Peugeot Partner

Fra 148.900 kr ink-MVA*

SMARTE LØSNINGER, SMART VALG Takket være sin eksepsjonelle modularitet, tilbyr Partner unik lastekapasitet og komfort.

DESIGN

Yrkesmester - Partner

LAST

/image/39/5/peugeot-bippertepee-coffre-2-633x423.58395.jpg

MODULARITET

/image/37/1/seter_3.58371.jpg

DESIGN

Partner kombinerer effektivitet og flott utseende. De flytende, balanserte linjer gir det en følelse av dynamikk og robusthet som er klart ved første blikk. Sin praktiske og gode lastekapasitet er understreket ved utformingen av bagasjerommet.

Partner er balansert og robust, og virkelig forbedrer bildet av fagfolk og deres bedrifter. Sine flytende, dynamiske linjer, omsluttet fremre støtfanger og todelte luftinntak er bare noen av Partnerens innovative funksjoner.

LAST

Partnerens lasteområdet tilbyr optimal lagringsmulighet for dine varer og materialer. Lasterommet er veldig nøye utformet for å sikre at selv de største varene er lett å oppbevare.

Seks kroker på gulvet i bagasjerommet hjelper å holde lasten forsvarlig festet. Partner har et stort utvalg av lasteholdere

Partner tilbyr også flere typer vegger. Komfortvegg for ekstra kjørekomfort, eller veggen som gjør det mulig å transportere lange gjenstander. Partner kan da transportere gjenstander opp til 3,25m (3m i kort versjon) og 10 cm høye. Nyttevolumet øker da med 400L

MODULARITET

Takket være sin eksepsjonelle modularitet, tilbyr Partner unik lastekapasitet og komfort.

MULTI-FLEX BENK SETE

Med Multi-Flex benk og ekstra tredje midtsete, kan Partner transportere en ekstra passasjer. Dette gir din bedrift et bedre mobilitetsalternativ.

i

** YrkesBil Mester er ikke en tradisjonell «biltest», men et årlig arrangement i regi av bladet YrkesBil hvor representanter for bilimportørene vurderer konkurrentenes biler.

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.