Nye Rifter

/image/32/8/new-rifter-lp-banner.389328.jpg

Helt nye Peugeot Rifter

PEUGEOT har lansert nye Rifter, en robust og særpreget bil. Det moderne og teknologisk avanserte interiøret har en fleksibilitet og komfort som overrasker. Lar du deg friste til en helt ny opplevelse bak rattet?

NY OG LEKKER PROFIL

/image/32/0/peugeot-rifter-city-and-outdoor-style.389320.jpg

LIKE GODT EGNET I BYEN SOM I SKOG OG MARK

Kompromissløs design. Den nye PEUGEOT Rifter MPV er både elegant, robust, smidig og kraftig – dette er bilen som gir nytt innhold til uttrykket «allsidighet». Det korte, høye panseret og den høye bakkeklaringen er lånt fra allroad-segmentet. Lyktene med integrert lyssignatur og den vertikale grillen understreker bilens fint balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.

/image/32/1/peugeot-rifter-mpv-style.389321.jpg

UMISKJENNELIG PEUGEOT

Stolte designtradisjoner. Den nye PEUGEOT Rifter inntar posisjonen som merkets nye ikon med største selvfølgelighet. I tillegg til merkets ikoniske baklykter har den blant annet fått en front som tydelig viser slektskapet til andre nyere PEUGEOT-modeller. Den har imidlertid blitt enda mer moderne og fås også i en GT Line-versjon med en overraskende blanding av råhet og eleganse.

KLAR FOR EN UTFORDRING

/image/74/0/rifter-3-net.388740.jpeg

PEUGEOT i-COCKPIT®, EN FRISTELSE PÅ FIRE HJUL

PEUGEOT i-Cockpit® består av et kompakt ratt, et headup-display og en berøringsskjerm på hele 8 tommer, noe som gir en smidig og instinktiv kjøreopplevelse. Med den høye kjørestillingen og Advanced Grip Control, som gir forbedret fremdrift, er du sikret full kontroll ute på veien.

/image/33/2/peugeot-rifter-stop-start.389332.jpg

FRIHETSFØLELSEN FÅR DU PÅ KJØPET

Motorene gjør dette til en av de beste kjøreopplevelsene på markedet. Takket være de nyskapende diesel- og bensinversjonene og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse har PEUGEOT Rifter MPV ikke bare enestående ytelse, men også forbedret drivstofføkonomi ved reelle kjøreforhold.

SMART OG PRAKTISK

BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING

MPV-en som tilpasser seg dine behov. En bakrute som kan åpnes, fem eller sju seter, tre separate nedfellbare bakseter med Magic Flati-funksjon, bagasjerom på 775–3500 literi og Zénith®-tak med mange oppbevaringsløsninger: Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det enkelt å pakke i bilen, og som alltid har plass til litt til.

/image/32/9/peugeot-rifter-navigation.389329.jpg

BRUKERVENNLIGHET OG FRIHET

Stikkordet for kupeen er «innovasjon». Med et nettbasert 3D-navigasjonssystem, Mirror Screeni-funksjon, PEUGEOT Connect-tjenester og trådløs induksjonslading for smarttelefoner har nye PEUGEOT Rifter tilkoblingsmuligheter i massevis. Når det gjelder trafikksikkerhet, kan du dra nytte av det siste nye innen førerassistentsystemer.

GALLERI

FINN DIN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.

ANDRE MODELLER