HOPP TIL INNHOLDET
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED KONSEPTBIL

508 Peugeot Sport Engineered konseptbil: en bil med høy ytelse

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED KONSEPTBIL

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED KONSEPTBIL: TEKNOLOGI 

TEKNOLOGISK KRAFT 

Konseptbilen 508 Peugeot Sport Engineered er basert på den banebrytende Peugeot 508 Hybrid sedan og er en forsmak på en serie hybridmodeller det vil være en ren nytelse å kjøre. Denne nye konseptbilen byr på høyere ytelser og lavere utslipp enn noen Peugeot noensinne, og har en markant, sportslig design.

 

#UnboringTheFuture

 

Med den nye hybridkonseptbilen viser Peugeot at elektrisk drift gir helt nye muligheter for utvikling av innovative modeller som forener toppytelser med effektiv teknologi og gir en helt ny kjørefølelse. Den nye modellserien med sportslige biler med elektrisk drift vil bli utviklet av Peugeot Sport.

 

Ekstra sportslig

 

 

Med den nye hybridkonseptbilen viser Peugeot at elektrisk drift gir helt nye muligheter for utvikling av innovative modeller som forener toppytelser med effektiv teknologi og gir en helt ny kjørefølelse. Den nye modellserien med sportslige biler med elektrisk drift vil bli utviklet av Peugeot Sport.

Teknologisk kraft

Peugeot Sport Inside 

 

 

Modellserien med sportslige biler med elektrisk drift vil bli utviklet av Peugeot Sport.

 

Med seierne til 908 (24-timersløpet på Le Mans) og 3008 DKR (Dakar) i internasjonale løp, suksessen til sportsbilene 208 R2, 308 Racing Cup og 308 TCR og utviklingen av modellene RCZ-R, 208 GTi 30th og 308 GTi har Peugeot Sport bevist sin ekspertise.

 

Det er hittil utviklet to konseptbiler med elektrisk drift: 208 Hybrid FE (2013), med ytelsene til en GTi og et CO2-utslipp på bare 46 g/km, og 308 R Hybrid Concept (2015), som imponerer med hele 500 hk.

 

Konseptbilen 508 Peugeot Sport Engineered bygger videre på denne suksessen og byr på høy virkningsgrad og enestående ytelser.

 

UNIK KJØREOPPLEVELSE

DET BESTE FRA TO VERDENER

Den nye konseptbilen kombinerer fordelene til hybridteknologien med høy energiutnyttelse og mulighet til å kjøre kun med elektromotoren i opptil 50 km (WLTP).

 

I sportsmodus brukes både forbrenningsmotoren og elektromotoren, slik at du kan akselerere raskt til opptil 190 km/t.

EKSTRA SPORTSLIG

SPREK DESIGN

 

Lakkfargen Selenium Grey på konseptbilen 508 Peugeot Sport Engineered inneholder spesielle fargepartikler med perlemoreffekt som endres etter lysforholdene. Stilige detaljer i fargen Kryptonite fremhever den spreke fargen.

 

Løveklørne er formet som tre striper, vekselvis i sort og fargen Kryptonite, og fremheves av LED-baklyktene. Kromelementene er byttet ut med detaljer i glanset sort, og løven og Peugeot 508-logoen er eloksert, som på konseptbilen Peugeot e-Legend.

 

Sidespeilhus i karbonfiber gir et ekstra sportslig preg.

 

Den aerodynamiske designen gir konseptbilen 508 Peugeot Sport Engineered et elegant og moderne utseende.

 

Den markante støtfangeren foran og store luftinntak fremhever de aerodynamiske frontskjørtene, mens de tilsynelatende svevende lamellene i grillen leder luften rett inn i radiatoren.

 

Vingene på hver side av hekken og designelementene på sideskjørtene er ikke bare stilige detaljer, men optimerer også luftmotstanden.

 

På den balanserte, elegante hekken er spoileren byttet ut med en ny diffusor som forsterker det kraftfulle uttrykket.

 

PEUGEOT i-Cockpit®: INTUITIV BETJENING

Peugeot i-Cockpit® gjør konseptbilen 508 Peugeot Sport Engineered lettere å kjøre. Det kompakte rattet gir smidigere manøvrering, mens head-up-instrumentene hjelper deg å holde fullt fokus på veien.

 

De nye, optimerte setene er trukket i Alcantara® og skinn av høy kvalitet og har sømmer i fargen Kryptonite og Onyx Black. Utformingen av hver eneste del i kupeen er nøye gjennomtenkt, blant annet er A-, B- og C-stolpene trukket i Alcantara®.

 

Girspaken med elektronisk impulsstyring er også trukket i Alcantara®, som både ser bra ut og er behagelig å ta på.

 

Dørkledningene har hullmønster i fargen Kryptonite, og den øvre delen av instrumentpanelet har sømmer i samme farge. Midtkonsollen er i karbonfiber, som gir et sportslig elegant preg.

 

Det er lagt stor vekt på detaljene i kupeen, blant annet går fargen Kryptonite igjen på innsiden av døråpnerne.

BILDER OG VIDEOER