INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Føl deg sikker

/image/85/7/par-2012-078-fr.14857.jpg

PEUGEOTs online-tjenester er spesielt utviklet for at du skal kunne være trygg og sikker på veien. Disse tjenestene finnes enten på et spesielt utstyr i bilen, eller på din smartphone, ditt nettbrett eller din PC.

Når hvert sekund teller...

SOS tilkoblede tjenester

Når hvert sekund teller, kan du stole på PEUGEOT Connect SOS!
Dersom en ulykke inntreffer, vil en automatisk oppringningsfunksjon, som geolokaliseres av et bergingssenter, raskt sende ut den hjelpen du trenger (1).
Du trykker ganske enkelt på knappen, enten for å få tilsendt hjelp på stedet, eller få assistanse på verksted.

To typer oppringninger

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Automatisk oppringning:

Dersom du er utsatt for en kollisjon, vil bilen selv automatisk foreta nødoppringning. Du trenger ikke gjøre noe som helst. PEUGEOT Connect SOS lokaliserer umiddelbart bilen, oppretter kontakt med deg på ditt eget språk (2), og (om nødvendig) ber om hjelp fra tilpassede redningsinstanser.

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

Manuell oppringning:

Har du vært vitne til, eller vært utsatt for en nødssituasjon?  Du trykker ganske enkelt i to sekunder på SOS-knappen på dashbordet, og det opprettes umiddelbart kontakt med Peugeot Connect SOS oppringningssenter.

NB 1: *Geografisk dekning som følge av de generelle betingelser for bruk av tjenesten er tilgjengelig fra alle forhandlere, og kan være underlagt teknologiske og tekniske forhold, spesielt tilgjengeligheten for telefonnettverket. Peugeot Connect SOS er foreløpig tilgjengelig i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Storbritannia, Belgia, Luxembourg, Nederland, Portugal, Østerrike, Sveits, Polen og Danmark. I andre land kan det gjøres nødoppringninger til landets egne bergingstjenester, uten geolokalisering, ved hjelp av det lokale språk.
NB 2: I overenstemmelse med Peugeot Connect SOS' geografiske dekning og språket i landet valgt av bilens eier.
NB 3: Nødoppringningsplattformen som brukes av Peugeot Automobiles er i Frankrike sertifisert i overensstemmelse med konferansen for brann- og redningstjenester utstedt av det franske departement for sivilt forsvar og sikkerhet.

Hold fokus på veien

/image/08/4/peugeot208-conducteur-2015-01.9084.jpg

PEUGEOTs online-tjenester er spesielt utviklet for bruk i biler. De er brukervennlige og fullt integrerte, og er også veldig sikre å bruke. Du kan konsentrere deg om kjøringen og veien, takket være bilens store berøringsskjerm (7 tommers), og også takket være utviklingen av de utvalgte appene. 

/image/85/9/peugeot-308-2013-249-fr.14859.jpg

PEUGEOT Connect-apper gjør det sikkert å være tilkoblet

PEUGEOT Connect-appene har blitt spesielt utviklet for bruk på din 7-tommers PEUGEOT berøringsskjerm. I hver app kan du, med et trykk på knappen, begynne navigasjon til et bestemt sted, eller du kan gjøre en telefonoppringning.

/image/86/1/mirror-screen-2-1a.14861.jpg

Med Mirror Screen kjører du trygt og sikkert

Du kan bruke smarttelefonens kompatible apper* mens  du kjører, uten å røre telefonen.
Kun sertifiserte MirrorLink™-apper vil virke både når bilen står stille, og når den kjører.
Når smarttelefonen blir koblet til bilen, vil fremstillingen av appene tilpasses slik at de blir lettere å bruke når man kjører.

/image/86/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14863.jpg

Med Bluetooth kan du kontaktes når som helst

Bruk Bluetooth®-teknologien til å koble din mobiltelefon til din PEUGEOT. Bluetooth® handsfree-systemet kjenner automatisk igjen telefonen, og gjør at du kan styre telefonen ved hjelp av knappene på dashbordet. Oppringningene går da over PEUGEOTs audiosystem.

