Bipper Varebil

/image/17/6/peugeot-bipper_galerie-1-8.167176.jpg

Peugeot Bipper

Fra 143.900 kr ink.mva*

PEUGEOT Bipper er en kompakt, praktisk og smidig varebil med stor innvendig plass.

ROBUST OG SMIDIG

/image/14/8/peugeot-bipper_layout1-2.167148.jpg

PEUGEOT Bipper gjør hverdagen enklere for fagfolk som trenger en kompakt varebil tilpasset bykjøring. Bipper er en liten, smidig og lettmanøvrert varebil som kan smyge seg inn og ut av køer og parkeres nærmest hvor som helst.
Den har dessuten en svingdiameter på bare 9,95 meter (målt fra bilens forhjul og med maksimalt rattutslag). Det er en stor fordel når du manøvrerer i trange smug og på små plasser, må ta en u-sving på en smal vei eller parkere i en liten luke.

Til tross for den beskjedne størrelsen har Bipper godt med plass til både fører og passasjer. Stilen er dynamisk, med avrundede linjer som gir et moderne, men robust preg.

KOMFORTABELT INTERIØR

Setene i PEUGEOT Bipper har en gjennomarbeidet utførelse med rause mål som gir deg all den komforten du trenger i arbeidsdagen.

Den store frontruten og de andre vindusflatene gir god oversikt både fra fører- og passasjersetet, noe som ikke alltid er tilfellet i mindre varebiler.

Bippers ergonomisk riktige dashbord har hele tolv oppbevaringsrom til større og mindre gjenstander. Det er uunnværlig for fagfolk som stadig er på farten og har med seg papirer, mapper, verktøy, telefoner og annet utstyr.

VAREBIL PÅ NETT

/image/15/2/peugeot-bipper_layout5-1.167152.jpg

Den kompakte varebilen PEUGEOT Bipper er utstyrt med et Bluetooth®-håndfrisetti, slik at du kan ringe med begge hendene trygt plassert på rattet.