INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

TEKNOLOGI

i

#Unboringthefuture

Bilens fremtid blir skrevet. Fremtidens biler ankommer og ser ut til å love en mobilitet av nytelse, der teknologien er den eneste mesteren om bord. På PEUGEOT, derimot, vil fremtiden bli rik og spennende. Teknologien vil bare ha ett mål: å øke dine opplevelser og kjøreglede. Gjør deg klar til å oppdage vår visjon, presentert ved PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT, og materialisert av de nye motorene PLUG-IN HYBRID bensin. #UnboringTheFuture.

INNOVASJON OG TEKNOLOGI

PEUGEOT i-Cockpit

/image/07/9/peugeot-3008-1605styp-206.69079.jpg

PEUGEOT i-Cockpit forvandler førerplassen og skaper en helt ny kjøreopplevelse. Utformingen følger strenge spesifikasjoner og gir intuitiv tilgang til alle funksjoner..

Det kompakte rattet gir bedre grep, bedre respons på styringen og en mer intens opplevelse bak rattet. På head-up-instrumentpanelet har føreren tilgang til all vesentlig kjøreinformasjon uten å måtte flytte blikket fra veien. Den nye midtkonsollen og den store berøringsskjermen skaper et ryddig miljø.

OPTIMALISERT DRIVSTOFFORBRUK

/image/54/2/rubrique_960x460_consommations.63542.jpg

PureTech
Våre 3-sylindrede PureTech-bensinmotorer er lettere og mer kompakte, og med lavere vekt og mindre størrelse er de blitt mer energieffektive. De sørger for unik kjørekomfort kombinert med intense, stabile og pålitelige ytelser.

BlueHDi
Våre BlueHDi-dieselmotorer kombinerer maksimal effekt med minimalt utslipp. BlueHDi-teknologien tilbyr en eksklusiv kombinasjon av oksidasjonskatalysator, SCR (selektiv katalytisk reduksjon) og FAP (partikkelfilter) med additiv, slik at motoren reduserer NOx-utslippene med inntil 90 %, optimaliserer CO2-utslippene, senker drivstofforbruket og eliminerer 99,9 % av partiklene.

HYbrid4
HYbrid4-teknologi gir oss mulighet til å tilby verdens første fullhybrid-dieselmotor, der føreren kan velge kjøremodus tilpasset forholdene.

Funksjonen er svært enkel å bruke. Via et hjul på midtkonsollen er det mulig å velge mellom fire forskjellige kjøremoduser: Auto (for å oppnå optimal funksjon og kontrollert forbruk), Sport (full effekt av 200 hk), ZEV (100% elektrisk kjøring) og firehjulstrekk (firehjulstrekk med maksimal trekkraft på alle underlag).

SPORTLIGE MOTORER

/image/54/3/rubrique_960x460_motorisations.63543.jpg

Med GT- og GTi-modellene fra Peugeot opplever du ekte racingglede. Disse sportslige modellene har spreke motorer som skaper en unik opplevelse bak rattet.
Med 205 hk har 308GT og 508GT et spenstig fraspark.
Du vil dessuten like de suverene ytelsene i 208 GTi, en moderne nytolkning av den legendariske 205 GTi.

* I henhold til de generelle vilkårene som er tilgjengelige hos forhandleren, og med forbehold om tekniske og teknologiske begrensninger, særlig telefonnettets tilgjengelighet. Peugeot Connect SOS-tjenesten er per i dag tilgjengelig i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Storbritannia, Belgia og Luxembourg, Nederland, Portugal, Østerrike, Sveits, Polen, Norge og Danmark. I andre europeiske land er det også mulig å ringe til nødtelefonen i landet uten geolokalisering og på det lokale språket.