Bipper Varebil

/image/17/6/peugeot-bipper_galerie-1-8.167176.jpg

Peugeot Bipper

Fra 143.900 kr ink.mva*

Bipper er en kompakt varebil med moderne høyteknologisk utstyr som gir økt sikkerhet for både fører og passasjer.

FARTSHOLDER

/image/15/7/peugeot-bipper_layout4-2.167157.jpg

Fagfolk som stadig er på farten, trenger å kunne slappe av når de er ute og kjører. Derfor er Bipper utstyrt med en fartsholderi, som gjør det mulig å stille inn ønsket hastighet som bilen deretter holder automatisk uten at du har foten på gasspedalen (unntatt i bratte motbakker).

PARKERINGSSENSOR MED LYDSIGNALER BAK

Bipper er en liten varebil for bybruk, og kan leveres med parkeringhjelp med ryggesensorer. Systemet aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Lydsignalet blir sterkere jo nærmere bilen kommer en hindring.

VARSLING VED LAVT DEKKTRYKK

For å øke sikkerheten ytterligere har bilen en funksjon som overvåker dekktrykket og varsler føreren hvis det blir lavti, via en varsellampe og en meldingi i instrumentpanelet.

SMART ANTISPINN

Når underlaget er glatt, analyserer den smarte antispinnfunksjonen (med ESC) hjulenes rotasjon og bremser det hjulet som har minst veigrep. Samtidig overføres dreiemoment til det andre hjulet for å opprettholde bilens framdrift. Denne funksjonen, som aktiveres med en knapp på dashbordet, fungerer i hastigheter under 30 km/ti.

KOLLISJONSPUTER

/image/15/8/peugeot-bipper_layout4-3.167158.jpg

Bipper leveres med kollisjonspute på førersiden som standard og på passasjersiden som ekstrautstyr. Kollisjonsputen på passasjersiden kan deaktiveres via kjørecomputeren. Kollisjonsputer på sidene fås som ekstrautstyr, plassert under et plastdeksel på siden av forsetenes ryggstøi.