HOPP TIL INNHOLDET
508 SW

PEUGEOT 508 SW – eksklusiv stasjonsvogn med ladbar hybrid

Stasjonsvognen PEUGEOT 508 SW byr på eksklusiv design og avansert teknologi. Den er like komfortabel som en Gran Turismo, like romslig som en stasjonsvogn og like sportslig som en coupé.

 

En helt ny kjøreopplevelse med nye PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

 

En annerledes stasjonsvogn

PEUGEOT 508 SW har en moderne og elegant stil med markante linjer og ny grill i mørk krom og glanset sortLeveres til utstyrsversjonene GT. . Bilen er både romslig og atletisk. Bak på bilen understreker de doble forkrommede eksosrøreneAvhenger av versjon og motor.  den sportslige stilen. Full-LED-baklykteneAvhenger av versjon.  med 3D-effekt knyttes sammen av en stripe i glanset sort.

 

PEUGEOT FULL-LED-TEKNOLOGI

LyssignaturenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   består av full-LED-hovedlykter med lyshøydereguleringDenne funksjonen tilpasser automatisk lyshøyden etter bilens last, slik at lyset ikke forstyrrer andre trafikanter.  , LED-blinklys foran og statiske adaptive lys. Dette gir økt komfort og sikkerhet.

LYSSTYRKE

Lyssignaturen bak består av full-LED-baklykterLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   med 3D-effekt og de tre PEUGEOT-klørne som også lyser når du låser og låser opp dørene.

Lysstyrken tilpasses automatisk etter lysforholdene, slik at baklyktene er lett synlige.

SLIPP LYSET INN

PanoramasoltaketLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   slipper inn mye lys og gir alle passasjerene i bilen, også de i baksetet, fri sikt mot himmelen. Solgardinen matcher taktrekket og beskytter mot sterkt sollys. Den kan også skape en mer dempet atmosfære i bilen.

RENE LINJER

De elegante rammeløse dørene understreker den smidige designen til PEUGEOT 508 SW og forsterker effekten av en lang og flat silhuett.

STORT BAGASJEROM

Det store bagasjerommet på 503 literBagasjeromsvolum = 530 liter under taket, opptil 1780 liter når baksetene er slått ned.  har ekstra bred baklukeåpning.

PEUGEOT 508 SW leveres også med sensorstyrt, elektrisk baklukeLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  . Du kan åpne og lukke bagasjerommet med en enkel fotbevegelse under støtfangeren.

PEUGEOT 508 SW HYBRID

Peugeot 508 SW ladbar hybrid har inn- og utvendige detaljer som viser at dette er en hybrid. En grønnblå lysdiode øverst i frontruten lyser når bilen kjører i elektrisk modus. Den er synlig fra utsiden og viser at bilen kan kjøres i miljøsoner.
FØRERPLASS

En revolusjonerende førerplass

Den ergonomiske førerplassen PEUGEOT i-Cockpit® med kompakt ratt, konfigurerbart head-up instrument og 10-tommers kapasitiv HD-berøringsskjermLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  gjør det enda enklere å kjøre PEUGEOT 508 SW.

I hybridversjonen viser head-up instrumentet og berøringsskjermen til PEUGEOT i-Cockpit hybridrelatert informasjon, blant annet strømflyt, kjøremodusKjøremoduser: Electric, Hybrid, Comfort, Sport. Modusen Comfort er kun tilgjengelig i kombinasjon med aktiv komfortfjæring. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. , elektrisk rekkevidde, drivstoffbasert rekkevidde og effektmålerEffektmåleren viser informasjon om strømforbruk: Charge, Eco, Sport. . 

 

HYBRIDRELATERT INFORMASJON

Med den 10-tommers kapasitive HD-berøringsskjermenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  kan du programmere lading av batteriet. Den gir også tilgang til innstillingerVia navigasjon.  og kjøreinformasjon for PEUGEOT 508 SW HYBRID:

 

 • Strømflyt i hybridsystemet
 • Statistikk over drivstoff- og energiforbruk
 • Oversikt over ladestasjoner og rekkevidde i elektrisk modus** 
 • Innstilling av batteriparametere
 • Aktivering av e-Save-funksjonen

 

GODE FORBINDELSER

For å gjøre det enklere å holde kontakten med omverdenen, har PEUGEOT 508 SW trådløs smarttelefonladingLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Induksjonslading for enheter som er kompatible med Qi-standarden. . Med Mirror Screen-funksjonenMed Mirror Screen-funksjonen (standard) kan du bruke smarttelefonappene dine på berøringsskjermen. Mirror Screen-funksjonen kan brukes med Android Auto (Android-telefoner), Apple CarPlay™ (iOS-telefoner), forutsatt at du har en mobilavtale og internettforbindelse. Kun disse tre godkjente appene fungerer når bilen står i ro og i noen tilfeller under kjøring. Noen appfunksjoner vil være sperret under kjøring. Noe innhold som kan vises gratis på smarttelefonen din, krever abonnement på en sertifisert app fra Android Auto eller Apple CarPlay™. Se nettstedet til PEUGEOT for nærmere informasjon.  kan du bruke appene dine på den 10-tommers kapasitive HD-berøringsskjermenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  . Kjør stressfritt med nettbasert navigasjon utstyrt med stemmestyringLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  . Tjenestene fra TomTom®TomTom®-tjenestene viser all viktig kjøreinformasjon i sanntid: trafikkinformasjon, bensinstasjoner, parkering, vær, lokale søk og risikosoner (avhengig av nasjonal lovgivning). Alle disse tjenestene har en gyldighetsperiode på tre år som kan fornyes på nettet mot betaling.  informerer deg i sanntid om trafikksituasjonen og mulige risikosoner.

