Intelligent, innovativ, intuitiv – 508 RXH leveres fullt utstyrt med den aller nyeste teknologien. Den holder deg informert og gjør alt så enkelt som mulig for deg.

FULL Hybrid4-DIESELMOTOR

/image/20/1/mot_2010_004_img.56201.jpg

508 RXH tilbys eksklusivt med verdens første fullhybrid dieselmotor, en 2,0-liters HDi FAP HYbrid4-motor som byr på full kjøreglede og full friheti. Med en toppeffekt på 200 hk (147 kW), firehjulsdrift og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm er 508 RXH konstruert for å tåle all slags bruk under alle slags forhold. Den åpner dessuten for nye perspektiver i sitt segment med en kjøremodus for ren elektrisk kjøring – perfekt for bykjøring – som reduserer forbruket ved blandet kjøring til 4,1 l / 100 km og CO2-utslippet til 107 g/km.

FIRE KJØREMODUSER

/image/22/4/508rxh_1407pc202.56224.jpg

Et hjul på midtkonsollen gir deg anledning til å velge mellom fire kjøremoduser: ZEV (100% elektrisk), 4WD (firehjulsdrift), Auto og Sport. 508 RXH kombinerer topp ytelse med full kontroll og leverer en unik blanding av spenstig fraspark og brukervennlighet.

BERØRINGSSKJERMEN SMEG+

/image/20/3/peugeot_508rxh_2014_030_fr.56203.jpg

Med berøringsskjermen SMEG+ tar nye Peugeot 508 RXH det endelige spranget inn i den moderne tilgjengelighetens og digitale teknologiens tidsalder. Skjermen har høy oppløsning og en rekke unike funksjoner, og via forskjellige tilkoblingsalternativer kan brukerne styre bilens multimedieanlegg, GPS, telefon og tilkoblingsfunksjoner

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/20/4/508_1406styp007_img.56204.jpg

Peugeot Connect Appsi tilbyr et komplett utvalg av tilkoblede apper som bidrar til å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.

Ivareta sikkerheten
Coyote-appen varsler deg om farlige områder, slik at du kan tilpasse kjøringen.
Spar penger
Carburant- og Parking-appene hjelper deg å finne bensinstasjoner og parkeringsplasser, og forteller deg samtidig hvilke som er billigst.
Spar tid
ViaMichelin-appen hjelper deg å styre unna køtrafikk ved å gi trafikkoppdateringer i sanntid og foreslå alternative ruter.
Nyt tilværelsen
Guide Michelin- og Trip Advisor-appene kan varsle deg om restauranter eller hoteller langs veien eller på reisemålet ditt.

LINK MYPEUGEOT

◆◆Via smarttelefonen kan du nå fortsette å nyte Peugeot 508-opplevelsen også etter at du har gått ut av bilen.

Spar tid
"Locate my car"i-funksjonen på smarttelefonen gjør det enkelt å finne ut hvor bilen står parkert. Imens fortsetter "Continue to navigate"i-funksjonen å vise vei straks du har gått ut av bilen, via GPS-funksjonen på smarttelefonen.
Spar penger
Bruk statistikk over tidligere turer og sammenlign utgiftene ved hver tur for å optimere forbruket.
Ivareta sikkerheten
Sørg for at bilen holder seg i verdi med en funksjon som husker når bilen skal inn til neste servicei.

ARKAMYS-ANLEGGET OG JBL HIFI-SETTET

Det digitale musikkanlegget Arkamys er standardutstyr på nye Peugeot 508 RXH og skaper et mer balansert lydmiljø. Anlegget plasserer lyden på frontrutenivå, slik at lyden fra instrumenter og sangere er bedre posisjonert i forhold til passasjerene.

◆Og for hifi-entusiastene finnes et JBL HiFi-anleggeti med 10 høyttalere og en forsterker på 500 W.