iOn 5-dører

Elekstriske ION banner
Elekstriske ION banner

Peugeot iOn

Fra 149.900 kr ink.mva*

Velg Peugeot iOn - en elektrisk bil med høyt utstyrsnivå og alle fordelene til den moderne bybil.

LYD

Kupeen i en Peugeot iOn
USB-inngangen i en Peugeot iOn

Lytt til din yndlingsmusikk i din elbil fra Peugeot. iOn har innebygd MP3-kompatibel radio med CD-spiller og USB-port. Bluetooth®-funksjonen gjør at du kan bruke telefonen sikkert, og lytte til musikk som er lastet ned til kompatible telefoner. Lyden fordeles godt over hele kupeen* takket være to diskanthøyttalere i dashbordet og to høyttalere i dørene foran.

*Føreren må likevel være aktsom overfor omgivelsene utenfor bilen. En elektrisk bil er behagelig og stillegående, og fotgjengere vil ha problemer med å høre en elbil ved f.eks. rolig rygging.

NAVIGASJON

NAV-systemet i en Peugeot iOn

Det er svært mange fordeler med elbil. Peugeot iOn kan leveres med et mobilt, tilkoblet navigasjonssystem*, som kan integreres i dashbordet. Denne teknologien gir informasjon om ladepunkter, ruteveiledning, mottar trafikkinformasjon og søker etter nyttig informasjon (restauranter, hoteller, ladestasjoner, kollektivfelt, gratis parkering for elbiler osv.).

*Ekstrautstyr for elbiler

MOBILITET

Peugeot iOn elbil i byen om natten

iOns største fordel er at den etterlater seg en følelse av enkel, transparent og «heldekkende»* mobilitet, som avhengig av land omfatter leie, elbil-pleie og vedlikehold, el-spesifikk veihjelp og tilgang til Mu by Peugeot mobilitetsprogram for privatpersoner. Det er ingen overraskelser i vente for elbil-kunden, verken i løpet av kontraktstiden eller når den har utløpt. En elbil-eier i Norge er i trygge hender.

*Krever abonnement