(*): For at Mirror Screen-systemet skal kunne fungere korrekt må smarttelefonen og appene være kompatible. PEUGEOT kan ikke holdes ansvarlig for problemer som oppstår på grunn av manglende kompatibilitet, feilfunksjon eller oppdatering av smarttelefonen eller installert programvare. Mirror-screen fungerer på smarttelefoner med Android, og iPhone modeller med Apple Car Play

Foregrip farene, og unngå dem

/image/56/9/peugeot-308-2015-022-fr.16569.jpg

PEUGEOTs online-tjenester gir deg trygghet og sikkerhet ved tyveri eller faremomenter på veien.

/image/91/2/peugeot-308-2015-026-de.14912.jpg

Peugeot Connect-pakker: klar til å hjelpe deg ved tyveri

Med Tracking-pakken øker du sjansene for å finne bilen dersom den har blitt stjålet. Men en gang du har meldt fra om tyveriet, vil bilens lokalisering sendes til politiet.

/image/14/5/peugeot-208-2015-335-fr.9145.jpg

PEUGEOT Connect-apper identifiserer faresoner

Coyote Series-appen, som inngår i PEUGEOT Connect-appene, informerer deg om alle trafikkrelaterte hendelser som har blitt rapportert av Coyote-medlemmene.
Informasjonen gis direkte i den 7-tommers berøringsskjermen. Det trengs ikke noe ekstra maskinvare, og tilgangen til tjenesten inngår i abonnementet til PEUGEOT Connect-appen.

/image/86/5/peugeot-travel-2016-006-fr.14865.jpg

Bruk din Coyote-app på skjermen i din Peugeot

Bruker du en Coyote-app på din smartphone? Takket være Mirror Screen kan du motta informasjon og varsler fra Coyote på din 7-tommers PEUGEOT-berøringsskjerm. Ved ganske enkelt å berøre skjermen kan du melde fra om kødannelse eller om en spesiell fare. Du bruker det eksisterende abonnementet, uten å berøre eller sjekke smarttelefonen mens du sitter ved rattet.

Peugeot tilkoblet varselsone

Med Peugeot Alert Zone blir du varslet om farlige soner

For å hjelpe deg med å identifisere farlige situasjoner som krever mer oppmerksomhet, mottar du en et lydvarsel eller en visuell advarsel når du nærmer deg denne sonen.

Denne tjenesten er tilgjengelig i 15 europeiske land. For at du skal motta pålitelig, dynamisk informasjon oppdateres databasen hver måned på http://peugeot.navigation.com. Du kan også inngå abonnement for 12 måneders oppdateringer, og det til redusert pris. Ved å vite at du har de aller siste oppdateringer vil du føle det enda tryggere bak rattet.

*Avhengig av land og gjeldende regelverk vil Peugeot Alert Zone inneholde enten varsler om faste fotobokser og faste trafikklyskameraer, eller varsler om at du kjører inn i faresoner.
Fungerer på utvalgte Peugeot Modeller. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon.

Vær trygg og sikker bak rattet

/image/08/8/peugeot308sw-familiale-2015-01.9088.jpg

Takket være PEUGEOT Connect-tjenestene kan du kjøre av gårde med den visshet at du til enhver tid har full oversikt over bilens tekniske status og lokalisering.

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

PEUGEOT Connect Assistance - din permanente skytsengel

Dersom en ulykke skulle inntreffe, vil PEUGEOT Connect Assistance sette deg i direkte kontakt med Peugeots assistanseplattform, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet/7 dager i uken.
 
Trykk i over to sekunder på knappen med løvesymbolet på dashbordet.
NB: Med en gang kontakten er opprettet, vil PEUGEOT Assistance være underlagt de vilkår og betingelser som gjelder for den kontraktmessige garanti eller avtalene om tjenester.

/image/86/9/connect-packs-2-1a.14869.jpg

Peugeot Connect-pakker - virtuell vedlikeholdslogg

I den virtuelle loggboken som inngår i Monitoring-pakken blir du informert om:  
antallet kilometer som gjenstår før neste vedlikehold, avhengig av bruken av bilen, data i dashbord (drivstoffnivå, gjenstående rekkevidde, osv.), alle varsler sortert etter nivå (sikkerhet, nødssituasjoner), og du får tilsvarende anbefaling.