INTERIØRDESIGN

Til tross for at den er strømlinjeformet og kompakt, har Peugeot 5008 god plass innvendig og fremragende ergonomi.

DASHBORD

/image/35/1/poste_de_conduite_960x460.56351.jpg

Den lett skrånende utformingen av dashbordet, som er fremstilt av materialer av høy kvalitet, harmoniserer med eksteriørets dynamiske linjer.

ALLSIDIGE BRUKSEGENSKAPER

Flerbruksbilen 5008 leveres med fem eller sju seteri. Du kan enkelt endre konfigurasjonen av setene og oppbevaringsplassen etter aktivitetene du skal bruke bilen til, takket være separat nedfellbare seter og muligheten til å danne et plant gulv.

BAGASJEROM

Bagasjerommet i Peugeot 5008 er lett tilgjengelig og har et usedvanlig stort volum. Med fem seter er det maksimale bagasjeromsvolumet under hattehyllen 823 l (679 l VDA).
Hvis du trenger enda mer bagasjeplass, kan andre og tredje seteradi legges ned slik at det dannes et plant gulv. Passasjersetet foran kan også vippes fremi for å frakte gjenstander med en lengde på opptil 2,76 m. Fleksibiliteten er maksimal uten at det er nødvendig å ta ut et eneste sete.

OPPBEVARING

/image/36/7/rangements.56367.jpg

Interiøret i 5008 skjuler en mengde smarte oppbevaringsrom, til glede for hele familien. Foran er det store, midtstilte dashbordet ventilert med frisk luft. Romslige dørlommer kommer i tillegg til hanskerommet og oppbevaringsplassen under rattet. På andre seterad kan passasjerene glede seg over oppbevaringsrom i gulvet og godt tilgjengelige dørlommer. Og til slutt, på tredje seteradi, er oppbevaringsrom under armlenet også tilgjengelige.

KOMFORT

/image/36/8/confort-600x400.56368.jpg

Peugeot 5008 tar spesielt godt vare på passasjerene. Bordene i ryggen på forsetene åpnes ovenfra og ned slik at de ikke kommer i veien for bena. Lengden og vinkelen på andre seterad kan justeres. Peugeot 5008 er også utstyrt med sidegardiner på andre og tredje radi for å skjerme mot solen.

TILBEHØR

Spesifikt tilbehør gjør at du kan tilpasse Peugeot 5008 etter egen smak og egne ønsker, og på den måten oppleve enda større kjøreglede. Tilbehøret produseres etter Peugeots strenge kvalitetsstandarder og harmonerer perfekt med designen og stilen til 5008.

PANORAMATAK

/image/37/6/toit-panoramique-600x400.56376.jpg

Medregnet panoramataket i glassi og den store frontruten har 5008 i alt 3,39 m2 med vinduer, slik at alle passasjerene får en behagelig kjøretur med mye lys og plass.

INTERIØRMATERIALER

Velg setetrekk fra et utvalg stoff- eller skinntrekk.
1 – Black Tramontane skinni (ekstrautstyr)
2 – Black Tramontane stoff
3 – Black Line Tramontane stoff

FØRERPLASSEN

/image/38/0/peugeot_5008_postedeconduite.56380.jpg

Cockpiten er utformet med tanke på førerens komfort.
Den hevede førerplassen og den ekstra store frontruten gjør at føreren føler seg sikrere og får bedre kontroll på veien. Rattvinkelen tilsvarer vinkelen i en sedan, noe som gjør bilen både komfortabel og morsom å kjøre.
Den ergonomiske designen gir føreren enkel tilgang til alle kommandoene samt et godt overblikk over hele kontrollpanelet og den viktigste informasjonen.