Peugeot 3008 SUV - Årets bil

Peugeot 3008 SUV

Fra 316.900 kr ink.mva*

119g i

0.53l i

/image/10/0/peugeot_3008_galerie-14-1.74100.jpg

UTMERKEDE KJØREEGENSKAPER

Den høye sittestillingen og den økte bakkeklaringen gir den nye Peugeot 3008 SUV presise, enestående kjøreegenskaper. Du vil ønske at kjøreturen aldri skal ta slutt.

Euro Ncap Peugeot

Den nye Peugeot 3008 SUV GT fikk fem av fem stjerner i Euro NCAP-trafikksikkerhetstesten i 2016.

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

i

Denne teknologien er det aller nyeste innen automatiske nødbremssystemer som aktiveres ved umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både bevegelige og stillestående hindringer. Hvis du ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Den aktive nødbremsassistenten bidrar dermed til å hindre kollisjoner eller redusere kollisjonshastigheten, slik at kraften i sammenstøtet blir så liten som mulig. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

AKTIV FILSKIFTEVARSLING

i

Active Lane Assist er et system som bruker et kamera i frontruten for å kontinuerlige overvåke linjer på veibanen og registrerer når bilen utilsiktet krysser veimerkingen. Kameraet behandler bildet og utløser en visuell og hørbar advarsel hvis kjøretøyet går ut av kurs når sjåføren mister konsentrasjonen. (hastigheter over 80 km/t). Mellom 65-180 km/t vil Active Lane Assist systemet korrigere kjøretøyet: så snart systemet observerer at kjøretøyet er på vei til å krysse en linje, vil rattet gi motstand for å gradvis få kjøretøyet tilbake i opprinnelige kjørefelt. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

FJERNLYSASSISTANSE

/image/82/3/yeni-suv-peugeot-3008-03.96823.jpg

For økt komfort, tilbyr 3008 automatisk veksling mellom nær-/fjernlys. Systemet er aktiv om natten/når det er mørkt og skifter automatisk fra fjernlys til nærlys og omvendt, avhengig av andre kjøretøy som registreres av kameraet som er montert i toppen av frontrutern.