Peugeot 508 RXH Line

Peugeot 508 RXH Line

Intelligent, innovativ, intuitiv – den nye Peugeot 508 RXH Line leveres fullt utstyrt med den aller nyeste teknologien. Den holder deg informert og gjør alt så enkelt som mulig for deg.

BlueHDi-TEKNOLOGI

/image/30/1/peugeot_508rxh_2014_103_fr_img.56301.jpg

BlueHDi er navnet på Peugeots Euro 6i-dieselmotorer. Denne teknologien reduserer NOx-utslippet betraktelig med mer enn 90 %, begrenser CO2-utslippet og effektiviserer drivstofforbruket samtidig som avgasspartiklene blir så godt som borte (99,9 %).

Det er grunnen til at den 2,0-liters BlueHDi 180 EAT6-motoren i Peugeot 508 RXH Line kan levere høy effekt og samtidig holde drivstofforbruket lavt.

BERØRINGSSKJERMEN SMEG+

/image/28/3/peugeot_508rxh_2014_030_fr.56283.jpg

Med berøringsskjermen SMEG+ tar den nye Peugeot 508 RXH Line det endelige spranget inn i den moderne tilgjengelighetens og digitale teknologiens tidsalder. Skjermen har høy oppløsning og en rekke unike funksjoner, og ved hjelp av forskjellige tilkoblingsalternativer kan brukerne styre bilens multimedieanlegg, GPS, telefon og tilkoblingsfunksjoner.

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/28/4/508_1406styp007_img2.56284.jpg

Peugeot Connect Appsi tilbyr et komplett utvalg av tilkoblede apper som bidrar til å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.

Ivareta sikkerheten
Coyote-appen varsler deg om farlige områder, slik at du kan tilpasse kjøringen.
Spar penger
Carburant- og Parking-appene hjelper deg å finne bensinstasjoner og parkeringsplasser, og forteller deg samtidig hvilke som er billigst.
Spar tid
ViaMichelin-appen hjelper deg å styre unna køtrafikk ved å gi trafikkoppdateringer i sanntid og foreslå alternative ruter.
Nyt tilværelsen
Guide Michelin- og Trip Advisor-appene kan varsle deg om restauranter eller hoteller langs veien eller på reisemålet ditt.

LINK MYPEUGEOT

Via smarttelefonen kan du nå fortsette å nyte Peugeot 508-opplevelsen også etter at du har gått ut av bilen.

Spar tid
Locate my cari-funksjonen på smarttelefonen gjør det enkelt å finne ut hvor bilen står parkert. Imens fortsetter Continue to navigateiFor biler med berøringsskjerm som har GPS. Krever installasjon av en GPS-app på smarttelefonen pluss Internett-forbindelse. Bruk av Locate my car- og Continue to navigate-

ARKAMYS-ANLEGGET OG JBL HIFI-SETTET

Det digitale musikkanlegget Arkamys er standardutstyr på den nye Peugeot 508 RXH Line og skaper et mer balansert lydmiljø. Anlegget plasserer lyden på frontrutenivå, slik at lyden fra instrumenter og sangere er bedre posisjonert i forhold til passasjerene.

For hifi-entusiastene finnes et JBL HiFi-anleggi med 10 høyttalere og en forsterker på 500 W.