HOPP TIL INNHOLDET
NYE 508 SW

 
 
NYE PEUGEOT 508 SW
EKTE KJØREMAGI


Nye PEUGEOT 508 SW byr på en perfekt kombinasjon av kjøreglede og funksjonalitet.
Den er komfortabel som en premiumbil, romslig som en stasjonsvogn, og sportslig som en coupé.
Med nye PEUGEOT 508 SW Plug-in Hybrid får du en unik kjøreopplevelse.
 
 
NYE PEUGEOT 508 SW
EKTE KJØREMAGI
Nye PEUGEOT 508 SW byr på en perfekt kombinasjon av kjøreglede og funksjonalitet. Den er komfortabel som en premiumbil, romslig som en stasjonsvogn, og sportslig som en coupé. Du får en unik kjøreopplevelse enten du velger ladbar hybriddrift, bensinmotor eller dieselmotor.

• Elektrisk rekkevidde: Opptil 63 km*(i) Avventer godkjenning – elektrisk rekkevidde (WLTP) for PEUGEOT 508 SW LADBAR HYBRID, avhengig av versjon og utstyr: 63 km ved blandet kjøring og 72 km ved bykjøring. Verdiene er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved godkjenning av kjøretøyer siden 1. september 2018, og ble oppdatert 23. februar 2023 Verdiene kan brukes til sammenligning. Viktig: Faktisk rekkevidde kan variere mye og avhenger blant annet av bruksforholdene (f.eks. kjørestil, hastighet og totalvekt), bruk av enkelte typer utstyr (f.eks. klimaanlegg og varmeapparat), dekktype, vei- og føreforhold og vær.  

• Ladetid: 1 t 40 min(i)  Fra en vegglader (32 A) med den enfasede ombordladeren på 7,4 kW, som leveres som ekstrautstyr.  

• Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,2 l / 100 km(i) Avventer godkjenning – VERIDER FOR DRIVSTOFFORBRUK OG CO2-UTSLIPP (WLTP) CO2-utslipp ved blandet kjøring på 26–31 g/km, drivstofforbruk ved blandet kjøring på 1,2–1,4 l / 100 km. Verdiene er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved godkjenning av nye kjøretøyer siden 1. september 2018, og ble oppdatert 23. februar 2023. Verdiene kan brukes til sammenligning. Verdiene for drivstofforbruk og CO₂-utslipp kan variere og avhenger av ulike faktorer, blant annet ekstrautstyr, utetemperatur, kjørestil, hastighet, totalvekt, bruk av enkelte typer utstyr (f.eks. klimaanlegg, varmeapparat, radio, navigasjonssystem og lys), dekktype, vei- og føreforhold og vær.  

• CO2-utslipp ved blandet kjøring: 26 g/km(i) Avventer godkjenning – VERIDER FOR DRIVSTOFFORBRUK OG CO2-UTSLIPP (WLTP) CO2-utslipp ved blandet kjøring på 26–31 g/km, drivstofforbruk ved blandet kjøring på 1,2–1,4 l / 100 km. Verdiene er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved godkjenning av nye kjøretøyer siden 1. september 2018, og ble oppdatert 23. februar 2023. Verdiene kan brukes til sammenligning. Verdiene for drivstofforbruk og CO₂-utslipp kan variere og avhenger av ulike faktorer, blant annet ekstrautstyr, utetemperatur, kjørestil, hastighet, totalvekt, bruk av enkelte typer utstyr (f.eks. klimaanlegg, varmeapparat, radio, navigasjonssystem og lys), dekktype, vei- og føreforhold og vær.  

• Drift: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)

 
 
DESIGN I SÆRKLASSE

Nye PEUGEOT 508 SW er inspirert av klassisk shooting brake-design og har en elegant og aerodynamisk profil.
Fronten med den nye Peugeot-logoen har fått en mer dynamisk utforming.
PEUGEOTs karakteristiske Matrix LED-hovedlykter og LED-baklykter formet som tre klør understreker bilens nye design. 
 
 
DESIGN I SÆRKLASSE
Nye PEUGEOT 508 SW er inspirert av klassisk shooting brake-design og har en elegant og aerodynamisk profil. Fronten med den nye Peugeot-logoen har fått en mer dynamisk utforming. PEUGEOTs karakteristiske Matrix LED-hovedlykter og LED-baklykter formet som tre klør understreker bilens nye design. 

 
VELG DIN FAVORITT

Du kan velge blant syv lakkfarger, blant annet Grå Selenium.
VELG DIN FAVORITT
Du kan velge blant syv lakkfarger, blant annet Grå Selenium.

 
FØRSTEKLASSES KJØREGLEDE

Nye PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid er utstyrt med den nyeste teknologien og gir deg en kjøreopplevelse som er i en klasse for seg.
 
FØRSTEKLASSES KJØREGLEDE
Nye PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid er utstyrt med den nyeste teknologien og gir deg en kjøreopplevelse som er i en klasse for seg.
INNOVATIV FØRERPLASS
 
ADAPTIV FJÆRING
  FØRERASSISTENTSYSTEMER
INNVENDIG KOMFORT
INNOVATIV FØRERPLASS
 
ADAPTIV FJÆRING
  FØRERASSISTENTSYSTEMER
INNVENDIG KOMFORT

INNOVATIV FØRERPLASS

PEUGEOT i-Cockpit® er en innovativ førerplass med kompakt ratt, konfigurerbare digitale head-up-instrumenter, 10-tommers HD-berøringsskjerm og vippebrytere.

