HOPP TIL INNHOLDET
e-2008 SUV

Peugeot e-2008 SUV

Peugeot e-2008 SUV er perfekt for deg som er på jakt etter en kompakt og allsidig SUV. Inni er den overraskende romslig, og har et stort bagasjerom. Den avanserte teknologien og Peugeots egne digitale førermiljø Peugeot i-Cockpit® 3D sikrer at kjøregleden og komforten er i førersetet. Dette er bilen som tar deg på ditt neste eventyr!

 

Peugeot e-2008 SUV har opptil 345 km rekkevidde. Batteriet hurtiglader du til 80% på 30 minutter.

VINTERKAMPANJE

Serviceavtale inkludert i prisen på nye Peugeot personbiler og varebiler. 

 

*3 år / 45 000 km avhengig av hva som inntreffer først. Kampanjen gjelder til 30.04.2023. Gjelder ikke kunder med egne avtaler.

En stilsikker SUV

Peugeot e-2008 SUV har fått et lekent og kraftfullt design med elegante og markante linjer og høy bakkeklaring. Den uttrykksfulle fronten med spennende lyssignatur, de 18-tommers felgene med aerodynamiske designelementerLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon., det nesten vannrette panseret, vinduslistene i glanset sort og Black Diamond-taketLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. gjør bilen ekstra sportslig. 

Et intenst uttrykk

Fronten kjennetegnes av en lav frontrute som fremhever karosseriets slanke og atletiske form. Det vannrette panseret går over i en bred grill med en kromfinish, omkranset av Full LED-hodelykteneFull Light Emitting Diode: Kraftige og energibesparende lysdioder. Leveres til utstyrsversjonen GT med tre klør som understreker det moderne utseendet. 

Iøynefallende design

Bilens bakdel, hekken, fremheves av den brede stripen i glanset sort, spoileren og de forkrommende doble eksosrørene. LED-baklyktene har også de tre klørne som setter et teknologisk preg på bilen og gjør den godt synlig.

Soltak med panoramautsikt

Det store soltaketLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. slipper inn rikelig med dagslys i kupeen, både foran og bak. Det gjør det også ekstra behagelig for alle passasjerer å dra på langtur med bilen.

Romslig bil med fokus på komfort

Innvending er bilen overraskende romslig. Det er fokus på komfort i alle ledd: i alt fra lydisolasjonen, smarte og praktiske oppbevaringsrom, til å gjøre bakre del av kupeen større for å gi bedre plass. 

Stort og praktisk bagasjerom

Peugeot e-2008 SUV kommer med et fleksibelt bagasjerom med god plass. Det har lav lastekant, bred åpning og bakseter som kan legges ned. Det justerbare bagasjeromsgulvetAvhengig av utstyr og motor varierer bagasjeromsvolumet fra 434 til 1467 liter når bakseteryggene er slått ned. kan i tillegg heves slik at det går raskere å laste inn og ut av bilen. 

Unikt elbil-design

Grillen er i bilens farge og e-logoen foran på sidene og på bakluken viser at Peugeot e-2008 SUV er en elbil.

En helt ny kjøreopplevelse

Peugeots ergonomiske førerplass, Peugeot i-Cockpit® 3DLeveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon., gjør at du som sjåfør gleder deg til neste kjøretur. Turen blir lekende lett med et kompakt multifunksjonsratt, 10-tommers HD-berøringsskjermLeveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. og head-up display i 3DLeveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. som gjør at du får med deg nøkkelinformasjon uten å ta blikket vekk fra veien. Dørene låses automatisk opp eller igjen når du er i nærheten av bilen med nøkkelen på degOpen and Go (nøkkelfri adgang med start/stopp-knapp). Leveres som standard, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.. Bilen startes ved å bare trykke på en knapp.

 

 

Peugeot i-Cockpit® 3D

All nøkkelinformasjonen om kjøringen din finner du på det digitale 3D-panelet. Du får informasjonen opp i synsfeltet ditt og du trenger ikke ta blikket vekk fra veien. 

 
Informasjonen du får opp er:

 

Rask respons

Et head-up display i 3DLeveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. viser all nøkkelinformasjon i synsfeltet ditt. Viktig informasjon om hastighet og sikkerhet dukker opp som ikoner som er lette å forstå og oppfatte. Panelet har to lesenivåer som du enkelt kan tilpasse selv.

