INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

GT UTEN HINDRINGER

/image/99/5/peugeot-e-legend-1809heme402-small.483995.jpg
/image/99/5/peugeot-e-legend-1809heme402-small.483995.jpg
PEUGEOT e-LEGEND

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT legger vekt på merkevarens DNA ved å gifte seg med den mest banebrytende teknologien i bilindustrien.

SPORTY OG SENSUELT BLIKK

/image/99/6/peugeot-e-legend-1809heme202-small.483996.jpg

PEUGEOT viser at en hyperteknologisk bil kan se bra ut. Valget av formen til en coupé for en selvkjørende bil øker kjøreopplevelsen ved å benytte moderne elementer, og realistiske dimensjoner og proporsjoner. Veksten av nye elektriske plattformer åpner for en rekke muligheter for designere, og eliminerer de tekniske begrensningene til forbrenningsmotoren.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT er formet med teknologisk visjon som er arvet etter merket. Et nikk til arven er bilens tolkning av de store stilistiske pregene til kjøretøy som skaper glede. 504 Coupé: En strømlinjet, sporty, og sensuell silhuett i stål, og en kupé med store vinduer.

Foran er bilens uttrykk identifiserbar gjennom en visuell signatur som representerer 3 klør, og to doble moduler som minner om 504 kupeens 4 frontlykter.

Et teknisk område ligger under frontlyktene, og er hjemsted for alle assistansesystemer.
Hele fronten er delt med en svart aluminiumstråle, en hyllest til krommede støtfangere i rustfritt stål.

Bak finner vi den ikoniske signaturen til PEUGEOT-serien med 3 klør, og også her er det hjem for mange teknologiske løsninger.
Det tredje bremselyset sitter øverst bak og går langs hele bredden, med refleksjoner som sprer seg på bakruta.

/image/00/0/peugeot-e-legend-1809heme102-small.484000.jpg

Sidene består av tre forskjellige lag, inkludert en forlengelse av den tekniske plattformen samt rikelig med glass. Den tar inspirasjon fra kombinasjonen av metall og glass på PEUGEOT 504 Coupé. Glassflatene oversvømmer kupeen i PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT med lys. Hjulbuens design spiller på negativ plass, og legger luftkanalen i de fremre buene. Hele designen er samlet av en metall-bue som omkranser sidevinduene og fremhever en innfelt bakrute i glass. Døråpningskontrollen er diskret skjult i sidevinduet.

Karosseriet har en jevn og subtil champagnefarget finish. Fargene endres fra en reflekterende krom til en polert bronsefinisj, avhengig av belysningen utenfor. Denne effekten er lik den som brukes på flaskene til de mest eksklusive parfymemerkene.

/image/00/2/peugeot-e-legend-1809heme603-small.484002.jpg

Hjulene har 19-tommers diameterfelger og MICHELIN®-dekk i masseproduserte størrelser.
Realisme og troverdighet.

HØY MATERIELL STANDARD

For å skape et lyst, elegant passasjerrom, valgte designerne varme materialer som motvirker de kalde digitale overflatene. En kontrast til den altoppslukende digitale verdenen.

Fløyel gjør sitt store comeback! Den gjenskapes i sin fineste kvalitet: Silkefløyel er glatt og behagelig å ta på, og er nøysommelig blandet med et  moderne vev med et bredt spekter av alternativer. Den er unik og vevd digitalt for PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT. Dette materialet brukes også i PEUGEOT 3008 og 5008.

De øvre delene og dørkarmene er laget av paldao-tre (dao-tre) fra vår partner HERVET MANUFACTURIER®. Treverket stammer fra fornybare skoger, og dette eksotiske treet minner sterkt om 1960-tallets møbler som ble laget av rosentre eller ebenholt. De mørke kornene i treet bringer frem de turkisblå setene og gulvbelegget. Denne moderne tilnærmelsen til treverk husker du kanskje fra instrumentpanelene i GT-versjonene av PEUGEOT 3008, 5008 og 508.