 

Med Mirror Screen-teknologi(i) Kun godkjente Android Auto™- og Apple CarPlay™-apper fungerer når bilen står i ro og i noen tilfeller under kjøring. Noen appfunksjoner vil være sperret under kjøring. Visse typer innhold som kan brukes gratis på smarttelefonen, krever et betalt abonnement på en tilsvarende godkjent Android Auto™- eller Apple CarPlay™-app. Mirror Screen-funksjonen betjenes via Android Auto™ (smarttelefoner med Android) eller via Apple CarPlay™ (smarttelefoner med iOS) og forutsetter et mobilabonnement med Internett-tilgang.   kan du vise kompatible apper fra smarttelefonen din på skjermen i bilen. 

KOMFORT FJÆRING

Nye PEUGEOT 508 SW er utstyrt med toppmoderne teknologi som gir mer presis styring og enda bedre kjøreegenskaper. Komfort fjæring med tre moduser(i) Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  , Normal, Comfort og Sport, gir utmerket veigrep og førsteklasses kjørekomfort.

FØRERASSISTENTSYSTEMER

Nye PEUGEOT 508 SW er utstyrt med en rekke førerassistentsystemer:

 

• Delvis selvkjøring med Drive Assist Plus-pakken(i) Leveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.  

• 360° parkeringsassistent(i) Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  

• Blindsonevarsler

• Night vision* for tryggere kjøring i mørket

INNVENDIG KOMFORT

Kupé med høy komfort:

 

• Stort soltak(i) Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   fyller kupeen med lys og gir en romslig følelse.

• Førsteklasses hifi-anlegg fra FOCAL®(i) Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke avhengig av versjon.   med ti høyttalere for en fantastisk lydopplevelse.

KVALITET I HØYSETET

PEUGEOT 508 SW er en sportslig og moderne stasjonsvogn som er utstyrt med de nyeste innovasjonene fra PEUGEOT,
fra design til materialvalg og nettbaserte løsninger.
 
KVALITET I HØYSETET
PEUGEOT 508 SW er en sportslig og moderne stasjonsvogn som er utstyrt med de nyeste innovasjonene fra PEUGEOT, fra design til materialvalg og nettbaserte løsninger.

RENERE LINJER

Designen er elegant med rammeløse dører, nye, stilrene 18-tommers EPHERRA-felger og nøyaktig utførte detaljer.

PRAKTISK OG ØKONOMISK

Nye PEUGEOT 508 SW har 180 e-EAT8 plug-in hybriddrift. 

 

Det gir deg mulighet til å kjøre kun elektrisk med null CO2-utslipp og mulighet til å kjøre i lavutslippssoner. I tillegg får du lavere vedlikeholdskostnader og svært god drivstofføkonomi.

10-TOMMERS HD-BERØRINGSSKJERM

Nye 508 SW har det nyeste PEUGEOT i-Connect® Advanced-infotainmentsystemet.

 

Det har midtmontert 10-tommers HD-berøringsskjerm med mulighet til å vise flere vinduer samtidig, miniprogrammer og snarveier.

 

Du kan lade(i) Ekstrautstyr.   smarttelefonen din på midtkonsollen og bruke nettbasert 3D-navigasjon og stemmestyring.

MÅL

MÅL

UTVENDIGE MÅL FOR PEUGEOT 508 SW

En high-end stasjonsvogn, fra front til bak.

 

  • Lengde: 4778 mm
  • Bredde(i) Uten sidespeil. : 1859 mm
  • Høyde: 1420 mm

INNVENDIGE MÅL FOR PEUGEOT 508 SW

Inne i nye PEUGEOT 508 SW finner du all komforten og plassen til en stasjonsvogn.

 

Foran

  • Albuebredde: 1455 mm
  • Takhøyde: 881 mm  

 

Bak 

  • Albuebredde: 1413 mm
  • Beinplass: 250 mm

BAGASJEROMSVOLUM I PEUGEOT 508 SW 

Nye PEUGEOT 508 SW har et stort og praktisk bagasjerom på 530 liter, som utvides til 1780 liter når bakseteryggene legges ned.

 

 
MER INFORMASJON

Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du lader din plug-in hybrid fra PEUGEOT.

 
MER INFORMASJON

Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du lader din plug-in hybrid fra PEUGEOT.

 
LADING AV
PLUG-IN HYBRIDER

Les mer om hvordan du lader plug-in hybrider fra PEUGEOT hjemme og på offentlige ladestasjoner.
 
MER OM FORDELENE VED Å
KJØRE ELEKTRISK
PEUGEOTs biler med elektrisk drift har det aller nyeste innen teknologi, blant annet rask lading, optimalisering av rekkevidde basert på kjørerute og nettbasert teknologi.
 
BESTILL DIN
PEUGEOT
Kjøp en ny Peugeot-bil som passer for deg, hos din valgte forhandler.