INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

INNVENDIG KOMFORT

/image/89/8/exalt.61898.jpg
/image/89/8/exalt.61898.jpg
Exalt

Alle som setter seg i PEUGEOT EXALT, enten som fører eller passasjer, får en ekstra hyggelig velkomst.

PEUGEOT i-COCKPIT

/image/90/6/exalt_interieur.61906.jpg

PEUGEOT i-Cockpit gir en intens opplevelse, og det aller viktigste er kjøregleden. Det lille rattet kledd i skinn og "chiné", et naturlig, ullbasert blandingsstoff, og det digitale instrumentpanelet er intuitivt plassert foran føreren slik at det fungerer bedre å manøvrere bilen og lese av informasjon. På den forlengede midtkonsollen kommer to berøringsskjermer som kan felles ned, ut av dashbordet. Den øverste skjermen gir tilgang til kjørecomputeren og hi-fi- og navigasjonssystemene. Den andre skjermen har en kontrollinje som alltid vises, og som gir tilgang til det automatiske klimaanlegget og Pure Blue-systemet.

Ni vekslebrytere på dashbordet, med en design som leder tankene til musikkverdenen, gir en bedre kjøreopplevelse. Føreren kan knytte vekslebryterne til funksjoner etter eget ønske. Han får sentral kontroll over kommandoene og kan kjøre mer forsiktig. 

ERGONOMI OG LYDKOMFORT

/image/90/7/interior_exalt.61907.jpg

Den utrolige lydkomforten inne i bilen gjør at du kan sette pris på alle de ulike materialene som er brukt i kupeen – det naturlige, ullbaserte blandingsstoffet "chiné", aldret skinn, ubehandlet stål og ibenholt. Denne eksklusive tresorten er dekorert med en unik design skapt av designtrioen PINWU.

Bøttesetene er laget av komposittmateriale og blander seteputer og ryggstøtter i det naturlige, ullbaserte blandingsstoffet "chiné" med sideområder i aldret skinn.

Stålet er ubehandlet på alle steder der det ikke kommer i kontakt med kroppen til de som sitter i bilen. Ved albuene og kontaktpunkter for armene er EXALT kledd med treverk i varme fargetoner. Under vinduene går treverket over i det naturlige, ullbaserte blandingsstoffet "chiné", som kler dørpanelene, dashbordet og taket innvendig. Mellom disse to materialene er det en stripe laget med 3D-utskrift som skjuler høyttalerne i hi-fi-systemet. Strukturen her henter inspirasjon fra ekkofrie rom, der toplansoppdelingene gir mindre lydforstyrrelser.