INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
/image/55/1/308_r_hybrid.61551.jpg
/image/55/1/308_r_hybrid.61551.jpg
308 R Hybrid

PEUGEOT 308s balanserte proporsjoner og dens rene, teknologiske design er et perfekt utgangspunkt for en radikal modell som denne. PEUGEOT 308 R HYbrid bruker iøynefallende elementer fra 308 til å skape et enda mer sportslig og dynamisk uttrykk.

TOFARGET FINISH MED RETTE LINJER

/image/55/7/coupe_france_308_r_hybrid.61557.jpg

Med sine 235/35 R19-dekk og sin store sporvidde (den er 80 mm større enn før) står 308 R HYbrid fjellstøtt på veien. Fronten gjør inntrykk med uttrykksfulle kjøleråpninger på panseret og med en støtfanger som vekker oppsikt med sine skarpe kanter og sin elegante, mineralske overflate. I profil fanger linjene, som er skåret til slik at de akkurat passer rundt de mekaniske komponentene, lyset idet de fører blikket ditt over bilen. PEUGEOT 308 R HYbrid er lakkert i en imponerende intens blåfarge med fluorescerende pigmenter og glasspartikler. Fargen leder tankene hen til både hybriddrivverket og fortidens blå franske konkurransebiler. Den bakre delen av bilen er lakkert i matt sort. Skillet mellom de to fargene fremhever bilens rene linjer og er et varemerke for PEUGEOTs meste ekstreme biler.

EKSPRESSIV STIL

Den rutete grillen forsyner det innovative 500 hk drivverket med luft. Luftinntakene på sidene har integrerte sekvensielle LED-blinklys, mens det midtre inntaket har 308 R HYbrid-emblemet meislet inn i seg.

Bak er PEUGEOT 308 R HYbrid bemerkelsesverdig diskret, men like radikal. Holdningen avslører bilens kjøreegenskaper, mens den smale spoileren oppå bakluken forsterker aerodynamikken. Støtfangeren har to luftinntak, som holder temperaturen på batteriet nede ved å trekke ut den varme luften.

Luftinntakene og tersklene er pyntet med et hvitt keramikkaktig materiale som understreker bilens dynamiske karakter.

DYNAMISK INTERIØR

/image/56/2/habitacle_sportif.61562.jpg

PEUGEOT 308 R HYbrid gjør utstrakt bruk av materialer som inntil nå har vært reservert konseptbiler. Dashbordet er for eksempel dekket av et stoff laget med en digital vevingsteknikk. Dette innovative materialet kan brukes til å produsere store, komplekse elementer som er så myke at det ikke er behov for skum, noe som bidrar til å redusere vekten. Det digitale stoffet brukes også på dørpanelene, sammen med sort skinn og det samme gulbrune skinnet som brukes til setene. De øvre delene av interiøret og takkledningen er skifergrå.

Bøttesetene er trukket i lysebrunt patinert skinn. I sann sportsånd kompletteres interiøret med røde elementer – rundt instrumentskivene, på rattet (midtmarkøren), på midtkonsollen osv.