URBAN ELCOUPÉ

/image/51/0/peugeot_fractal.61510.jpg

KJØREOPPLEVELSE

PEUGEOT FRACTAL tar seg frem enkelt frem i bygatene og er alltid synkronisert med omgivelsene. Bilen er uhyre kompakt. Med en lengde på 3,81 m og bredde på 1,77 m snor den seg gjennom tett trafikk.

De 19-tommers Tall&Narrow-felgene er plassert i hver ende av bilen, med et overheng på bare 0,52 m foran og bak for å forbedre manøvrerbarheten.

PEUGEOT FRACTAL skaper en naturlig balanse med et elektrisk drivverk som muliggjør en ny oppbygning. Alle komponentene er fornuftig plassert. Litiumionbatteriet sitter i den sentrale tunnelen som senker tyngdepunktet og forbedrer vektfordelingen. Det driver to elmotorer med en ytelse på 75 kW / 102 hk montert på front- og bakakselen. Drivverket forbedrer bilens aerodynamikk, og denne forbedringen gjenspeiles i mindre inntak i fronten og mindre luft som trengs til kjøling.

ELEKTRISKE YTELSER

40 kW/t-batteriet driver to elmotorer på 75 kW / 102 hk, en på hver aksel, og tilbyr en rekkevidde på 450 km ved kombinert kjøring.

Den firehjulsdrevne elstyringen sikrer utmerket effektivitet i byen og stabilitet ved høy hastighet. Luftfjærene kan fungere automatisk, eller føreren kan styre dem for å justere bakkeklaringen mellom 7 cm og 11 cm. Den laveste posisjonen optimaliserer aerodynamikken på veien og utvider PEUGEOT FRACTALs rekkevidde. Den høyeste klaringen tar bilen enkelt gjennom bygatene uten at fartsdempere og innkjørsler til parkeringsplasser er noe problem.

Med en vekt på bare 1000 kg går PEUGEOT FRACTAL fra 0 til 100 km/t på 6,8 sekunder samtidig som den tilbyr en ny sanseopplevelse for ørene. Fra stillestående kan den tilbakelegge 1000 meter på 28,8 sekunder.

En LED-lampe over dysen bak viser batteristatus via et equalizerlignende display. Disse LED-ene fungerer også som baklys når PEUGEOT FRACTAL er i bevegelse. Lyssignaturen foran starter under grillen og flyter over frontlysene. Den inkluderer også rullerende blinklys.

COUPE FRANCHE

PEUGEOT FRACTALs stiluttrykk gjenspeiler også hvordan bilen finner seg til rette i et bymiljø, med spreke linjer som går langs hele det slanke karosseriet. Coupe franche, en rettlinjet dobbelt lakkfinish, forsterker ytterligere den livfulle følelsen med et skarpt skifte fra intens hvit til matt sort i dørhengslene. Øverst har karosseriet et avtakbart tak, slik at coupeen kan bli til en cabriolet.

 

COUPÉ ELLER CABRIOLET

/image/53/0/comparateur_naturellement_equilibre_-_1.61530.jpg /image/53/1/comparateur_naturellement_equilibre_-_21.61531.jpg