Yrkesbilmester Partner 2015

Peugeot Partner

VAREBILEN SOM TAKLER DET MESTE

PEUGEOT Partner er utviklet spesielt for krevende jobber og er den perfekte arbeidsbilen uansett bransje.

Den robuste og kraftige fronten blir lagt merke til over alt. Den vertikale grillen har den umiskjennelige PEUGEOT-løven i midten, og støtfangeren har fått nye felter som er lette å skifte ut hvis de skulle få mindre skader eller riper.
Frontlyktene har moderne design med ny lysteknologi, som bidrar til å gi PEUGEOT Partner et oppdatert utseende.

MESTER-PAKKE

/image/98/7/peugeot-partner_layout4-1.166987.jpg

PEUGEOT Partner kan utstyres med MESTERPAKKENi med lekre utvendige detaljer som står perfekt i stil til bilens karosseri, en forkrommet grill, LED-kjørelysi og -tåkelys og 15-tommers Nateo-hjulkapsler. Med et stilig ytre og utstyr spesielt tilpasset Norge, er Partner Mester den mest solgte modellen.

EN BEHAGELIG ARBEIDSPLASS

/image/98/8/peugeot-partner_layout1-1.166988.jpg

PEUGEOT Partner har en komfortabel og romslig kupé som oppfyller alle krav til en behagelig arbeidsplass. Alt i interiøret er utviklet og konstruert med tanke på komfort, fra den høye sittestillingen til det brede synsfeltet. Armlener med regulerbar høydei, ratt med justerbar høyde og dybde og girspak på dashbordet gir perfekt kjøreergonomi. PEUGEOT Partner har dessuten manuelt og automatiski klimaanlegg, slik at hver kjøretur blir så behagelig som overhodet mulig.

TILKOBLINGSMULIGHETER

/image/98/9/peugeot-partner_layout4-5.166989.jpg

I de fleste yrker stilles det stadig større krav til å holde seg på nett. PEUGEOT har tatt konsekvensene av dette og utstyrt Partner med det aller siste innen nettilkoblede løsninger.

Se bare på det banebrytende telematikkutstyret. Den 7-tommer store berøringsskjermeni er perfekt integrert midt på dashbordet. Den er alltid innenfor rekkevidde, sentralt i førerens synsfelt, slik at han eller hun kan lene seg tilbake og slappe av med full oversikt over de ulike funksjonene og appene. Føreren har tilgang til navigasjonssystemet og kan bla i musikkfiler ved trykke på skjermen. I tillegg kan andre digitale enheter kobles til via den praktiske USB-porten, jack-kontakten eller Bluetooth-funksjonen.

MIRROR SCREEN

/image/99/0/peugeot-partner_layout5-4.166990.jpg

Den smarte MirrorScreen-iteknologien gir tilgang til en del av appene du har på mobiltelefonen, fra berøringsskjermen i bilen.

OPPBEVARING

/image/99/1/peugeot-partner_layout6-3.166991.jpg
/image/99/2/peugeot-partner_layout6-4.166992.jpg

I den romslige og praktiske kupeen finner du oppbevaringsrom på over 60 liter for fører og passasjerer. Hver millimeter i PEUGEOT Partner er utnyttet, og det praktiske hanskerommet bak rattet gjør arbeidsdagen litt enklere. I taket, i tilknytning til solskjermene og interiørbelysningen, finner du et åpent oppbevaringsrom som er lett å nå for føreren.