippet.

Med denne bilen tar merket ett skritt lenger når det gjelder å optimalisere komforten og ytelsenivåene for en bil som ligger lavt på veien, noe som gir en enestående kjøreglede.

 

LYSSIGNATUR

i

Nye Peugeot 308 har en høyteknologisk og avansert lyssignatur.

Frontlyktene har en form som minner om katteøyne. De svært stilige LED-lyktene er standard på de best utstyrte modellene og gir støtfangeren et spesielt preg.

Baklyktene er som teknologiske smykker. De er formgitt for å ligne tre glitrende LED-klør og er en hyllest til de første 504 coupé- og cabrioletmodellene.