/image/51/0/peugeot_fractal.61510.jpg

PEUGEOT FRACTAL er en urban elcoupé der PEUGEOT i‑Cockpit® har fått en utforming der en annen sans enn synssansen via headup-displayet og berøringssansen via det kompakte rattet og trykkskjermen står i fokus

Oppdag Fractal

FULLSTENDIG LYDDEMPING

PEUGEOT FRACTAL har en innvendig og utvendig identitet som for første gang er utviklet i samarbeid med lyddesigner Amon Tobin. I byen er bilen synkronisert med omgivelsene. Denne potensielle PEUGEOT i-Cockpit®-designen gir hørselssansen dens rettmessige plass ved siden av syns og berøringssansen, siden menneskene er avhengig av alle disse tre sansene for å ta seg frem i nærmiljøet.

100 % URBAN

PEUGEOT FRACTAL føler seg helt hjemme i byen. Det elektriske drivverkets allerede lave støynivå forbedres ytterligere av Tall&Narrow-dekkene og deres smale slitebane.

SKJERPEDE SANSER

/image/51/3/fractal_-_amplification_sensorielle.61513.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® ble presentert på konseptbilen SR1 for første gang i 2010 og har allerede overbevist mer enn 1,8 millioner kunder siden den markedsdebuterte på 208 i 2012. PEUGEOT i-Cockpit® tilbyr en uovertruffen opplevelse som kombinerer instinktiv ergonomi med enestående atmosfære.

IDÉBANK

PEUGEOT FRACTAL er som en idébank der nye konstruksjons- og produksjonsprosesser utforskes. 3D-trykte deler representerer mer enn 80 prosent av den innvendige kledningsflaten. De ekkofrie materialene er fremstilt ved generativ design – en prosess som brukes til å oppnå den perfekte komponent.

FRACTAL-VIDEOER