/image/07/1/peugeot-ndp-1506pb-batterie.10071.jpg

BATTERIPROGRAM

BATTERIPAKKER

Detaljene i dette programmet tilpasses lokalt, avhengig av den "fra og med"-prisen som velges.
Teksten under derfor kun et EKSEMPEL:

Kontroll av batteriet før utskifting.
Et batteri (femårs garanti)
Arbeid og montering
Visuelle kontroller* av PEUGEOT-eksperter
Teknikerrapport

Veiledende priser inkl. mva. per 1. juli 2014 for en Peugeot 107 med bensinmotor. Se betingelsene i godkjente Peugeot-servicesentre. 

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.

PAKKENE OMFATTER

BATTERIER

Batteriet er bilens ladesystem, sammen med starteren og generatoren. Det gir den strømmen som er nødvendig for at elektriske og elektroniske komponenter, som lamper, vindusviskere, ur, avisingssystemer og radio, skal kunne fungere. Batteriet lades opp når motoren går, og leverer strøm når det er nødvendig.

ORIGINALE PEUGEOT-RESERVEDELER

PRODUSENTENS KVALITETSKRAV
De originale reservedelene tilfredsstiller samme standarder og testspesifikasjoner som de delene som er montert på bilen når den kommer fra fabrikken. Peugeots originaldeler er laget av høykvalitetsmaterialer. De gjør at bilen din holder seg pålitelig og sikker. Det er garantien for at kun deler av topp kvalitet blir montert på din PEUGEOT.

VÅRE FORPLIKTELSER

Peugeot 508

ALT INKLUDERT

PEUGEOT-programmene inkluderer ett års garanti på deler og arbeid. Prisen er den samme som oppgitt i prisoverslaget. Ingen overraskelser. Du betaler nøyaktig det som ble oppgitt i starten.

prisløfte

INGEN UNØDIGE KOSTNADER

PEUGEOTs teknikere gjør alle nødvendige reparasjoner, og forklarer deg alt. Du er garantert et presist, profesjonelt arbeid av våre PEUGEOT-eksperter.

bremsekalipper

KVALITET

Ved å la PEUGEOT utføre kontroller og reparasjoner drar du nytte av en rekke fordeler. Programmene har konkurransedyktige priser, og alle kontroller og reparasjoner gjøres av PEUGEOT-eksperter.