INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Elekstriske ION banner
Elekstriske ION banner

Peugeot iOn

Med en rekkevidde på 150 km (avhengig av utetemperatur og kjøremønster) er 100 % elektriske iOn noe helt nytt innen bykjøring. iOn er en miljøvennlig og smart liten elbil, med null forurensende utslipp.

Elbilen Peugeot iOn

KJØREEGENSKAPER

Peugeot iOn kjører på veien

LADING AV ELBILER

Ladeteknologi på en Peugeot

INNEBYGGET KOMFORT

Kupeen i en Peugeot iOn

KJØREEGENSKAPER

Den kompakte størrelsen (3,48 m lang og 1,47 m bred), den lille svingradiusen og servostyringen gjør at iOn lett tar seg fram i bytrafikken. iOn er en elbil med mye karakter og livlighet. Dette gir den god tilstedeværelse og sørger for at den møtes med respekt ute i trafikken.

INNEBYGGET KOMFORT

Baksete i en Peugeot

iOn holder det den lover, som en moderne og praktisk bybil med høye spesifikasjoner som standard. Med kjørecomputer, fjernstyrt sentrallås, elektriske vinduer foran og bak, kjørelys, to tilbaketrekkbare koppholdere og et 12-volts strømuttak - er iOn en elbil som gjør livet ditt enklere.

EN BIL SOM REDDER LIV

Peugeot Connect SOS*-boksen passer på deg dersom det skulle skje en ulykke. Connect SOS foretar et automatisk nødanrop dersom kollisjonsputene eller de pyrotekniske sikkerhetsbeltene utløses. Du kan også foreta et nødanrop manuelt ved hjelp av SOS-knappen på dashbordet. Din elbil blir da lokalisert, og de riktige redningstjenestene blir sendt umiddelbart

CO2 UTSLIPP

Drivstoffindikatoren i Peugeot iOn viser at bilen nesten er fulladet

Det er ikke vanskelig å finne fordeler med elbil. Peugeot iOn er unikt miljøvennlig, med null forurensning og null CO2-utslipp under kjøring. I 2010 mottok iOn den ærverdige prisen «Auto Environment Grand Prix». Dette er en miljøpris som deles ut av MAAF Assurances, en stor anerkjennelse av biler og teknologier som har til formål å ta vare på miljøet

LADING AV ELBILER

Ladeporten til en Peugeot iOn

Peugeot iOn er utstyrt med et litium-ionbatteri, som har en langt høyere energilagrings-kapasitet enn de gamle NiCd-batteriene som elbiler brukte på 90-tallet. Dette batteriet har ikke noe minne, noe som innebærer at det kan lades mens det fortsatt har strøm igjen, det behøver altså ikke å lades helt ut med jevne mellomrom.

iOn har normal ladetid 11 timer, men kan lades på 8 timer avhengig av el-installasjon/veggkontakt*. Hurtiglading er mulig ved et eget ladepunkt som leverer kontinuerlig høyspent strøm, i 15 minutter for 50 % av batterikapasiteten og 30 minutter for 80 %.

*Bertel O. Steen AS har inngått en avtale med Salto Ladestasjoner AS og kan tilby en ladepakke (230V 16A 1-fase) til lading hjemme. Ladestasjonen har integrert jordfeilvern og DC beskyttelse. Ladepakken koster per stykk ferdig montert inkludert installasjon = Kr. 10.710+ mva (pris gjelder per mars 2015 og forutsetter plass i sikringsskap, kun 10m fra sikringsskap til ladestasjon og plass for elektriker å komme til). Send mail til bos@salto.no for mer informasjon og/eller bestilling av ladepakke for din nye elbil fra Peugeot.

BILDER