Partner er et nyttekjøretøy som har alt det nyeste utstyret designet for å forbedre sikkerheten til sjåfør og passasjer.

GRIP CONTROL®*

/image/39/8/grip.58398.jpg

Og for å øke Partners kjørekapasitet ytterligere, vil Grip Control, som består av en spesiell ESP, tilpasse antispinnfunksjonen etter enhver situasjon. En bryter på dashbordet brukes til å oppgi typen terreng (normal, offroad, snø eller sand), slik at Partners veigrep best mulig tilpasses forholdene. 

 

ACTIVE CITY BREAK

/image/39/9/peugeot_active-city-brake-1.58399.png
/image/40/0/peugeot_active-city-brake-2.58400.png

Active City Brakei er et system som bremser automatisk ved fare for kollisjon i bytrafikk. Hvis føreren ikke kan reagere raskt nok ved kjøring i hastigheter under 30 km/t i bytrafikk, bidrar denne funksjonen til å redusere faren for en kollisjon eller redusere følgene av en kollisjon.

BESKYTTELSE, passiv sikkerhet

MOTSTAND VED KOLLISJONER

Ved hjelp av spesielt tilpassede karosserielementer er Partner utviklet for gradvis å absorbere støt ved frontkollisjon, påkjørsel bakfra eller fra siden. Ved rundvelt vil karosseriets utmerkede soliditet beskytte personene i bilen. Rattstammen, som trekkes sammen 40 mm ved kollisjon, utgjør en beskyttelse for føreren. Sikkerhetsselene på forseteplassene kan reguleres i høyden, og de er utstyrt med

aktive beltestrammere og trykkbegrensere (med unntak av den midtre plassen dersom bilen har 3 seter.

HODESTØTTE

Seteryggen og hodestøttene er spesielt utviklet for å følge bevegelsen til personene som sitter i setet, og dermed redusere konsekvensene som følge av en kollisjon.

KOLLISJONSPUTER

I tillegg til kollisjonspouten på førerplassen kan Partner utstyres med en dobbelt kollisjonspute for passasjerene, dersom bilen er utstyrt med 3 seter. Sidekollisjonsputer er ekstrautstyr. 

ANLEGGSPAKKE*

Med sine beskyttelseplater under motoren og sine dekk med spesielle dimensjoner (195/70 R 15) bedrer anleggspakken* Partners kjørekapasitet på krevende terreng, og gir ekstra beskyttelse mot små støt mot understellet. (Anleggspakken følger med Grip Control)

*Ekstrautstyr avhengig av versjon.

 

ELEKTRONISK BREMSKRAFTFORDELER

Den elektroniske bremsekraftfordeleren (REF) styrer bremsekraften individuelt for hvert hjul, noe som øker effektiviteten, spesielt i svinger.

 

ABS

ABS-systemet (blokkeringsfriehjul) gjør det mulig å holde kontrollen over bilens kurs ved å unngå at hjulene blokkeres ved bråbremsing.