5 GRUNNER
TIL Å VELGE 107

Trendy og elegant, Peugeot 107 med fem dører er garantert å vekke oppmerksomhet. Denne lille, brukervennlige bybilen er lettkjørt og svært praktisk i urbane omgivelser.
1

DESIGN

DESIGN
DESIGN

Peugeot 107 er stilig og skapt for bykjøring. Den viderefører på en harmonisk måte fargen på karosseriet innvendig, øverst på dørpanelene. De slanke setene med integrerte hodestøtter, utformingen av dashbordet og radiomodulen* bidrar også til den harmoniske og tiltalende designen. Som et praktisk tillegg har instrumentpanelet også en turteller* plassert på siden for maksimal ergonomisk komfort.

*Avhengig av modellen leveres dette som standard, som ekstrautstyr eller er ikke tilgjengelig.

LES MER OM 107`S INTERIØR DESIGN
2

KOMFORT

Med sine kompakte dimensjoner er 107 en kombinasjon av praktiske funksjoner og romslighet, med fire seter i full størrelse. To voksne kan sitte komfortabelt i de justerbare forsetene som også kan legges ned. Den høydejusterbare rattstammen* sikrer en god kjørestilling for førere i alle størrelser og fasonger.

Takket være den optimale utnyttelsen av plassen og de smarte oppbevaringsrommene flere steder i kupeen frigjør 107 maksimal plass for alle passasjerer.

*Tilgjengelig som ekstrautstyr avhengig av modell og land

LES MER OM 107`S INTERIØR DESIGN
KOMFORT
3

KJØREEGENSKAPER

KJØREEGENSKAPER
KJØREEGENSKAPER

Den kompakte, smidige og dynamiske 107 er skapt for bykjøring. Den kjappe akselerasjonen og lille svingradiusen gjør at du kan smette inn og ut av de minste luker og utføre de mest kompliserte manøvrer med den største letthet.

LES MER OM 107`S SIKKERHET
4

GIRKASSER

Peugeot 107 kan fås med femtrinns manuell girkasse eller 2-Tronic automatgirkasse. I automatmodus skifter bilen gir uten at føreren behøver å gjøre noe, eller du kan velge å gire med girhendlene på rattet. Du kan når som helst gå tilbake til manuell modus med en enkel bevegelse med girspaken. Denne teknologien gjør at optimal drivstofføkonomi endelig kan forenes med komfortable girområder og rask akselerasjon.

LES MER OM 107`S TEKNISKE INFORMASJON
GIRKASSER
5

CO2 UTSLIPP

Peugeot 107 er energieffektiv og derfor en mer miljøvennlig bil. Motorene overholder EURO 5-standarden for utslipp og avgir mindre CO2. Motorene forbruker bare 4,3 liter per 100 kilometer og avgir henholdvis 99 g CO2/km når det gjelder bensinmotoren 1.0 BVMP*, og 104 g CO2/km når det gjelder bensinmotoren 1.0 l BVMP*. Det gjør 107 til en av de mest miljøvennlige bilene i sin kategori.

LES MER OM 107`S TEKNISKE INFORMASJON