HOPP TIL INNHOLDET
5008 SUV

Peugeot 5008 SUV : SUVen med 7 seter

Peugeot 5008 har en oppdatert og moderne design. Den ergonomiske førerplassen og avansert utstyr sørger for enestående kjøreopplevelser og topp ytelser. 

 

En helt ny kjøreopplevelse med nye PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

Spenstig design

Robust og selvsikker. 

PEUGEOT 5008 SUV 7-seter har en moderne design som skaper en perfekt balanse mellom kraft og eleganse. 

Den markante fronten er perfekt integrert i resten av karosseriet. Kromlisten som strekker seg fra hovedlyktene til spoileren bak, understreker den dynamiske silhuetten. 
De nye 19-tommers San FranciscoLeveres som ekstrautstyr på GT med opsjonen Black Pack.  diamantslipte lettmetallfelgene gir bilen et ekstra atletisk preg.

 

Rammeløs grill

Den nye, rammeløse vertikale grillen har en design som glir perfekt inn i helheten.  

Hovedlykter

Full-LED-hovedlyktene med statiske adaptive lysGir betydelig bedre sikt i svinger. Leveres som standardutstyr til GT. rammes inn av de karakteristiske kjørelysene som er formet som hoggtenner. 

Baklykter

Sett bakfra karakteriseres PEUGEOT 5008 SUV av den brede stripen i glanset sort, nye full-LED-hovedlykter med mørkt glass, klør med 3D-effekt og dynamiske blinklys. 

Panoramasoltak

Black Diamond-taket med takbøyler i aluminium fremhever den robuste og aerodynamiske profilen. Panoramasoltaket slipper inn lys og sørger for en trivelig atmosfære i kupeen. 

God plass

Til tross for at den PEUGEOT 5008 SUV er en av de mer kompakte bilene i segmentet, er det god plass innvendig.
Plassen er utnyttet optimalt, og kupeen er svært fleksibel og kan tilpasses fra én til sju sitteplasserNedfellbare seter i andre og tredje seterad gjør det enkelt å utnytte plassen optimalt. Setene i tredje seterad kan tas ut. .
Den elektriske baklukenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  kan betjenes med foten og gir enkel tilgang til det store bagasjerommetBagasjerommet rommer fra 780 til 1940 liter. Passasjersetet foran kan slås ned, slik at du kan frakte gjenstander som er inntil 3.2 meter lange.  .  

Utstyrspakken black pack

MØRKE OG ELEGANTE ELEMENTER 

 

Den nye utstyrspakken BLACK PACKLeveres til utstyrsversjonene GT.  omfatter:

  • Rammeløs grill og løvelogo i fargen Dark Chrome
  • Logoer og takbøyler i matt sort.
  • Beskyttelsesplate, lastekant på støtfangeren bak, hjulbuelister foran, taklister og spoilerlist i glanset sort.
  • 19-tommers San Fransisco diamantslipte aluminiumsfelger i fargen Onyx Black med Black Mist lakk.

Avansert teknologi

Den oppdaterte og ergonomiske PEUGEOT i-Cockpit® gjør kjøreopplevelsen enda bedre.
Den nye PEUGEOT 5008 SUV har et kompakt ratt som ligger godt i hendene, sju vippebrytere* og en ny 10-tommers HD-berøringsskjerm. De nye digitale head-up-instrumentene med 12,3-tommers skjerm viser viktige kjøredata i synsfeltet ditt, slik at du slipper å flytte blikket fra veien. Du kan tilpasse visningen slik du vil.  

