Peugeot 4008 er spekket med effektivt og praktisk utstyr som sørger for en hyggelig og komfortabel kjøreopplevelse.

HILL ASSIST

/image/93/5/peugeot_4008_hill_assist-full.55935.jpg

For å gjøre det enklere å starte bilen og manøvrere i bakker sørger teknologien Hill Assist for å holde bilen i ro et kort øyeblikk (cirka 2 sekunder), lenge nok til at du rekker å flytte foten fra bremsen til gasspedalen.

/image/89/6/peugeot_4008_systeme_de_navigation.55896.jpg

NAVIGASJONS-
SYSTEM

Peugeot 4008 kan leveres med et navigasjonssystem med fargeskjerm*. Det inneholder europeiske kartdata som viser vei langs den riktige ruten, radio med MP3- og CD-spiller, en 7-tommers fargeskjerm, et Bluetooth® håndfrisett og en USB-plugg/kontakt under midtarmlenet for tilkobling av bærbart utstyr. Når du kobler til via USB-kontakten, vises all informasjon på multifunksjonsskjermen, og de ulike funksjonene kan styres ved hjelp av knapper på rattet.                                                                                                                                                                                                                                                                           *Valgfritt

/image/89/7/peugeot_4008_3_modes_de_conduite-286.55897.jpg

TRE KJØREMODUSER

I tråd med Peugeots tradisjoner har 4008 kjøreegenskaper på høyt nivå i tillegg til den eksepsjonelle komforten. Bilens anvendelighet kommer fra kvaliteten på drivverket i kombinasjon med tre kjøremoduser som gjør at den kan takle enhver situasjon.

I modus for firehjulsdrift (4WD) styres fordelingen av kreftene mellom for- og bakakselen automatisk og sørger for optimalt veigrep under alle kjøreforhold.

På tørr vei med asfaltdekke av god kvalitet kan du velge modus 2, forhjulsdrift (2WD), for å optimalisere både kjøreegenskapene og drivstofforbruket.

Og ved forhold der veigrepet er dårligere (is, sand, gjørme osv.), kan du velge modusen 4WD LOCK: Systemet overfører da opptil 1,5 ganger mer dreiemoment til bakhjulene enn i automatmodus for å hjelpe deg med å komme forbi problemene ved lav hastighet.

/image/89/8/peugeot_4008_acces_et_demarrage_mains_libres-286.55898.jpg

NØKKELFRI ADGANG OG OPPSTART

Peugeot 4008 har erstattet den vanlige nøkkelen med elektronisk identifisering (nøkkelfri adgang og oppstart). Ved å ha ID-brikken i lommen (eller håndvesken) kan føreren åpne bilen og deretter starte og stoppe den ved ganske enkelt å trykke på start/stopp-knappen. Når du forlater bilen, er et enkelt trykk på knappen i dørhåndtaket på fordøren eller bagasjeromslokket alt som skal til for å låse den.

 *Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig

PARKERINGSASSISTANSE OG KAMERA

/image/94/5/peugeot_4008_stationnement_camera_de_recul-full.55945.jpg
/image/94/4/peugeot_4008_stationnement_camera_de_recul_2-full.55944.jpg

Peugeot 4008 er utstyrt med lydvarsling både ved kjøring forover og rygging*: Fire integrerte sensorer foran og fire bak oppdager dermed eventuelle hindringer og varsler føreren med et lydsignal. Lydvarslingen er supplert med et ryggekamera** som aktiveres automatisk mellom bakre støtfanger og hindringen, og også viser bilens retning. Manøveren kan dermed utføres på en sikrere måte.                                                         

*Avhengig av modellen er dette standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig                                                          

**Valgfritt