/image/31/8/peugeot_208_icegrey_1502pc003.54318.jpg

Forleng kjøreopplevelsen på din smarttelefon. Link MyPeugeot er en mobilapp som er utviklet av PEUGEOT for deg og din bil. Takket være Link MyPeugeot mottar du masse informasjon direkte på telefonen.

Bli kjent med fordelene

Spar tid og penger

"Fortsett navigasjonen" og "Lokaliser bilen"-funksjonene gjør det lettere for deg å finne tilbake til der du har parkert bilen, og fortsette reisen til fots (1) (2).
Du kan bruke reisestatistikken til å optimalisere drivstofforbruket under reisen, ved å foreta sammenligninger.

Link MyPeugeot-appen er kompatibel med iOS (versjon 6 og senere) og Android (versjon 2.3 og senere). Den kan lastes ned på App Store (iOS/Apple) eller Google Play (Android).

Enkel å aktivere

Når du bruker den første gang, start opp Link MyPeugeot på telefonen, og legg inn bilens VIN-nummer. Når du setter deg inn i bilen, koble telefonen til Bluetooth, og appen vil motta den informasjonen som gis av bilen.

Når reisen er slutt, vil bilen sende appen en rekke tekniske data: drivstofforbruk, tekniske varsler og vedlikeholdsintervaller, og bestemmelsessteder i navigasjonssystemet. Den lagrer også bilens lokalisering.

NB 1: Krever at en navigasjonsapp er installert på telefonen, og at det er internettforbindelse. Det kan hende at “Lokaliser bilen”-funksjonen bruker en del av datakreditten.. Avhengig av de vilkårene du har i avtalen med din mobiltelefonoperatør, kan det hende du må betale ekstra. Spør din operatør om ytterligere detaljer.
NB 2: For biler utstyrt med berøringsskjerm med "Browsing"-funksjon. Krever en installert navigasjonsapp på smarttelefonen og en internettforbindelse. Det kan hende at "Fortsett browsing"-funksjonen bruker en del av datakreditten på din telefon. Avhengig av de vilkårene du har i avtalen med din mobiltelefonoperatør, kan det hende du må betale ekstra. Spør din operatør om ytterligere detaljer.
NB 3: Appen LinkMyPeugeot støtter følgende modeller: 508 (fra sep. 2014), Nye 308 SW (2014), Nye 308 (sofware  fra 03/2015), Partner (Fra Mai 2015) og 208 Facelift