OPTIMALE TILKOBLINGSMULIGHETER

/image/17/2/peugeot_travellerilab_1602at005_1280x445.59172.jpg
/image/17/2/peugeot_travellerilab_1602at005_1280x445.59172.jpg

Med PEUGEOT Traveller i-Lab blir alt enklere og mer effektivt. Bussen er full av avansert teknologi som forvandler hverdagen.

PASSASJEROPPLEVELSEN

/image/18/2/peugeot_travellerilab_1602at011_640x480.59182.jpg
/image/18/3/peugeot_travellerilab_1602at012_640x480.59183.jpg

Før kunne bussturer være en hemsko for folk med fulle timeplaner. Nå kan den samme reisen bli en inspirasjonskilde og en sømløs opplevelse som starter med det samme de elektriske skyvedørene åpnes. Døren åpnes når du holder foten foran sensoren i dørterskelen. Når passasjerene tar plass i bussen, kobler smarttelefonene og andre smarte enheter de måtte ha, seg automatisk til det trådløse nettverket i kupeen. Utstyret i kupen oppdateres samtidig med data fra passasjerenes enheter.

TEKNOLOGI I KUPEEN

Nettbrettet med kapasitiv berøringsskjerm utgjør det sentrale grensesnittet i systemet. Nettbrettet er montert på en bue av tre og harpiks, en fin sammensmelting av det av tradisjonelle og det moderne. Nettbrettet skyves eller vippes til ønsket posisjon, og passasjerene velger bruksmodus etter behov: individuelt nettbrett, firedelt skjerm for like mange brukere, osv. Buen rommer også to induksjonsladere for smarttelefon.

LYDGJENGIVELSE

/image/18/8/peugeot_travellerilab_1602at019_640x480.59188.jpg

Passasjerenes lyttekomfort er optimal takket være spesialdesignet lydisolasjon og et lydanlegg fra FOCAL. Lydanlegget utviklet av FOCAL er basert på arbeid med tidligere konseptbiler og består blant annet av fire mellomtonehøyttalere og to diskanthøyttalere. Til sammen har anlegget 17 FOCAL-høyttalere – basshøyttalere, mellomtonehøyttalere, subwoofer og diskanthøyttalere – på nøye beregnede steder rundt om i bilen. Høyttalerne er koblet til tre FOCAL FD-forsterkere med en samlet effekt på 1300 Watt RMS. En digital signalprosessor styrer de ulike elementene og tilpasser lyden etter arkitekturen i kupeen. Med segmentets beste akustikk blir det en enestående lydopplevelse!

LØSNINGER FOR FREMTIDEN

PEUGEOTs tilkoblede navigasjonssystem stilles inn på adressen du har lagret for den nye avtalen. Når bestemmelsesstedet er det reserverte hotellet, kobler det 32-tommer store nettbrettet seg til hotellets nettsted, slik at passasjerene kan besøke rommet virtuelt via de virtual reality-kompatible hodetelefonene Samsung Gear VR. Filmprodusenter kan se seg om på det potensielle opptaksstedet på en ny og bedre måte. Designere kan se nærmere på produkter mens de er under utvikling.

Uansett hvilke oppgaver passasjerene skal løse, sparer de tid når smarttelefonen forvandles til en konsoll som effektiviserer hverdagen. De kan sjekke inn og ut av hotellrommet fra bussen. Når de ankommer hotellet, har passasjerene allerede lastet ned en elektronisk nøkkel til enheten sin og kan gå rett til hotellrommet uten å måtte gå innom resepsjonen først. Når de forlater hotellet, blir fakturaen generert automatisk og betaling kan skje per telefon.

PEUGEOT Traveller i-Lab fjerner språkbarrieren for utenlandske reisende. Nå passasjerer gjør endringer i dagsordenen sin, trenger de ikke lenger forsøke å forklare det til føreren. Endringene blir overført direkte til førerens tidsplan.