INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

AUTONOMT MANIFEST

/image/98/9/peugeot-e-legend-1809heme502-small.483989.jpg
/image/98/9/peugeot-e-legend-1809heme502-small.483989.jpg
PEUGEOT e-LEGEND

Med PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT er målet for PEUGEOT-merkevaren å forankre og raffinere opplevelsen av en 100 % autonom og elektrisk bil.

SPAR TID

/image/99/4/peugeot-e-legend-1809heme319-small.483994.jpg

Flere funksjoner er lagt til i Responsive i-COCKPIT® for å tilby en tilpasset og altoppslukende kjøreopplevelse for hver av de fire tilgjengelige modusene. I disse dager er blir vi overstimulert, så tid for seg selv er kanskje den største gleden av dem alle. Selvkjøring vil gi oss tid for oss selv og skaper nye opplevelser innenfor bilens lukkede karosseri.

FIRE KJØREMODUSER

/image/99/2/peugeot-e-legend-1809heme327-small.483992.jpg /image/99/1/peugeot-e-legend-1809heme324-small.483991.jpg

Med PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT kan man velge mellom fire forskjellige kjøremoduser. Det er bare å kjenne litt på følelsen, eller å ta det etter trafikken, og sette på den modusen du ønsker.

TO SELVKJØRENDE MODUSER

SOFT: en kombinasjon av digitale overflater og informasjon som er redusert til minimalisme

SHARP: maksimal tilkobling til digitale aktiviteter (sosiale nettverk, dagbok, etc.) dynamisk tilpasning er mulig

TO MANUELLE MODUSER

LEGEND: «Cruisemodus» med gjenkjennbare trekk fra 504 Coupé og digitalt-behandlet treverk på ulike skjermer

BOOST: Dynamisk og stimulerende kjøring med en kraftig motor. Opplevelsen av veien blir forsterket og prosjektert op en storskjerm.

I den selvkjørende modusen tilpasses interiøret til PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT. Rattet felles vekk under lydplanken og gjør plass til en 49" skjerm, setene tipper og armlenene foldes ut og åpner plass for lagringsrommet og en induksjonsbasert ladesone for smarttelefoner. Hovedkontrollene i bilen er tilgjengelig fra midtkonsollen som er bygd inn i førersetet.

Passasjerer kan dermed nyte et spekter av aktiviteter, som å spille på den innebygde spillkonsollen eller se en film på den kurvede skjermen i midten.

100% ELEKTRISK KJØRESYSTEM

/image/99/0/peugeot-e-legend-1809heme300-small.483990.jpg

I tråd med merkevarens visjoner energiforbruk, er PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT drevet av et 100 % elektrisk drivverk. Med batterier på 100 kWh, har motoren et dreiemoment på 800 Nm og 340 kW med kraft som er fordelt på de fire hjulene. Dette betyr 0-100 km/t på under 4 sekunder, og en toppfart på 220 km/t. Den har en rekkevidde på 600 km etter WLTP, der 500 km er tilgjengelig på 25 minutter med hurtiglading. PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT pleier den frie følelsen fra påtrengende ladeteknologi gjennom induksjonsbasert lading.

LYD OG ALTOPPSLUKENDE TEKNOLOGI

I samarbeid med selskapet SOUNDHOUND Inc.®, en bransjeleder av teknologi innen kunstig intelligens, tilbyr vi en stemmestyrt personlig assistent som er tilpasset selvkjøring for PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT.

Ved å si en frase, kan føreren endre kjøremodus, lytte til favorittmusikken, og til og med åpne eller lukke bilens elektriske dører. Systemet svarer med den digitaliserte stemmen til Gilles Vidal (PEUGEOTS designdirektør) og den forstår 17 språk! En versjon tilpasset våre produksjonsbiler vil være tilgjengelig innen 2 år.

/image/99/3/-dsc8312-small.483993.jpg

PEUGEOT og FOCAL jobber sammen på fremtidens lytteopplevelse, og kombinerer gode standarder med innovasjon for å levere en unik lydopplevelse.
Uansett hvilken kilde lyden spilles fra, sikrer FOCALS® akustiske arkitektur for optimal avspilling. Den baner vei for fremtiden til innebygde lydsystemrt, og systemet som brukes i PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT er spesielt utviklet for å tilby to splitter nye lydfunksjoner:

"Kartlegging", som blant annet gir deg mulighet til å sende navigasjonsmeldinger til sjåføren, mens de andre passasjerene hører på musikk,

"Sonedannelse", som gjør det mulig med total tilpasning av innhold for hver passasjer uten å forstyrre noen andre.