INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
/image/89/8/exalt.61898.jpg
/image/89/8/exalt.61898.jpg
Exalt

Med EXALT presenterer PEUGEOT sin imponerende visjon for sedanen ved å følge tilnærmingen som først ble brukt i 2012 for Onyx-konseptet. EXALT henvender seg til sansene. Fra første øyeblikk påkaller den seg oppmerksomheten med sine radikale stilvalg

EXALT: VISJONÆR DESIGN

/image/89/9/exalt_concept_visionnaire.61899.jpg

EXALT velger å være radikal gjennom å fjerne alle overflødige materialer og bare beholde det som virkelig er nødvendig. Spesifikasjonen omfatter materialer som er valgt som følge av en sammensmelting av kulturer og fransk og kinesisk ekspertise. Alle materialene som er brukt, er nøye utvalgt på grunnlag av hvor effektive de er.

 

INSTINKTIV KJØRING

/image/90/0/conduite_instinctive_exalt.61900.jpg

PEUGEOT i-Cockpit gir en intens opplevelse, og det aller viktigste er kjøregleden. Dashbordet består av ni vekslebrytere som har en design som leder tankene til musikkverdenen. Føreren kan knytte vekslebryterne til funksjoner etter eget ønske: én bryter kan gi tilgang til navigasjonssystemet, en annen til bilinnstillingene og så videre. Et innovativt luftbehandlingssystem kalt Pure Blue gjør at personene i bilen kan nyte et rent miljø på turen.

/image/90/1/exalt_motorisation.61901.jpg

DRIVLINJE MED HØY YTELSE

PEUGEOT EXALT benytter seg av HYbrid4-teknologi, som tilpasser seg førerens ønsker ved å velge den best egnede modusen: bare elektrisitet, bare bensin eller en hybrid med bensin og elektrisitet. Føreren får en intens kjøretur der han nyter godt av PEUGEOTs kunnskap om gode kjøreegenskaper.

/image/90/2/exalt_design_race.61902.jpg

ELEGANT DESIGN

Med sine elegante, atletiske linjer er EXALT selve bildet på kraften som ligger i PEUGEOTs design. Denne innovative designen, som karakteriseres av en rett linje og materialene som er valgt, presenterer en imponerende visjon for sedanen. De historiske linjene som er videreført i utviklingen av EXALT, fremhever merkets signatur.

DYNAMISK KOMBI

/image/90/3/peugeot_exalt_berline_dynamique.61903.jpg

Til sedan å være kan PEUGEOT EXALT by på enestående allsidighet. PEUGEOT EXALT er atletisk, sterk og elegant og gjør bruk av originale materialer. Kupeen er kledd med naturlige materialer og er viet komfort og instinktiv kjøring.

 Denne bilen er en unik nytolkning av en historisk lidenskap for bil, med stramme og dynamiske linjer, en høy livlinje, en hellende frontrute, et lavt tak (bare 1,31 m) og en svært slank profil som likevel rommer en romslig kupé.