Nettbasert teknologi

Den nye 10-tommers HD-berøringsskjermen er reaksjonsrask og lett å lese. Den har nettbasert navigasjon med stemmestyring samt sanntidsinformasjon om trafikkforhold og faresoner fra TomTom ServicesTomTom® Services viser all viktig kjøreinformasjon i sanntid: trafikkinformasjon, bensinstasjoner, parkering, vær, lokale søk og faresoner (avhengig av nasjonal lovgivning). Alle disse tjenestene har en gyldighetsperiode på tre år som kan fornyes på nettet mot betaling. . 
Med Mirror Screen-funksjonenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Med Mirror Screen-funksjonen (standard) kan du speile mobilappene dine på berøringsskjermen. Mirror Screen-funksjonen kan brukes med Android Auto (for Android-telefoner), Apple CarPlay™ (for iOS-telefoner), forutsatt at du har et mobilabonnement med datapakke. Kun disse tre godkjente appene fungerer når bilen står i ro og i noen tilfeller under kjøring. Noen appfunksjoner vil være sperret under kjøring. Noe innhold som kan vises gratis på smarttelefonen din, krever abonnement på en sertifisert app fra Android Auto, Apple CarPlay™. Se nettstedet til PEUGEOT for nærmere informasjon.  kan du speile kompatible mobilapper på berøringsskjermen, og du kan lade telefonenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Induksjonslading for enheter som er kompatible med Qi-standarden.  i midtkonsollen. 
I tillegg er det to USB-porterLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon  i baksetet. 

Nye head-up-instrumenter

De nye, konfigurerbare head-up-instrumentene er mørkere med bedre kontraster. Skjermen på 12,3 tommer er enkel å lese og responderer raskt. 

Ny berøringsskjerm

Den nye 10-tommers berøringsskjermen er reaksjonsrask og lett å lese. Her har du tilgang til alle bilfunksjoner og nettbaserte tjenester.  

Klar og ren klang

Det førsteklasses hifi-anlegget fra Focal®Focal® er et fransk merke som er verdensledende innen hifi-løsninger. Basshøyttaleren er plassert under passasjersetet hvor den ikke tar opp plass. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   med ti integrerte høyttalere leverer krystallklar lyd. Senterhøyttaleren og diskanthøyttalerne er i fargen Bronze Belem.  
Den smidige og lettmanøvrerte PEUGEOT 5008 SUV har dynamiske ytelser og fremragende lydkomfort. 
TEKNOLOGI

Grip control

Med Advanced Grip ControlAntispinnsystem med fire veigrepsmoduser: normal, snø, gjørme, sand. Leveres som ekstrautstyr avhengig av versjon.  kan du ta deg fram overalt. 
Du kan tilpasse veigrepet til PEUGEOT 5008 SUV etter vær- og føreforhold.
I bratte nedoverbakker hjelper nedoverbakkeassistentenHADC (Hill Assist Descent Control). Leveres som ekstrautstyr avhengig av versjon.  deg å regulere farten.

Night vision

Det infrarøde kameraet til Night VisionLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   oppdager fotgjengere og dyr på inntil 200 meters avstand, i mørket og ellers når sikten er dårlig. Det er lengre enn lyktenes rekkevidde, og gir deg mulighet til å reagere raskere. Bildet vises på det digitale displayet i synsfeltet ditt, samtidig som du hører en varsellyd.

Delvis selvkjøring

Med Drive Assist PlusLeveres bare til versjoner med EAT8-girkasse. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. -pakken får du funksjoner for delvis selvkjøring. FilholderassistentenSystem som holder din valgte posisjon i kjørefeltet (til venstre, høyre eller midt i).   og adaptiv cruisekontroll med Stop & Go-funksjonSystem som bruker en radar midt i støtfangeren foran og et kamera øverst på frontruten.   tilpasser automatisk hastigheten etter bilen foran og sørger for at bilen din holder trygg avstand. Samtidig holder assistenten din valgte plassering i filen. 
Nettbaserte tjenester

Enda bedre kjøreopplevelser i peugeot

Listen over tjenester er lang, listen over fordeler er enda lengre. 
Les mer om PEUGEOTs nettbaserte tjenester.

Mypeugeot®-appen

MyPeugeot®-appenForutsetter at du har internettforbindelse og avhenger av land.   er gratis og gir deg tilgang til personlig tilpassede tjenester som synkroniseres med kontoen din i sanntid.
 

  • Hold øye med bilens status (kjøredata, posisjon).
  • Få rask og enkel tilgang til veihjelp.
  • Få servicevarsler og bestill service.
Se priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot 5008 og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Tilbehør
  • Se alle våre kampanjer for tilbehør til din 5008 SUV.