FOODTRUCK

/image/88/6/foodtruck_header.61886.jpg

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.

PEUGEOT presenterte 2. april sin tilnærming til konseptet foodtruck under en spesiell forhåndsvisning i messelokalet Le Carreau du Temple i Paris. Med sine mange nyskapende elementer gir denne rullende restauranten en helt ny matopplevelse.

Oppdag PEUGEOTS FOODTRUCK

HISTORIE

/image/88/7/famillepeugeot_usp1.61887.jpg

PEUGEOTs historie begynte for over to hundre år siden i Frankrike, et land som i dag er kjent både for sine kulinariske gleder og for sin bilindustri. At Frankrike er gode på både mat og biler, er ikke tilfeldig; på begge områdene står presisjon, kjemi og innovasjon sentralt. Så tidlig som i 1810 ble PEUGEOT-familiens kornmølle ombygd for produksjon av sagblader. Så gikk det slag i slag: Den første kaffekverna fra PEUGEOT ble solgt i 1840, og i 1874 lanserte selskapet sin pepperkvern – som ble solgt med livstidsgaranti. I 1882 gjorde PEUGEOTs første kjøretøy – en veltepetter – sin debut, og kort tid etter kom også selskapets første bil. Siden da har PEUGEOT sendt mer enn 65 millioner motorkjøretøyer ut på verdens veier.

I 2015 er PEUGEOT det eneste merket i verden som både produserer dekketøy og kjøretøyer – både biler, sykler og scootere.

Med to århundrer med ideer, oppfinnsomhet og dristig design bak seg har PEUGEOT nå kommet med sin versjon av konseptet foodtruck: PEUGEOTs unike rullende bistro, som ved å appellere til alle sansene får kundene til å strømme til.

BRANSJEERFARING

/image/88/8/foodtruck_savoir_industriel.61888.jpg

Siden selskapet ble grunnlagt, har PEUGEOT designet og produsert tusenvis av husholdningsartikler og kjøretøyer. Disse produktene er bevis på vår allsidige bransjekompetanse og vår evne til å forene form og funksjon. PEUGEOTs foodtruck føyer seg naturlig inn i denne tradisjonen: På veien ser bilen ut som en vanlig bil, men når den står parkert, blir den en helt unik foodtruck. Målet vårt er å appellere til alle sansene – synet, smakssansen, hørselen og berøringssansen – gjennom den unike kombinasjonen av modernitet og harmoni som bare Peugeot kan tilby.

VELLYKKET OPPSKRIFT

Som Cathal Loughnane, sjef for Peugeot Design Lab, sier: “Det er alltid sluttbrukeren vi har i tankene når vi arbeider. Når det gjelder PEUGEOTs foodtruck, ønsket vi å skape en komplett foodtruckopplevelse, ikke bare et kjøkken til kokken, men en restaurant og en kafé for kundene.  Det ble lagt stor vekt på å åpne kjøkkenet og la matlagingen skje så nær publikum som mulig. Overraskelsesmomentet var også viktig: Vi ville lage en kompakt bil som kunne gjøres om til et spiseområde formet som et amfiteater.”

PEUGEOTs foodtruck er kompakt og passer perfekt inn i et bymiljø. De korte overhengene foran og bak gjør bilen lettere å manøvrere, mens den lange akselavstanden gir stort lastevolum.

Vel framme åpner PEUGEOTs foodtruck seg og blir dobbelt så bred. Det anvendelige rommet som åpenbarer seg, kan lett tilpasses en rekke miljøer og arrangementer. Le Bistrot du Lion har områder for matlaging og inntak av mat og forfriskninger. Restauranten har også en DJ-bås, der man drar nytte av merkets nye digitale musikkplattform PEUGEOT MUSIC, som tilbyr nettradio og eksklusive spillelister (http://peugeotmusic.com).

PROFESJONELT UTSTYR

/image/89/4/foodtruck_usp4.61894.jpg

For å sørge for at PEUGEOTs foodtruck var helt funksjonell og i samsvar med alle regler og standarder for mathygiene, henvendte Peugeot Design Lab seg til den franske foodtruckspesialisten Euromag. De profesjonelle matlagingsfasilitetene er utformet slik at de skal kunne brukes av alle kokker og til allslags matlaging – fra produksjon av standard restaurantmat til utøvelse av “molekylær gastronomi”.

For at alle skal få mest mulig ut av opplevelsen, er PEUGEOTs foodtruck utstyrt med alt som trengs til å betjene 30 gjester inni selve restauranten, blant annet en gruppe ståbord under Umbrosa-parasoller. En ansvarlig holdning: Le Bistrot du Lion er utformet slik at alt avfall kan samles opp og gjenvinnes, og slik at man kan forlate området akkurat slik det var da man kom.

MED SVEN CHARTIER BAK GRYTENE

Peugeot har valgt den franske superkokken Sven Chartier, mannen bak Saturne og Clown Bar i Paris, som første kulinariske leietaker av Le Bistrot du Lion. Det er en ideell kombinasjon: merkets første mobile restaurant og en kokk som er opptatt av kortreist mat og økologisk landbruk.

Chartier kommer til å bruke PEUGEOTs spesialdesignede salt- og pepperkvernsett på sine kulinariske reiser. Settet, som har fått navnet Milan, er merkets nyeste hyllest til alliansen kokekunst–design. Milan-settet er det første masseproduserte salt- og pepperkvernsettet fra Peugeot Design Lab. Det vil i første omgang bare være å få kjøpt på den franske paviljongen ved Verdensutstillingen i Milano. Deretter vil det bli solgt av forhandlere av Peugeots øvrige salt- og pepperkverner.

Peugeot produserer 2,5 millioner kverner i året, og kvernene selges verden over. Deres presisjon og holdbarhet gjør at de har en høy stjerne hos kokker verden over.