Suveren lyd med Focal

God lyd løfter kjøreopplevelsen til nye høyder! I Peugeot e-2008 SUV kan du virkelig nyte favorittmusikken din. Bilen har nemlig et eksklusivt Hi-Fi-anlegg fra FocalFocal® er et fransk merke som er verdensledende innen produksjon av hifi-løsninger. Leveres i kombinasjon med visse utstyrsversjoner og motortyper., og lydbildet er helt suverent. Bilen har hele 10 høyttalere, inkludert senterhøyttaler, fire diskanthøyttalere, fire basshøyttalere og subwoofer, og de er plassert rundt om i hele kupeen. Alle passasjerer er sikret en deilig, fyldig og detaljert lydopplevelse. 

Høy komfort

Peugeot kan komfort, og vi har virkelig tatt steget helt ut når det kommer til sittekomfort. Ikke bare er bilen myk i bevegelsene og har et lavt støynivå, men den er også utstyrt med flotte, ergonomiske seterLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. med glimrende materialvalg og flere justeringsmuligheter, setevarmeLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.og massasjefunksjonLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Massasjefunksjon og elektrisk justering fås kun til førersetet.
TILKOBLEDE TJENESTER

MyPeugeot

Med appen MyPeugeot blir bilturen mer avslappende. Du kan fjernstyre ladingen og aktivere avkjøling eller forvarming i Peugeot e-2008 på forhånd.
TEKNOLOGI

En SUV for fremtiden

Peugeot e-2008 SUV er stappfull av ny teknologiLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.. Bilen innehar en rekke assistanse- og sikkerhetssystemerLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon., som blant annet bakkestartassistent, bremseassistent og ryggekamera med 180° visning. Systemene øker sikkerheten og hjelper deg å manøvrere bilen og ha oversikt over området rundt den. 

Behagelig kjøring

Bilen leveres med Drive Assist PlusLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. som delvis kjører bilen for deg. Den har også Lane Positioning AssistSystemet holder bilen i valgt posisjon i kjørefeltet. og adaptiv cruisekontroll med Stop&Go-funksjonSystem som bruker en radar midt på fremre støtfanger og et kamera øverst på frontruten.. Disse funksjonene gjør selve kjøringen mer behagelig. Du får hjelp til å holde bilen i kjørefeltet, og du slipper å justere farten hele tiden. Bilen tar nemlig utgangspunkt i kjøretøyet foran og holder sikker avstand samtidig som den følger farten. God flyt i trafikken er deilig. 

Godt grep er viktig

Med Advanced Grip ControlSystem som leveres som ekstrautstyr avhengig av versjon og motortype.  kan du tilpasse veigrepet etter forholdene. Velg mellom tre moduser for sand, gjørme og snø.

NedoverbakkeassistentenLeveres som ekstrautstyr avhengig av versjon og motortype.  hjelper deg å kontrollere hastigheten i bratte nedoverbakker. 

 

Er det en ting som er viktig for oss nordmenn så er det veigrepet. Med Advanced Grip ControlSystem som leveres som ekstrautstyr avhengig av versjon og motortype. tilpasser du veigrepet etter forholdene. Du velger mellom tre moduser: sand, gjørme og snø. NedoverbakkeassistentenLeveres som ekstrautstyr avhengig av versjon og motortype. hjelper deg med å kontrollere farten i bratte nedoverbakker.

 

Enkel kjøring e-2008 SUV

I denne videoen ser du hvor enkelt det er å kjøre bilen og blir bedre kjent med de viktigste funksjonene: 

 

 

 • Kraftoverføring
 • Virkemåte
 • Lading
 • Kjøremoduser
 • Gjenvinning av bremseenergi

 

 

Optimaliser rekkevidden

Vi har alle ulike kjørestiler og ulike behov. Noen ganger krever terrenget eller lengden på kjøreturen litt ekstra av bilen. Det tar Peugeot e-2008 SUV hensyn til og kommer derfor med tre kjøremoduser:

 

 

 • Eco som øker rekkevidden
 • Normal som er godt egnet for daglig bruk
 • Sport som gir maksimal effekt og dreiemoment for maksimal ytelse

 

Brems deg til mer rekkevidde

Du kan lade batteriet på Peugeot e-2008 SUV når du bremser eller senker farten. Bilen kommer med to bremsemoduser:

 

 

 • Moderat: Kan minne om å kjøre “vanlig bensinbil”
 • Utvidet: Bilen bremser når du slipper gasspedalen

 

Utstyrsversjonen ROAD TRIP for 2008 og e-2008

PEUGEOT 2008 og e-2008 ROAD TRIP er basert på utstyrsversjonen Allure og omfatter:

 

 • 10-tommers HD-berøringsskjerm
 • ROAD TRIP-logo på bakskjermene
 • Seter med trekk i stoff/Alcantara med oransje sømmer og ROAD TRIP-logoer
 • Oransje dekorelementer i dørkledningene
 • Matter med ROAD TRIP-logo og oransje sømmer
 • Terskellister og pedaler i aluminium

