Peugeot Bipper varebil

Peugeot Bipper

Fra 143.900 kr ink-MVA*

Peugeot Bipper gjør livet enklere for deg og din virksomhet. Bipper er utformet i henhold til deres behov og de ​​viktigste føringer har vært; kompakthet, drivstofføkonomi, kjøreglede og stil.

KVALITETER

Peugeot Bipper varebil

YTELSER

/image/33/5/varebil_4.58335.jpg

LASTEEVNE

/image/33/7/varebil_6.58337.jpg

KVALITETER

/image/33/2/bipper_varebil_1.58332.jpg
/image/33/3/bipper_varebil_2.58333.jpg

Kompakthet: Selv om Bipper er liten, har den fortsatt et stort volum og er veldig lett å komme inn og losse.

Fuel Economy: Bipper har lave driftskostnader takket være enkelt vedlikehold, drivstoffeffektive og miljøvennlige motorer (109 g CO2 / km, diesel motor og sekvensiell girkasse MCP).

Kjøreglede: Bipper er svært enkel å bruke og utstyrt med Peugeot`s avanserte motorer.

Stil: Bipper har et moderne og robust design. Varebilens kvaliteter er alltid villig og tilgjengelig til å utføre sitt oppdrag. Konsensus mellom deg og din Bipper, mellom to fagpersoner, vil derfor være perfekt.

YTELSER

/image/33/4/varebil_3.58334.gif

Ekstremt kompakt, men svært romslig. Liten, men fortsatt høy lastekapasitet - Bipper er utrolig lett å kjøre, spesielt i bykjøring. Det er primært rettet mot de som krever en smidig varebil, lett å kjøre og parkere.

KJØREEGENSKAPER For å alltid opprettholde gode kjøreegenskaper, uavhengig av lasten har Bipper fjæring som er festet via elastiske shims/gummioppheng. Det gjør at støy og vibrasjoner reduseres.

LITEN SVINGRADIUS Bippers svingradius er bare 9,95 meter! En mye verdsatt funksjon når du trenger å snu på smale gater eller parkeringsplasser

KOMFORT

/image/33/5/varebil_4.58335.jpg

Komfortable seter: Arbeid betyr ikke nødvendigvis et hardt liv. Setene er komfortabelt formet med sjenerøse dimensjoner og gir all den komfort du trenger i løpet av arbeidsdagen.

Fordelaktig plassering: Halv høyde posisjon på setene, halvveis mellom en sedan og en varebil gjør det lettere for sjåfører og passasjerer å gå inn i førerhuset, mens komfort er like høy som i personbiler.

Meget god sikt og lys: Frontrutens størrelse, store vindusflater i kupeen og den halve høyden på setene, gjør at både fører og passasjerer har usedvanlig god sikt til å være i en varebil. Det gir maksimal lys, som gjør at du føler deg bra.

LASTEEVNE

Bipper er den minste av Peugeot tradisjonelle varebiler, og den er også den mest kompakte varebilen på markedet, med et lasteområde på 2,5m3.

-Lengde 1,52 m

-Maks. Bredde 1,47 m

-Bredden mellom hjulbuene 1,04 m

-Maks. høyde 1,20 m

TILGJENGELIGHET

Dashbordet til Bipper er svært ergonomisk og har ikke mindre enn 12 oppbevaringsrom. Dette er svært nyttig når du kjører i tjenesten og samtidig trenger å bære papirer, filer, verktøy, mobiltelefoner og annet tilbehør.

Audio System * Bipper tilbyr et lydanlegg med CD-radio med MP3 * og et høyttalersystem 4 x 10W høyttalere. * Standard eller ekstrautstyr avhengig av versjon.

Enda mer profesjonell med Bluetooth®! Mobiltelefonen er nå et must for alle som bruker bilen som et verktøy. Med Bluetooth håndfrisett * du kan bruke telefonen uten å slippe rattet. * Valgfritt avhengig av versjon.

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.