FOCAL® Hi-Fi-SYSTEM

Peugeot 508 SW kan leveres med hi-fi-anlegg fra FOCALLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  . Den ledende franske akustikkeksperten er kjent for sin patenterte teknologi og unike signaturlyd.

 

 

SKREDDERSYDD SITTEKOMFORT

Du sitter godt i de AGR-sertifiserteAktion Gesunder Rücken (tysk organisasjon for rygghelse). Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  setene med justering av seteputelengde, seteputevinkel og korsryggstøtte. Innstillingene kan lagres i bilens minneDet kan lagres to innstillinger (ekstrautstyr). .

Et førsteklasses flerpunkts massasjesystemLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   for forsetene hever komforten i PEUGEOT 508 SW ytterligere.

SMART OPPBEVARING

Kupeen har mange oppbevaringsrom.

Foran i bilen kan du plassere gjenstander i dørlommene og i midtkonsollen. Også baksetepassasjerene har oppbevaringsmuligheter innen rekkevidde.

INNVENDIG DESIGN

Til kupeen i PEUGEOT 508 SW kan du velge dekorelementer og setetrekk av førsteklasses materialer.

 

TEKNOLOGI

NIGHT VISION

 

Det infrarøde kamerasystemet Night VisionLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   registrerer fotgjengere og dyr som befinner seg foran din PEUGEOT 508 SW. Dette øker kjøresikkerheten når det er mørkt eller dårlig sikt.

 

Bildet vises i synsfeltet ditt på det digitale kombiinstrumentet. Det høres også en varsellyd.

 

DELVIS SELVKJØRING

 

Med utstyrspakken Drive Assist PlusLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   får du funksjoner for delvis selvkjøring i din PEUGEOT 508 SW

 

Adaptiv cruisecontrol med Stop&Go-funksjon sørger for at bilen automatisk holder samme hastighet som kjøretøyet foran, mens Lane Positioning Assist holder bilen på plass i kjørefeltet i den posisjonen du har valgt.

 

FULL PARKERINGSASSISTANSE

 

Full parkeringsassistanseAktiv parkeringsassistanse for langsgående og tverrgående parkering. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   omfatter helautomatisk manøvrering inn i og ut av langs- og tverrgående parkeringsluker.

 

Det eneste du som fører må gjøre, er å aktivere funksjonen på girspaken. Systemet finner en luke som er stor nok, og manøvrerer bilen på plass samtidig som det styrer gass og brems.

 

OPPNÅ MAKSIMAL REKKEVIDDE 

Velg en kjøremodus som passer kjøreturen eller din kjørestil, så varer batteriet til din PEUGEOT 508 SW HYBRID lenger: 

 

GJENVINNING AV BREMSEENERGI

 

Bremsefunksjonen til PEUGEOT 508 SW HYBRID bremser bilen uten at du bruker bremsepedalen.

 

Den fungerer som motorbrems, samtidig som den lader batteriet.

 

Du kan velge denne funksjonen på girspaken i alle kjøremoduser.

 

300-VOLTS LITIUMIONBATTERI

Når batteriet er fulladet, har det en rekkevidde på 52 km iht. WLTPI elektrisk modus er rekkevidden mellom 47 og 52 km, avhengig av bilens ekstrautstyr. Rekkevidden kan variere avhengig av kjøreforholdene (vær, kjørestil o.l.).  og en kapasitet på 11,8 kWh.

Høyenergibatterieret er plassert under baksetene, hvor det verken tar plass fra kupeen eller bagasjerommet.

Med e-Save-funksjonen kan du stille inn en elektrisk energireserveReserven kan holde av strøm til 10 km, 20 km eller hele batteriet.   som kan brukes ved behov.

 

Tekniske data

REKKEVIDDE OG LADETID

Litiumionbatteriet i PEUGEOT  508 SW HYBRID gir deg en rekkeviddeopptil 52 km i elektrisk modus iht. WLTPI elektrisk modus er rekkevidden mellom 47 og 52 km, avhengig av bilens ekstrautstyr. Rekkevidden kan variere avhengig av kjøreforholdene (vær, kjørestil o.l.). .

 

Fullading av batteriet tar:

 

 

Mål

UTVENDIGE MÅL FOR PEUGEOT 508 SW

 
 

 

INNVENDIGE MÅL FOR PEUGEOT 508 SW

Foran (1. seterad)

 • Albuebredde: 1455 mm
 • Takhøyde: 881 mm

 

Bak (2. seterad)

 • Albuebredde: 1413 mm
 • Benplass: 250 mm

 

PEUGEOT 508 SW  BAGASJEROMSVOLUM 
 
 
 • 530 liter
 • Opptil 1780 liter når baksetene er slått ned
Se priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot 508 SW og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Tilbehør
 • Se alle våre kampanjer for tilbehør til din 508 SW.