INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Traveller

TRAVELLER

Med MPV-en PEUGEOT Traveller får du et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass! Et særpreget utseende er kombinert med PEUGEOTS suverene kjøreegenskaper, stilren design og førsteklasses komfort. Denne modellen har utgått og ikke tilgjengelig for salg fra 23.08.2021. Traveller Allure finnes kun i elektrisk versjon.

KAN VI FRISTE MED EN KJØRETUR?

/image/34/2/peugeot_traveller_galerie-2-2.57342.jpg

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

/image/35/2/peugeot_traveller_galerie-11-2.57352.jpg

EN NY STANDARD FOR MPV-MARKEDET

/image/35/1/peugeot_traveller_galerie-10-2.57351.jpg

KAN VI FRISTE MED EN KJØRETUR?

/image/34/2/peugeot_traveller_galerie-2-2.57342.jpg

PEUGEOT Traveller er en invitasjon til å legge ut på landeveien, enten du skal på langtur eller bare vil ha unnagjort transportetappen på vei til spennende fritidsaktiviteter.
Bak den moderne og elegante silhuetten skjuler det seg et romslig og luksuriøst interiør der alt er designet med tanke på optimal komfort.
Den spreke og komfortable MPV-en har dessuten et utseende som blir lagt merke til. Den nye, vertikale grillen, lyssignaturen med LED-lysi og Xenon-frontlyktenei, som er integrert i karosseriet, gir PEUGEOT Traveller et selvsikkert utseende som oser av kraft og eleganse.
Gjør kjøreturen enklere med den nye generasjonen talestyrt og tilkoblet 3D-navigering. Her finner du også PEUGEOT Connect-tjenester og trafikkoppdateringer i sanntid fra TomTom Traffici.

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

/image/29/8/peugeot_traveller_layout6-1.57298.jpg
/image/29/9/peugeot_traveller_layout6-162.57299.jpg

PEUGEOT Traveller fås i tre lengder, og for å gjøre hverdagslige situasjoner enklere har den en høyde på bare 1,9 meter.
Det store utvalget av funksjoner og setekonfigurasjoner for fem, sju eller åtte passasjerer, også i kompaktutgaven, gjør PEUGEOT Traveller til en ekstremt bruksvennlig bil som kan tilpasses til ethvert behov.  Plassen kan utnyttes fullt ut med seter som er montert på et nyskapende skinnesystem og kan skyves forover og bakover.
Glasspanelene i taket kan dekkes til eller åpnes for, ett og etti, slik at du får akkurat så mye eller lite naturlig lys i kupeen som du vil.            
MPV-en PEUGEOT Traveller har alt du trenger for å gjøre hverdagen litt enklere. De elektriske skyvedørene på sidene har fått en nyskapende håndfri betjeningi, slik at du kan låse opp, åpne og lukke dem ved ganske enkelt å stikke foten inn under støtfangeren bak. Du trenger bare å ha den elektroniske nøkkelen på deg.

EN NY STANDARD FOR MPV-MARKEDET

/image/30/0/peugeot_traveller_layout10-2.57300.jpg
/image/30/1/peugeot_traveller_layout10-1.57301.jpg

Den nye PEUGEOT Traveller er en tilpasning av merkets EMP2-plattform (Efficient Modular Platform 2), og kjennetegnes av høy kvalitet og komfort i tillegg til et rekordlavt drivstofforbruk. Denne nye plattformen har masser av plass og topp kjørekomfort og gjør dermed denne MPV-en til et lysende eksempel på PEUGEOTS ekspertise.

BlueHDi-motorene med mellom 95 og 180 hki og den nye automatgirkassen EAT6 gir en meget hyggelig kjøreopplevelse i tillegg til et drivstofforbruk og utslippsnivå som er blant segmentets laveste.

BILDER