Peugeot 4008 tilbyr fører og passasjerer en grad av eleganse og komfort som er fullt på høyde med den du får i de beste sedaner.

DESIGN

/image/88/2/peugeot_4008_style-600x400.55882.jpg

Inne i bilen er det lagt stor vekt på å få alle detaljer på plass og bruke materialer av førsteklasses kvalitet. Kromdetaljene, dashbordets overflatemateriale, den sortlakkerte overflaten på midtkonsollen eller instrumentpanelets visir er alle beviser på 4008s overlegne kvalitet. Denne elegansen går hånd i hånd med fremragende bruk av teknologi. Instrumentpanelet, som har bakgrunnsbelysning dag og natt, består av runde, dyptliggende målere, som skaper et dynamisk utseende og er lette å lese. Multifunksjonsskjermen i gult eller farger* forsterker det høyteknologiske inntrykket. Lydfunksjonene, fartsholderen og Bluetooth håndfrisettet kan betjenes fra det polstrede eller skinntrukkede rattet.                                                                

*Avhengig av interiørnivå

PANORAMATAK

/image/88/3/peugeot_4008_toit_vitre_panoramique-960x460.55883.jpg

Om dagen gir panoramataket i glass* mye lys i kupeen og skaper en følelse av romslighet og hygge både foran og bak. Om kvelden bidrar det gulfargede LED-interiørlyset med regulerbar styrke til passasjerenes visuelle komfort.                                                                                                                                           

*Valgfritt

/image/88/4/peugeot_4008_confort_thermique-286.55884.jpg

BEHAGELIG TEMPERATUR

Peugeot 4008 leveres med manuelt eller automatisk klimaanlegg med én sone* og pollen- og støvfilter. For å få mest mulig behagelig temperatur inne i kupeen er panoramataket utstyrt med en elektrisk solskjerm som betjenes ved å trykke på en knapp. I tillegg har bakrutene sotede glass**. Fører- og passasjersetene har oppvarming på to nivåer*.                                               

*Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig.                                                          

**Avhengig av modellen

/image/88/5/peugeot_4008_son_a_bord-286.55885.jpg

LYD I BILEN

Peugeot 4008 er som standard utstyrt med et lydsystem som består av en integrert CD-leser og MP3-dekoder, koblet til fire eller seks høyttalere (inkludert to diskanthøyttalere)*. Det har fire innstillinger for musikk, tre typer akustisk felt samt equalizer for justering av faseforskyvning i frekvens og høyttaler. Som ekstrautstyr kan 4008 integrere Hi-Fi-pakken fra Rockford Fosgate. Dette førsteklasses systemet er koblet til en forsterker på 710 W, som leveres med åtte høyttalere fordelt rundt i kupeen samt en subwoofer plassert i bagasjerommet. Den gir en perfekt gjengivelse av lyden som følger bilens hastighet. *Avhengig av interiørnivå

/image/88/6/peugeot_4008_confort_interieur-286.55886.jpg

INNVENDIG KOMFORT

Inne i 4008 har passasjerene god plass til både hodet og bena og stor bevegelsesfrihet. Peugeot 4008 har også et komfortnivå som er fullt på høyde med det du får i velutstyrte sedaner, både for fører og passasjerer: flere oppbevaringsrom, manuelt eller automatisk klimaanlegg*, hanskerom med kjøling, en 12-volts kontakt, elektrisk styring av seter og vinduer. Som ekstrautstyr øker et Hi-Fi-anlegg og panoramatak i glass luksusfølelsen i kupeen ytterligere.  *Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig.

FLEKSIBLE SETER

/image/93/9/peugeot_4008_modularite_des_sieges-full.55939.jpg
/image/93/7/peugeot_4008_modularite_des_sieges_2-full.55937.jpg
/image/93/8/peugeot_4008_modularite_des_sieges_3-full.55938.jpg

På forsetene kan lengde, høyde og vinkel justeres. Bak i bilen kan også baksetene justeres. Ett enkelt trykk er alt som skal til for å dele setene 40/60 eller legge ned baksetene for å gjøre bagasjerommet større.

BAGASJEROM

/image/91/7/peugeot_4008_coffre-full.55917.jpg

Bagasjerommet har et volum på 442 liter* vann, som kan utvides til 1219 liter vann når seteryggene på baksetene er lagt ned.

*I en verktøykassekonfigurasjon

INTERIØRMATERIALER

Peugeot 4008 kan leveres med et utvalg interiørmaterialer som alle gir interiøret et hyggelig og elegant preg:   

  • Stoffvarianten Quest                                                                                                                                                            
  • Tri-material Trekking                                                                                                                                             
  • Sort skinn*                                                                                                                                                          
  • Grått skinn* 

*Seter i skinn og andre materialer. Du finner ytterligere informasjon i prislisten.