PEUGEOT I-COCKPIT®

/image/51/0/peugeot_fractal.61510.jpg

PEUGEOT FRACTAL tilbyr et glimt av fremtiden for PEUGEOT i-Cockpit® og skaper en enda mer instinktiv, morsom kjøreopplevelse. Den nye, urbane elcoupeen bruker lyd som ny inspirasjonskilde og spriter opp kjøreopplevelsen

DETALJER

Materialvalget er inspirert av auditorier og lydstudioer: sort eik dekorerer instrumentpanelet, dørkledningene og bøttesetene, kobberdetaljer som minner om lydkoblinger, løper gjennom interiøret, og 3D-trykte ekkofrie motiver forsterker lydkomforten. En 3D-duk dekker setene mot hvite skinndetaljer.

INSTINKTIV KJØRING

For å sikre konstant kontroll gir førersetet kinestetisk tilbakemelding ut fra manøvreringen av PEUGEOT FRACTAL. Det intuitive, kompakte rattet har en styreplate integrert i hver av sine to eiker. Disse tommelstyrte sensorene styrer en rekke funksjoner og utstyr i PEUGEOT FRACTAL.

Headup-displayet gir en holografisk digital oversikt i øyenivå med en 45-graders polykarbonatstripe med tilleggsinformasjon. Førere kan tilpasse det 12,3-tommers HD-digitaldisplayet etter individuelle preferanser. Den skrå polykarbonatstripen skaper ekstra dybde ved å vise informasjon på en 7,7-tommers AMOLED-skjerm.

Det er også vippebrytere innenfor enkel rekkevidde på buene på hver side av rattet. På buen på høyre side finner man bryterne som aktiverer det elektriske drivsystemet. Den 7,7-tommers AMOLED-trykkskjermen er integrert i midtkonsollen og kan brukes til å styre alle funksjoner i PEUGEOT FRACTAL. Passasjerene i baksetet har også et panel der de kan justere omgivelsene sine.