4008 4x4

Peugeot 4008 SUV

Peugeot 4008

Fra 373.900 kr ink-MVA*

Med sin 4008 SUV tilbyr Peugeot en blanding av stil og stabilitet. Denne firehjulstrekkeren er kompakt og lett å håndtere, og like hjemme utenfor allfarvei som i bygatene.

TRE KJØREMODUSER

/image/91/5/peugeot_4008_3_modes_de_conduite-full.55915.jpg

PARKERINGSASSISTANSE OG KAMERA

/image/94/4/peugeot_4008_stationnement_camera_de_recul_2-full.55944.jpg

STOP & START

/image/91/6/peugeot_4008_acces_et_demarrage_mains_libres-full.55916.jpg
/image/86/7/peugeot_4008_son_a_bord-245.55867.jpg

LYD I BILEN

Peugeot 4008 er som standard utstyrt med et lydsystem som består av en integrert CD-leser og MP3-dekoder, koblet til fire eller seks høyttalere (inkludert to diskanthøyttalere)*. Det har fire innstillinger for musikk, tre typer akustisk felt samt equalizer for justering av faseforskyvning i frekvens og høyttaler.                                                                                                                                                                     Som ekstrautstyr kan 4008 integrere Hi-Fi-pakken fra Rockford Fosgate. Dette førsteklasses systemet er koblet til en forsterker på 710 W, som leveres med åtte høyttalere fordelt rundt i kupeen samt en subwoofer plassert i bagasjerommet. Den gir en perfekt gjengivelse av lyden som følger bilens hastighet.                                                                                                                                                         

*Avhengig av interiørnivå

/image/86/8/peugeot_4008_confort_interieur-445.55868.jpg

INNVENDIG KOMFORT

Inne i 4008 har passasjerene god plass til både hodet og bena og stor bevegelsesfrihet. Peugeot 4008 har også et komfortnivå som er fullt på høyde med det du får i velutstyrte sedaner, både for fører og passasjerer: flere oppbevaringsrom, manuelt eller automatisk klimaanlegg*, hanskerom med kjøling, en 12-volts kontakt, elektrisk styring av seter og vinduer. Som ekstrautstyr øker et Hi-Fi-anlegg og panoramatak i glass luksusfølelsen i kupeen ytterligere.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

*Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig.

TRE KJØREMODUSER

/image/91/5/peugeot_4008_3_modes_de_conduite-full.55915.jpg

I tråd med Peugeots tradisjoner har 4008 kjøreegenskaper på høyt nivå i tillegg til den eksepsjonelle komforten. Bilens anvendelighet kommer fra kvaliteten på drivverket i kombinasjon med tre kjøremoduser som gjør at den kan takle enhver situasjon.

I modus for firehjulsdrift (4WD) styres fordelingen av kreftene mellom for- og bakakselen automatisk og sørger for optimalt veigrep under alle kjøreforhold.

På tørr vei med asfaltdekke av god kvalitet kan du velge modus 2, forhjulsdrift (2WD), for å optimalisere både kjøreegenskapene og drivstofforbruket.

Og ved forhold der veigrepet er dårligere (is, sand, gjørme osv.), kan du velge modusen 4WD LOCK: Systemet overfører da opptil 1,5 ganger mer dreiemoment til bakhjulene enn i automatmodus for å hjelpe deg med å komme forbi problemene ved lav hastighet.

PARKERINGSASSISTANSE OG KAMERA

Peugeot 4008 er utstyrt med lydvarsling både ved kjøring forover og rygging*: Fire integrerte sensorer foran og fire bak oppdager dermed eventuelle hindringer og varsler føreren med et lydsignal. Lydvarslingen er supplert med et ryggekamera** som aktiveres automatisk mellom bakre støtfanger og hindringen, og også viser bilens retning. Manøveren kan dermed utføres på en sikrere måte.                                                         

*Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig                                                         

**Valgfritt

STOP & START

/image/94/3/peugeot_4008_start_stop-full.55943.jpg

Peugeot 4008 leveres med Stop & Start-teknologi til motorene 1.6 l 115 hk, 1.6 l HDi FAP 115 hk og 1.8 l HDi FAP 150 hk. Denne teknologien er rask, effektiv og stillegående og gjør det mulig å kontrollere forbruket og samtidig redusere CO2-utslippet. Du har mye igjen for å bruke den, fordi motoren stopper og starter på nytt nesten omgående og uten vibrasjoner, overalt der det måtte være nødvendig.

BILDER

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.