 

Utstyrsversjonen STYLE for 2008 og e-2008 

Utstyrsversjonen Style er basert på utstyrsversjonen Active og leveres blant annet med:

 

 • Tofargede STYLE-logoer på fronten og på bakskjermene
 • Mørke bakvinduer og mørk bakrute
 • Setetrekk i Pneuma-trekk med asurblå sømmer, STYLE-logoer, asurblå dekorelementer på dørkledninger, terskellister og matter

 Tekniske data

ELEKTRISK MOTOR

Den elektriske motoren på 136 hk (100 kW) gir jevn, dynamisk og stillegående kjøring uten CO2-utslipp. Den akselerer lynraskt takket være fullt dreiemoment på 260 Nm fra start. BatterietBatteriet har garanti i 8 år / 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten. på 50 kWt er plassert smart slik at det ikke reduserer plassen i kupeen eller bagasjerommet.
 
Beregn rekkevidde til din e-2008

Mål

Utvendige mål på Peugeot e-2008 SUV

 

 • Lengde: 4300 mm 
 • Bredde: 1987 mm
 • Høyde: 1530/1550 mm 

Innvendige mål på Peugeot e-2008 SUV

Fremme (rad 1)

 • Albuebredde: 1370 mm
 • Takhøyde: 906 mm

 

Baksetet (rad 2)

 • Albuebredde: 1317 mm
 • Benplass: 238,5 mm

 

Bagasjeromsvolum på e-Peugeot 2008 SUV

Bagasjeromsvolumet varierer fra 434 til 1467 liter. Avhengig av utstyr, motor og om seteryggene er lagt ned.

Anbefalte Peugeot e-2008 SUV-modeller

Kundene våre har talt! Basert på valgene de har tatt, kombinert med vår ekspertise, har vi satt sammen en skreddersydde modeller til det norske markedet. Modellene våre gir deg de beste praktiske løsningene, sammen med høy komfort og sikkerhet. 

e-2008 SUV GT

Denne modellen har:

 

 

 • Oransje fusion
 • Metallic lakk (annen farge mot tillegg i pris)
 • Sportsseter i trukket skinn/TEP og stoff
 • Adaptiv cruisekontroll Stop&Go
 • Mørke ruter
 • Filskiftevarsler
 • ISOFIX-barnesetefeste i forsetet, og på begge sider i baksetet
 • 7” berøringsskjerm med 3D navigasjon
 • TomTom Live traffic inkl. gratis oppdatering av kartverk
 • Mirror Screen med Android Auto og Apple CarPlay
 • Full-LED-hovedlys
 • Fjernlysassistent
 • Elektriske ruter foran og bak
 • Parkeringssensor foran og bak med ryggekamera
 • Proximity Keyless nøkkelfri adgang og start
 • 17” aluminiumsfelger
 • Sortlakkert tak
 • Ladekabel på 6 meter

 


Pris: kr 388 280 Våre markedsmodeller er de modellene vi anbefaler og har på lager for raskere levering. Peugeot forbeholder seg retten til å endre priser og spesifikasjoner uten forvarsel. Forbehold om feil. Peugeot Norge / peugeot.no

 

e-2008 SUV Allure

Hvis du synes rekkevidden er viktigere enn utstyr og individuelle tilpasninger, ja da er Allure-utstyrsnivået for deg. Til en rimelig pris får du med det mest nødvendige utstyret.

 

 • Oransje Fusion
 • Metallic lakk (annen farge kan velges mot tillegg i pris)
 • Adaptiv cruisekontroll Stop&Go
 • Parkeringssensor bak med ryggekamera
 • Komfortseter i skinn/TEP og stoff
 • 7" berøringsskjerm med DAB+ radio
 • Automatisk 2-sone klimaanlegg
 • ECO-LED hovedlys
 • 17" alufelger
 • Midtkonsoll med elektrisk parkeringsbrems
 • Koppholdere og armlene med oppbevaring
 • 6 meter lang ladekabel
 • Mirror Screen med Android Auto og Apple CarPlayPris: kr 368 420 Våre markedsmodeller er de modellene vi anbefaler og har på lager for raskere levering. Peugeot forbeholder seg retten til å endre priser og spesifikasjoner uten forvarsel. Forbehold om feil. Peugeot Norge / peugeot.no

 

Priser og teknisk data

Bli bedre kjent med Peugeot e-2008 og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Tilbehør
Se alle våre tilbudskampanjer for tilbehør til din e-2008.