DESIGNEFFEKTIVITET

/image/51/0/peugeot_fractal.61510.jpg

Dette er første gang en konseptbildesign i så høy grad har integrert lyd. PEUGEOT FRACTAL er også nyskapende ved å ta i bruk materialer man så for første gang på ONYX i B-segmentet.

3D-TRYKK OG GENERATIV DESIGN

PEUGEOT FRACTAL er som en idébank som utforsker bruken av 3D-trykk for å skape former som ikke kan oppnås gjennom noen annen prosess. De delene og komponentene som blir til, representerer mer enn 80 prosent av de innvendige flatene og tilbyr en kombinasjon av ny stil og reell funksjonalitet. Styreplatens ledninger løper gjennom eikene i det kompakte rattet.

De ekkofrie flatene dekker mer enn 15 kvadratmeter av kupéinteriøret og ble fremstilt ved generativ design. Datakraften i dagens maskiner gjør det mulig å utforske alle variasjoner i former og strukturer for en bestemt del. Generativ design skaper fornuftige former og utvikler den perfekte delen i hvert tilfelle gjennom bruk av algoritmer. PEUGEOT FRACTAL bruker akkurat riktig mengde materiale for å skape et rasjonelt lydbilde.

STYRKET INTERNETT-TILKOBLING

Konseptet forenkler også hverdagen for bileieren gjennom bruk av en Samsung Gear S-smartklokke som gir kontinuerlig informasjon om batteristatus, ladetid, innetemperatur og bilens posisjon. Klokken gir føreren tilgang via ett trykk til å åpne dørene og tilpasse innvendige funksjoner så som klimaanlegg og lydsystem.

IDÉBANK